Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biały storczyk

SZUKAM KOLEŻANEK KTÓRE TEŻ SIĘ STARAJĄ O DZIDZIĘ !!!!!!!

Polecane posty

Pentium -to teraz już będzie z górki zobaczysz :) Ja też mam nadzieję, że u nas się coś ruszy. Po tym świństwie /clostilbelgyt/ dość dziwnie się czuję, ale da się wytrzymać. jeszcze biorę dwa dni :). Cycki trochę mnie bolą :(

Hej dziewczynki... Jestem, jestem podczytuje Was trochę, ale pisać za bardzo nie mam o czym :P W tym miesiacu starania raczej nie ma, albo mój na nockach, albo ja, a jak nie to oboje jesteśmy tak zmęczeni, że od razu zasypiamy :P A specjalnie męczyć go nie będę, tym bardziej, że mi samej się nie chce.. Więc w dni płodne kochaliśmy się tylko dwa razy - na początku i na końcu. Myślę, że w tym cyklu raczej nic z tego, także nie nakręcam się wybitnie... Ale słyszałam, że były takie dziewczyny co też kochały się tylko raz w dni płodne i akurat trafiły, więc poczekamy zobaczymy. U mnie @ dopiero 20...

u nas w tym miesiacu tez raczej nic z tego nie bedzie... z mezem przytulalismy sie zaraz jak @ mi sie konczyl... teraz wraca w sobote wieczor i w niedziele wieczor znow musi wyjechac na tydzien... akurat powinnam miec tera dni plodne ale ostatnio cos mi sie cykl wydłużył wiec zobaczymy co bedzie :) ale szczerze mowiac nie wydaje mi sie aby cos z tego wyniklo :(

Gość elliska
Hej Dziewczyny! Byłam dzisiaj u znajomej pani ginekolog (mama koleżanki) i okazało się, że nie mam zespołu policystycznych jajników :) :) :) Dokładnie mnie zbadała. Wszystko ze mną ok. Jajniki jak najbardziej w normie. Pani ginekolog powiedziała mi, że nie wie dlaczego poprzedni lekarz stwierdził u mnie tą chorobę. Zastanawiam się co za lekarze nas leczą?? Tamten chyba stwierdził, że skoro miałam nieregularne cykle to mam pco i chciał mnie na to leczyć a tu taka niespodzianka. Dobrze, że do niego nie wróciłam. Dodam,że u niego byłam prywatnie. Jestem dzisiaj bardzo szczęśliwa :) Miłej nocki Wam życzę :)

o tej chorobie jajników słyszałam wczoraj na TVN w rozmowach w toku http://rozmowywtoku.tvn.pl/ - filmiki z zapłodnienia in vitro. to coś strasznego - mimo że mam regularne cykle to nie mam pewności że ta cholera się do mnie nie przypałętała . Kobietki może wy mi napiszecie kiedy najlepiej się poprzytulać jeśli owulacja z aplikacji WomanLog i kalkulatora owulacyjnego wypada mi na wtorek - 13 :) - to będzie pierwszy raz kiedy będę się starała o bobo więc się za bardzo nie nakręcam :) Czekam na podpowiedzi :)

Gość elliska
Na wszelki wypadek zacznij już od soboty :) Powodzenia :)

No i u mnie dziś 28 dc, ciekawe czy dostanę @, jak na razie postanowiłam że nie będe się testować, jak nie dostane @ to test zrobie dopiero 16 listopada jak będe szła do gina. Słyszałyście o tym ze od przyszłego roku mają wydłużyć urlop macierzyński do roku, fajnie by było jak byśmy się załapały.

