Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heleeenna

26 lat- nigdy nie pracowalam

Polecane posty

Gość Dziecko? Prawdopodobnie
jestem starsza niż Ty i edukację mam dawno za sobą. A po znajomości nikt mi pracy nie załatwił, bo z polecenia poszłam na kolejną rozmowę w życiu. W przeciwieństwie do Ciebie pracowałam gdzieś i to nie w jednej a w kilku pracach. Idź lepiej poszukaj sobie zajęcia, bo widać, że brak pracy w Twoim przypadku szkodzi i to poważnie na głowę.

Gość Dziecko? Prawdopodobnie
I jeżeli uważasz, że ktoś jest genialny tylko dlatego, że pracuje, to gratuluję Ci trzeźwego spojrzenia na rzeczywistość. Może sama pokaż swój geniusz i znajdź coś sobie wreszcie? Zamiast pierdolić od rzeczy? Możesz się śmiać, ale jest to pusty śmiech Taaa..... Pusty śmiech osoby zgorzkniałej i zakompleksionej.

Gość chyba są dwie przyczyny
to moja opinia, nie jestem znawcą ale tak: 1) nigdy tak naprawdę nie potrzebowałaś pracować, nie miałaś noża na gardle, nie musiałaś kupić jedzenia, stąd pozwalasz sobie na takie wymówki jak nieśmiałość, sama pewnie nie zdając sobie sprawy ze swoich możliwości 2) nigdy tak naprawdę nie miałaś swoich pieniędzy i nie wiesz, jaka to frajda kupić co się chce, planować zakup np. plastikowego penisa i nikt nie musi o tym wiedzieć, bo to twoja sprawa. Gdybyś zaczęła zarabiać, niechętnie wróciłabys do bezrobocia (częsty problem wśród studentów którzy zaczynają pracę np. w Macu i studia idą w odstawkę, bo własna forsa, nawet mała, jest fajniejsza niż studia). To nie tak, że do niczego się nie nadajesz, trafiło ci się państwo, które nie umie wykorzystywać potencjału własnych obywateli woląc wysyłać ich na zmywak, to utrudnia sprawę, ale na pewno sobie poradzisz, jeśli się przełamiesz.