Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhu78nic nowego

chce chlopaka, ale nie lubie lazic na randki:(

Polecane posty

Gość bhu78nic nowego

smieszy mnie to i takie sz tuczne gadki ikasa idzie i dojechac tzreba, do domu glupio zapraszac, potemtem tez te spotykania, jak wy to ogarniacie?

Gość 4roi
wolisz od razu do wyrka ?

Ja tam zawsze lubiłam się ładnie ubrać i wyjść gdzieś. Zobaczyć jakiś film, pójść w jakieś nowe miejsce, miło spędzić czas. Ale nie mam z kim chodzić na te randki. Z moim facetem byliśmy tylko na dwóch, trzecia skończyła się u niego w domu. I potem do końca związku 0. A teraz...nie mam z kim iść.

ja tez bym chciała miec chlopaka ale moim problemem sa rodzice..a to on im sie nie podoba,a to brzydki,a to glupi,nieodpowiedzialny i takie tam..teraz czekam na to jak skoncze kurs angielskiego i pojde do pracy i wyprowadzam sie..i bede miala chlopaka takiego jakiego ja zechce!!!

Gość Subiektywnezdanie
kylie2585 a Ty ile masz lat w ogóle??

Gość Subiektywnezdanie
Jesteś jeszcze młoda, na dodatek nie utrzymujesz się sama, wiec nie masz zbyt dużego pola manewru, bo rodzice maja pretekst . Ale jeśli się będziesz usamodzielniając, to wiadomo, większa autonomia i tak dalej i ostatecznie i tak musisz z kimś się związać,bo ty chcesz, przecież twoi rodzice, nie będą z nim brali ślubu. Ale uwazaj, nawet jak bedziesz starsza, to mogąnie zmienic podejscia.