Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelak

odejść czy przeczekać

Polecane posty

Gość angelak

proszę o pomoc doradzenie mi .Jestem w ciazy czwarty miesiac razem z narzeczonym bardzo chcielismy dziecka. Od czasu ciazy on strasznie sie zmienil zaniedbuje mnie nie spytal ani razu jak sie czuje w wolnych chwilach wymyka sie z domu np na grzyby .spedzamy razem coraz mniej czasu nawet lezac juz w lozku nie przytula. rozmawialam z nim ale on nie widzi ze dzieje sie zle a ja mam dosc .zastanawiam sie nad rozstaniem moze doceni jak straci.

Gość medi 4
na rpawdę to, że mąz "ostatnio nie przytula" to powód do rozstania bez najmniejszej próby naprawy tego? chcesz z tak małego powodu zniszczyć dziecku rodzinę? ratować, ratować, ratować. Jak mąż nie chce gadać, to siłą za uszy do poradni. Ty go znasz.

ja jestem w 6miesiacu ciazy i mialam podobny problem, wyprowadzilam sie i jestesmy w "separacji" chociaz nie jestesmy malzenstwem....

Gość angelak
sprobuje moze tak jak piszesz .inaczej powinno to wygladac nie mam wogole w nim wsparcia a to taki piekny czas w naszym zyciu ..,. a ja zamiast byc szczesliwa placze i sie zamartwiam

Gość michachah
sretetete nagle teraz zle sie dzieje, nie wierze ci. Było zle i nie potrzebnie zrobiliscie sobie tego dzieciaka. Nie wierze w takie bajki ze facet nagle z dnia na dzien zmienia się w drania

Gość michachah
mama a ty to już wogole szkoda słow, zrobiłas drugiego dzieciaka z facetem z którym nic cie nie łączy:-( zenua

Gość angelak
medi byly juz setki szans i rozmow a do poradni nie zaciagne go bo on nie widzi problemu.michacha nie znasz sytuacji nie oceniaj! wczesniej bylo idealnie

Gość mniu
michachah a gdzie tam widzisz drugie dziecko??

Gość medi 4
skoro pytasz na forum to odpowiem: nie ochodz od niego. Stwórzcie dziecku kochającą rodzinę.

Gość angelak
medi4 ale jak dotrzec do niego? dbam o niego dom o to by bylo dobrze staram sie jak moge

Gość michachah
dobra dobra juz wam wierze ze było idealnie rpzed:-D było zle, widziałyście to a pomimo to zedcydwoalyscie sie na dziecko, gratuluje

Gość angelak
mama2013 a cos zmienilo sie od czasu wyprowadzenia?

Gość angelak
michah akurat twoje rady i opinia mi nie pomagaja wiec dziekuje i zegnam !

Gość Wg mnie to
leży w tobie!!Tobie hormony wariują i pewnie wszystko wyolbrzymiasz.Wg ciebie skoro ty jesteś w ciąży to on ma koło ciebie skakać,latać...przed ciążą tego nie widziałaś i było dobrze.Teraz myślisz on ma obowiązek.Ciąża to nie choroba i facet nie musi koło ciebie skakać.

Gość angelak
matylda a Twoja sytuacja jak wyglada? DLACZEGO SIE MECZYSZ?

akurat w moim przypadku powinien kolo mnie latac i skakac bo musze mega na siebie uwazac, 3 razy lezalam w szpitalu na patoligii ciazy, po za tym ja nie wymagalam od niego wiele, poprostu zainteresowanie mna i dzieckiem anie kolegami, bo ze mna sie juz napic nie moze... angelak poszlam mu na reke, robi wszystko to na co ma ochote i nikt mu nic nie powie, a mamusia mu jeszcze przyklasnie i powie ze to ja ta zla

Według mnie powinnaś poczekać i pokazywać mu że go kochasz i potrzebujesz. U mnie też był taki okres, ale byłam cierpliwa i przeczekałam i to był najlepszy wybór! Teraz jest wszystko jak dawniej a córka nie może żyć bez taty. On może mieć jakiś kryzys, może dochodzi do niego że będzie teraz odpowiedzialny za całą rodzinę? Powodów takiego zachowania może być wiele, a mężczyźni są bardziej zamknięci w sobie niż kobiety. Nie powinno się tak od razu zostawiać, przecież jesteście ze sobą na dobre i na złe.

Gość angelak
nie uwazam zeby to lezalo we mnie.potrafie dostrzec roznice wczesniej zyc bez siebie nie moglismy nawet siedzac w domu przy tv trzymal moja reke to akurat jeden przyklad z wielu teraz tego niema niema nic

Gość Wg mnie to
Natka-pięknie ci się daty ułożyły :). Poród był naturalny czy cc,że tak pięknie trafiony?

BO nie pomaga mi przy dziecku,woli spotykać się z kolegami...NIE chodzi z małym na spacery,nie kąpie go nic kąpletnie NIC...Czasem wezmie go na 5 minut na ręce....JEŻELI facet nie pomaga CI gdy jesteś w ciąży myśle,że i przy dziecku nie będzie pomagał...

Mama akurat w Twoim wypadku to sytuacja ekstremalna... Ja miałam na myśli że mężczyzna jak ma "dołka" to się zamyka sam w sobie, nie wychodzi, nie rozmawia i nie przytula się, jest bardziej nerwowy. Może powinnyście lepiej opisywać sytuacje?

Gość Wg mnie to
Wiesz całe życie nie będzie tak kolorowo jak na początku.Wiem jaki był mój-zakochany nieba by mi uchylił a teraz?Czasami podejdzie pocałuje,powie że kocha...nie to co kiedyś że po 100 razy dziennie słyszałam jaki to on zakochany.To jest ten przełom i tylko przez to nie rezygnuj z miłości-bo ona na pewno jest tylko już nie taka uniosła jak wcześniej.Ja też to przeżywałam.

poród naturalny, to był przypadek:) Mąż miał zamówione kwiaty, obiad na rocznicę a tu zonk:) O 4 nad rano wody mi odeszły:)

Gość Wg mnie to
Super :). Ładna rocznica.