Witajcie. fajnie fajnie by było z tym urlopem... :) Ja na pewno bym skorzystała :) Tylko nie wiem czy będę miała okazję :( mam problem... Byłam dzisiaj u onkologa usunąć znamię na szyi, / bo na początku roku coś mnie ugryzło obok i przy drapaniu się rozwaliłam to znamię/ i ten onk. zauważył że na barku mam dziwny pieprzyk. Pod dermatoskopem nie wyglądało to za dobrze i postanowił mi to też usunąć. Za tydzień dopiero - 19.11 - będę miała wynik. Boję się że to może być czerniak. Jak powiedział jest takie ryzyko. ale że mam się nie martwić bo to małe i w razie czego jest 90 % szans całkowitej wyleczalności. Powiedziałam jemu o staraniach i tym clostibelgycie co biorę. Onk powiedział że w razie czego nie za dobrze by było gdybym zaszła w ciążę, ale generalnie mamy się starać. I tutaj nic nie rozumiem. ... Nie wiem co robić. Przez ten tydzień to nerwowo chyba zejdę....

Już tyle razy co ja się zawiodłam przez te testy to tym razem już nie będe się śpieszyć,zresztą coś mi się wydajeego nie że nic z tego nie będzie, już tyle razy się zawiodłam że się chyba już do tego przyzwyczaiłam. a na dodatek nie mam żadnych objawów ani na @ ani a ciążę.

storczyku to bardzo dobrze, ze nie masz zadnych objawow :) trzymam kciuki zeby Ci sie udało :) zeby nam wszystkim sie udalo :)

Pentium powiedz mi co pokazuje Ci afrodyta? Bo ja odkad kupilam nie zauwazam zadnych zmian...byc moze dlatego ze jestem dopiero co po @...i czym nakladasz probke?

Witam po dłuższej przerwie :) zrobiłam sobie z mężolem wypad w góry :D Miliano nakładam małym paluszkiem na szkiełko :) u mnie różnicę widać ponieważ jak mi ją dostarczyli byłam 2-3 dni przed owulką i jak patrzę teraz to rzeczywiście ''paprotek'' już nie ma. Prowadzę też wykres na tym ovufiernd co tu ktoś kiedyś link wrzucił. Ładnie wszystko pokazuje.... Tak mi się przyponiało, że na naukach przedmałżeńskich nabijałam się z tych wykresów temp , ale teraz dochodzę do wniosku, że mogłam bardziej słchać co do mnie mówią.... ;)

U mnie widac tylko takie czarne kropki, to chyba pecherzyki powietrza...zobacze jak bedzie dalej, robie test codziennie:) bialy storczyku powodzonka:*

hej dziewczyny - w sobotę i w niedzielę doszło do zbliżenia - owulacja wypada mi na wtorek - czy dzisiaj lub jutro powtórzyć zbliżenie z moim m??? On tylko chodzi i już się cieszy że będzie dzidziuś - a ja tylko się uśmiecham i mówię mu że to nie jest takie hop siup :) czekam na podpowiedzi :)

Gość elliska
hej dziewczyny! wczoraj zrobilam test ciazowy i zobaczylam dwie kreski! :) nogi zaczely mi sie trzasc, nie moglam w to uwierzyc. gdy po chwili do mnie dotarlo ze jestem w ciazy to tak zaczelam plakac ze ktos moglby pomyslec ze sie zalamalam a ja ze szczescia tak plakalam :)

Gość elliska
do ginekologa ide za dwa tygodnie zeby mogla potwierdzic ciaze w 100%. bylam u niej w czwartek. juz wam pisalam wczesniej ze powiedziala mi ze nie mam pco i tego wam nie pisalam ale powiedziala tez ze moje endometrium jest grube i ze to albo znak ze zaraz pojawi sie @ albo to wczesna ciaza. bylam pewna ze to @ jak zawsze wiec wyobrazcie sobie moje zdziwienie. jestem przeszczesliwa! dziewczyny skoro mi sie udalo to wam tez sie uda! 3mam kciuki!

Elisska!!! Gratuluje serdecznie! Storczyku szybko testuj i dawaj znać, bo ciekawość mnie zżera... :D