Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hannibal111

Całkowity zakaz aborcji - za czy przeciw ?

Polecane posty

Gość ajnukku
kto przesiaduje w koscilee , czyta religijne ksiazki lub czasopisma , nalezy do organizacji reliigjnych - i spowiada sie, z skrucha i wstydem - tak - zgrzeszyłam , loda męzowi zrobiłam - durne baby głownie

Gość wredniucha
nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy psioczą na księży, wyzywają ich od złodziei i zboczeńców a potem grzecznie lecą prosić o ślub, albo chrzest -

Gość ajnukku
kto urządza święta,, wpycha dzeci do religijnych organizacji i przekazuje religijnosc z pokolenia na pokolenie - glownie matki i babcie -pierdolone gówna sćierwa smieci i szkodniki

Gość lambton
Aborcja powinna być legalna. Tak jak wszedzie w europie zachodniej jest legalna.

Gość jak mnie dzisiaj wszystko iryt
I podziemie aborcyjne zaciera rączki. Cudownie, wspaniale :) I jeszcze bardziej humanitarnie.

Gość aborcja to jest ofiara
całopalna dla szatana gdy jest zabijane dziecko to uwalnia się 1 demona z piekła jak to sie robi http://www.youtube.com/watch?v=7wJPkB3nAa8 syndrom postaborcyjny zaczyna się kilka lat po zabiegu. Może zostać wywołany urodzeniem następnego dziecka lub niemożnością jego urodzenia. Charakterystyczne objawy PAS: duży niepokój, niezadowolenie z życia, depresja, poczucie braku sensu życia i beznadziejności. Ponadto pojawiają się zaburzenia relacji z innymi, niechęć do współżycia seksualnego. Mogą wystąpić także bardzo silne lęki, koszmary senne, kobieta może słyszeć głosy nienarodzonych dzieci. PAS nie zależy od światopoglądu czy wyznania, lecz ma podłoże fizjologiczno-psychologiczne

Gość labia maiora
to niech kapłani politycy i dzialacze reliigjni pomagaja chorym dzieciom materialnie a nie tylko słownie

Gość aborcja to jest ofiara
przeciez pomagaja idz na wielodzietni org

Gość ZAMIAST IŚĆ DO PRZODU, COFAMY
Polacy to zacofany kraj, politycy szczególnie.Jesteśny 100 lat za murzynami.Jakim prawem jakiś oblesny ramol ma rządzić moim życiem osobistym???!!!! Oościół niech zajie sie modlitwą, nie polityką.VONT hałaciorze! Teraz to nawet przestałam chodzić do kościoła,przeciez nie będę spowiadała sie u pedała, czy alkoholika.Z tego co słysze oni sa gorszymi grzesznikami od tego spowiadąjacego się.

Gość wredniucha
14:23 [zgłoś do usunięcia] aborcja to jest ofiara całopalna dla szatana gdy jest zabijane dziecko to uwalnia się 1 demona z piekła jak to sie robi dzięki takiemu pojmowaniu sprawy i osobom takim jak ty możemy przez najbliższe dwieście lat dalej siedzieć w średniowieczu

Gość wredniucha
największe diabły i szatany jakich znam mieszkają na plebaniach i żyją za pieniądze uczciwych ludzi

Gość proekozielona
aborcja to jest ofiara ale gadasz glupoty, wiele kobiet nie ma zadnego kaca poaoborcyjnego czy tez zalu. wiem to doskonale.

Gość hyuj
gówno pomagaja bo skad te dan e- 1/4 dzieci jest niedozywiona 1 mln zyje w biedzie a samotne matki chorych dzieci sa a tragicznej sytuacji -kosciołow jest multum więc tadzio moher mógły przenzaczyc kase swoja -tak chociaz apare milionow na pomoc dzieciom a nie na budowe swiątyni

Wiecie zastanawiam się dokąd ten kraj zmierza jeszcze troszkę to będziecie dziewczyny w "burkach " chodzić jak arabki . Ja nie jestem jakimś nastolatkiem i nie chciałbym żeby moja żona przeprowadziła aborcję ale nie jestem zwolennikiem uogólniania że jak ja nie to nikt nie będzie tego robił. To decyzja kobiety i jej partnera i tylko ich. Jak Ziobro jest taki mądry to niech najpierw zbuduje 1000 domów dziecka i 2ooo szpitali dla dzieci, a jeszcze niech nazbiera pieniądze dla rodziców którzy mają chore dzieci aby mogli zwolnić się z pracy i zająć się dziećmi .

