Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanko mam pytanko

Pytanie do Panow-kiedy Wam ON staje???

Polecane posty

Gość to ja też zapytam
ks- dobreeee ;) lol Odpowie mi jakiś pan czy nie bardzo? :)

@to ja też zapytam dzieki dzieki :-) nie wiem czy to normalne ale wystarczy ze siedze kolo niego w samochodzie i jestem cala goraca. Ile razy sie zegnalismy i mnie przytulil i mowil, ze to niesamowite jaka goraca twarz mam i rece. czy cos to oznacza? a jak go tylko dotkne to normalnie plone.. czy to tylko fizjologia czy co? bo jeszcze nigdy tak nie mialam..

Gość to ja też zapytam
lecisz na niego to tak masz ;) To norlane raczej ;) Ile masz lat?

Gość kskskddk
czyli uznałąś mnie za kobietę ? świetnie .:o co jeszcze chcesz wiedzieć , większość facetó marzy o takiej kobiecie jak ty , masz chyba naoczny dowód , facetowi nie może stanąc jak niejest podniecony , ewentualnie jak ugryzie go pewnien pająk z azji południowo wszchodniej to tak , ,może był i wziął sobie kilka , tak na wszelkoi wypadek ? :P

nie powiem ile mam lat. nie jestem juz za mloda ale nie mam duzego doswiadczenia. dlatego moze sie glupio pytam. no i jakis czas temu zdarzylo mi sie, ze facet sie po seksie juz nie odezwal. moze dlatego mysle za duzo:-O

Gość to ja też zapytam
Przepraszam cię :) Nie byłam pewna twojej płci- ale wydajesz mi się być bardzo fajnym facetem ;) Zdarzyło ci się żeby ci stanął jeśli ci się laska nie podoba? Z tym pająkiem- dobre again ;) Lubię cię coraz bardziej :)

Gość to ja też zapytam
autorko- domyślamy się, żeś młoda laska ;)

Gość to ja też zapytam
BUNTOWNIK- mi mozesz za to odp jeśli masz ochotę ;) Wywiad robię :P

Gość kskskddk
żeby mi stanął , a laska mi się nie podoba ? nie pamiętam , zdarzyło sięza to odwrotnie , nie stanął a laska mi spodbała :) ale to stres :)

tez was wzsystkich pozdrawiam a teraz uciekam na razie. bede pozniej. piszcie sobie:-)

Gość to ja też zapytam
No to rozumiem, że może się tak zdarzyć :) Ale tak, że komuś staje- a nie kręci go ta babka- nie słyszałam. Dzięki ;)

Gość acordeon
to retoryczne pytanie bo mi staje bardzo często i nawet nie muszę myślec o kobiecie

Gość to ja też zapytam
No ok, np rano przeicez też jeszcze śpiąc raczej o kobiecie nie myślisz. Jednak jeśli twoja kobieta zbliża się do ciebie, a tobie staje to oznacza chyba raczej, że ci się podoba- tak czy nie? Ja nie mam wątpiliwości czy mu się podobam, jednak spotkałam się ze stwierdzeniem ost, że nie konieczenie mu się podobam- może mu tak poprostu staje. Z ust innej kobiety to usłyszalam.

jestem na chwilke :-) @ja tez zapytam - widzisz ja Cie rozumiem :-) i to bardzo:-) jak ja wczoraj wstalam po cudownej nocy to poszlam sie szybko wykapac, umylam zabki i zrobilam kawke. No i chcialam sie kolo niego jeszcze na chwile polozyc. Ale nie mialam szansy bo musialam wejsc na niego aby przejsc na moja strone lozka i juz mnie zlapal za pupe i wio :D a wiec to chyba nie tylko fozjologia z rana tylko ja wlasciwie mialam nadzieje, ze tez bedzie chcial :-) :-):-) nawet nie zdarzylam do lozka wejsc :-)

Gość acordeon
tu nie chodzi o urodę tylko gotowośc do odbycia stosunku kobieta może byc śliczna,a penis może wogóle nie stanąc

Gość acordeon
rano to przeważnie mi stoi,a już na lekkim kacu to wogóle

Gość to ja też zapytam
mam pytanko- no ja też mam taką samą sytuację z moim mężem jak ty ze swoim chłopakiem. Jedyna różnica to taka, że jesteśmy razem trochę dłużej niż wy :) Życzę ci, żeby to był ten jedyny i żeby sex był taki fajny zawsze :)

Gość acordeon
korzystałem z sauny,byłem na plaży naturystów i jakoś mi tam nie stał na widok nagiej kobiety

Gość to ja też zapytam
Rano jest bardzo fajnie- taki sex budzik ;) lubimy :)

@to ja też zapytam dziekuje Kochana, Ja Tobie tez zycze tego samego:-) dlugo czekalam na takiego mezczyzne bo uwielbiam seks :-)

Gość acordeon
chyba,że myślał bym o seksie z nią

Gość to ja też zapytam
ok acordeon, thx

Gość acordeon
kto lubi to lubi kobiety raczej nie są tak chętne

Gość to ja też zapytam
Ja też, aż za bardzo ;) Utrudnia mi to czasem życie- wieczna ochota bo czasem nie ma Go blisko, a samej się zaspakajać to nie to samo. Jak się codziennie nie bzyknę z 2-3 razy to wręcz źle się czuję i chodzę zła jak osa. Chociaż i tak po 12 latach nie jest tak źle. Kiedyś 3x dziennie było mi za mało, ale wtedy nie mielismy dzieci, czasu było dużo więcej itd. Ja uciekam- pozdrawiam wszystkich dyskusantów :)

Gość acordeon
na pewno mi staje na widok cipki

Gość to ja też zapytam
acordeon- zależy jakie kobiety :) Odkąd poznałam mojego faceta (miałam 17 lat) nie było u mnie okresu bez sexu dłuższego niż 2-3 dni kiedy byłam naprawdę mocno chora i to też kilka razy tylko. Z dwoma przerwami po porodzie/ cesarskim cięciu konkretnie- wtedy w obu przypadkach, wytrzymałam 5 dni i zmusiłam mojego męża do sexu- On się bał o moje zdrowie, bo powinno się powstrzymać trochę dłużej. No więc ja lubię sex i jestem chętna zawsze :P

Gość to ja też zapytam
12 lat po ślubie* gdzieś mi wcięło ten kawałek. Miłego dnia wam życzę raz jeszcze.;)