Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdasdsdsd

Jak pozbierać z podłogi rozbite szkło - rada Perfekcyjnej Pani Domu

Polecane posty

Gość hdasdsdsd

Padłam. Rozbiłaś szkło? Noł problem! Grubsze kawałki pozbieraj ręcznie. Żeby te mniejsze nie powbijały nam się w dłonie użyjemy kromek chleba tostowego. Tak! Chleba! Bierzemy jedną kromkę i przyciskamy do miejsca, gdzie znajdują się drobne kawałki szkła, tak, by wszystkie wbiły się w chleb. Wyrzucamy kromkę do kosza i włala!!! Gotowe! Kurwa, a nie prościej pozamiatać???

Gość jsnaj
Buehehehe:) Kiedyś słyszałam jak radzi prać.Było w takim sytlu: jak nie wiesz co z czym prać mam dla ciebie radę. Zawsze odcinaj metki informujące o tym z ubrań. Na drugiej stronie metki napisz,że jest to metka z np. czerwonej bluzki. Metki sobie posegreguj np."pranie w 40 stopniach". I jak robisz pranie to widzisz np. zielony szal. Szukasz metki od tego szalu i już wiesz jak go prać. I tym sposobem pół dnia spędzam na segregowaniu prania i szukaniu metek od niego. Zajebista rada.

Gość malitia
kur..faa chleb? przecież to grzech! ludzie nie mają co jeść a ona sobie szkło wbija w chleb :O

Gość cmksl
powinna to wciągnąć przez słomke i połknąć, coraz durniejsze rady

:D dobre Szklo zbieram duze kawalki, potem odkurzam. Nie wyobrazam sobie kawalek przy kawalku " odkurzac" podlogi chlebem :D Pranie - nie chcialoby mi sie szukac metek :D Nie lepiej sobie zycie ulatwiac niz utrudniac? :)

Gość a jęzorem nie proponowała
zlizać? :O

Gość ja mam lepszą radę na rozbite
szkło X X nie rozbijać szkła

jaka rada hehe potłuczone szkło zamiatam, yyy mnie uczono szacunku do chleba. zresztą duzo jej rad jest do bani jak np. 4 kosze na brudna bieliznę, które niby mają pomóc potem w segregacji i praniu

Gość miLLa_mm
ciekawe czy sama na to wpadła czy ktoś jej pomógł

Gość a może jednak tak....
przecież ona daje rady co jej pierwotna wersja tego programu Antija czy jakoś tak, ona nic od siebie nie wymyśla! ale że jest głupia to widać bło w ostatnim programie ,,Najsztub słucha" ona wogóle nie wiedziała co ma mówić!-nie spodziewałam się tego po niej, pani prawnik...

taa..podobno dała ciała u Najsztuba. chciałam dziś obejrzec w tvn player, ale jeszcze się nie da. a co do jej porad, to ja i pięć moich blond koleżanek nie zdołałybyśmy wydumać nic głupszego...;)

Gość niestety:/
ale sie usmialam hehehe ja zawsze duze zbieram a drobne odkurzam. z tymi metkami tez swietne:) chyba obejrze jeden odcinek:)

Gość azu
Wielka mi rada -przekopiowana z oryginalnej Anthei Turner. Radę z chlebem słyszałam w tamtej wersji programu już.

Gość no a te kosze do segregowania
to bym musiała chyba wannę zlikwidować, a ci z postgierkowskich bloków, to pokój na pralnie przeznaczyć.A cała rodzina w drugim.

Oglądałam o tych metkach :D Ale na segregowanie prania metodą Perfekcyjnej się nie kwalifikuję, bo moja łazienka ma metraż jej schowka na mop :O :D

A po co Ci ta wanna? Nie lepiej miec 4 kosze? ;) To dobra rada dla ludzi ktorzy maja pralnie w wiekszym oddzielnym pomieszczeniu, ale nie jak ktos ma pralke w lazience i ograniczona ilosc miejsca.

Gość no a te kosze do segregowania
te rady są dla ludzi z domkami.Ale patent z oliwką do polerowania metalowych elementów typu okap czy lodówka inox tak się sprawdził,że mam całą ufajdana lodówkę.Po wyczyszczeniu super, ale teraz jeszcze gorzej , wszystkie opary do tego przylegają i mam pełno tłustych plam.

Gość gość
Kiedyś widziałam jak pokazywała z czego zrobić stojak-wieszak na biżuterię.Owym przedmiotem okazała się tarka kuchenna,a konkretnie chodziło o to,żeby w jej oczka zahaczać kolczyki:O

Gość gość
Najbardziej żenujące porady w tym programie (bo przecież to nie ona je wymyśla, ona jest tylko twarzą i gada to, co ktoś jej każe) to te reklamy domestosa - jak umyć kibel - zalać domestosem, zostawić, wyszorować i spłukać. Cóż za rada, nikt wczesniej o tym nie pomyslał.