Gość varja
niech kler sypnie kasą- a rozni biskupi gania tych co ,, ulegna pokusie jednego dziecka -a na Frondzie debil zakonnik w wywiadzie pt Czy jedno dziecko to grzech/? powiedzał ze tak-ogromn awiekszosc polakow to debile skoro uwazja Kk z a autorytet i naleza do rleiigjnych organiazacji

A dorzucę jeszcze księżą . Są ludzie i ludzie tak samo księża i księża ale sama organizacja jest jak przedsiębiorstwo nastawione na zyski bo nie wiele jest przykładów wolontariatu w kościele. A więc jak firma to podatki.

Gość frtgju
gdzie ewangeliczna skromnosc-czy ksieza potrzebuja wozic swe tłuste dupy i brzuchy wypasionymi brykami - a cienko cienko lub skoda nie wystarczy?Ojciec mateusz to na rowerze jezdzi

Gość wredniucha2
no, przecież to nie ich majątek, tylko darowizny wiernych "na chwałę kościoła"

Gość varja
ksieza w bogactiwe zyja a kaza rodzic w nedzy

Gość zdzdfes
a po co w ogóle taki projekt? i tak nie przejdzie, to tylko bicie wyborczej piany i temat zastępczy i można debatować nic, to nie kosztuje, a emocje budzi duże. zresztą i tak granice sa otwarte, aborcję można zrobić bez łaski i legalnie wszędzie, tabletki wczesnoporonne zamówić w necie za parę euro, a połowa ludzi w wieku reprodukcyjnym już i tak wyjechała. powinni się zająć gospodarka, bo wkrótce będą sobie mogli rządzić i tak pustymi macicami emerytek najwyżej..

Gość merklaar
błoniasta niewiasta to kleru popleczniczka i jej maciczka

Gość ludzie co atakuja kk
ta sa poplecznicy masoneri która niszczy polske Objawienia Jezusa z 1872 "Zbliżają się czasy przewrotne. Ojczyzna wasza będzie wolna od ucisków wrogów zewnętrznych, ale ją opanują wrogowie wewnętrzni.(masoni ateiści) Przede wszystkim starad się będą wziąd w swe ręce młodzież szkolną i dowodzid będą, że religia w szkołach niepotrzebna, ze można ją zastąpid innymi naukami. Spowiedź i inne praktyki religijne, kontrola Kościoła nad szkołami zbyteczna, bo ścieśnia myślenia ucznia. Krzyże i obrazy religijne ze sal szkolnych będą chcieli usunąd, aby te wizerunki chrześcijaoskie nie drażniły żydów. Przez młodzież pozbawioną wiary, zechcą w całym narodzie wprowadzid niedowiarstwo. Jeżeli naród uwierzy temu i pozbędzie się wiary, straci przywróconą ojczyznę. Niechże tedy ojcowie i matki zwracają uwagę na szkoły. Niech protestują przeciwko usuwaniu wizerunków religijnych ze szkoły i przeciwko nauczycielom dążącym do zaprowadzenia szkoły bezwyznaniowej. Nauka bez wiary nie zrodzi Świętych ani bohaterów narodowych. Zrodzi szkodników; módl się o dobrą chrześcijaoską szkołę".

Gość mam to w dupie skoro moje
panstwo mialoby skazac mnie na wegetacje i opieke nad chorym dzieckiem,to wiedzac to poprostu skad bym wytrzasnela kase na aborcje jesli nie w polsce nielegalnie to w innym kraju.

Za legalizacją aborcji "na życzenie" opowiadają się właściwie tylko Ruch Palikota i SLD, ale - mimo oburzenia związanego z możliwością wprowadzenia całkowitego zakazu aborcji - partie te tracą na popularności. Wynika to z faktu iż poparcie intelektualnych elit społecznych zostało niemal całkowicie podzielone między Platformę Obywatelską (którą sam popieram) a PiS.

Gość numerianna
up-jakis komitet znowu zbiera podpisy zeby zakazano aborcji ze wzgledu na chorobe

Gość Aliosza_Putin
o jaaaaaa.... 4 strony tematu i nawet słówka o naciąganiu moszny na słoik :-D

Gość hgtgh
armagiedon

Zbliża się sezon wakacyjny, wyjazdy, letnie romanse, spontaniczny seks na łonie natury... i sezon dużej ilości przypadkowych ciąż. Jak co roku.