Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonyyyy

dziewczyny wyjasnijcie mi

Polecane posty

Gość wkurzonyyyy
nikola: moje wymagania sa calkiem zwyczajne, bo czego mozna wymagac od studentki czy dziewczyny tuz po studiach. Oczywiscie dziewczyna musi mi sie podobac wizualnie.

Gość wkurzonyyyy
BlackAngel: podryw to zadna sztuka, chodzi mi o zatrzymanie dziewczyny.

Gość nicola123321
Nie kazdy moze miec kazda a jezeli tak uwazacie to sa to zazwyczaj materialistki ktore napewno nie szukaja stalego zwiazku tylko przygody

Gość wkurzonyyyy
ktos15: ale to, ze faceci zwracaja duza uwage na wyglad to jest akurat prawda.

Gość wkurzonyyyy
BlackAngel: 25

Gość nicola123321
wkurzony ladna nie znaczy madra nie mowie o wszystkich ale jezeli szukasz jednego i drugiego to nie jest takie latwe a ile masz lat

Gość ktoś15
Pewnie ja to rozumiem. Podryw to tylko chwila każdy może się wysilić i udawać kogokolwiek wystarczy tylko rozeznać się na co jest zapotrzebowanie. Schody zaczynają się jak pokazuje się swoje prawdziwe oblicze. Sam sobie wszystko tłumaczysz.

Gość wkurzonyyyy
Napisalem wyzej, ze nie chodzi mi o super modelke, tylko o zwykla w miare atrakcyjna dziewczyne. Oczywiscie nie moze byc glupia, ale nie musi byc tez super madra.

Gość ktoś15
To że faceci zwracają uwagę na wygląd to ja dobrze wiem. Pomyś tylko że dziewczyna nie ma nic więcej do zaoferowanie oprócz urody. Tak samo jest z forsą

Gość wkurzonyyyy
ktos: no wiec ja wlasnie o tym caly czas pisze.

Gość ktoś15
Jesteś pewny że gdybyś miał tę forsę to one by zostały?

Gość wkurzonyyyy
splycasz problem, chodzi o szeroko rozumiane zasoby i mozliwosci, a nie o konkretna sume. Moim zdaniem bylaby szansa ze by zostaly. Mowie to na podstawie tego jakich kolesi wybieraly sobie po mnie.

Gość Deliberacja
Zawsze miałam te same podstawowe wymagania, nie zmieniły się od lat.

Gość ktoś15
Szeroko rozumiane możliwości to jest argument. Myślę o możliwościach nie koniecznie materialnych. W każdym drzemie jakiś potencjał wiążąc się z kimś zawsze to widzimy i bierzemy pod uwagę niekoniecznie świadomie. Ja znam faceta, który wymienił dziewczynę na głupszą bo jej mógł bardziej imponować. Różne pobudki ludźmi kierują.

Gość nicola123321
wkurzony i chcialbys zeby zostala z Toba tylko dla kasy a nie dlatego ze Cie kocha.

Gość ktoś15
Gdyby cię naprawdę kochała na pewno by nie odeszła.

Gość nicola123321
ktos zgadzam sie z Toba

Gość nicola123321
wkurzony jestes

Gość wkurzonyyyy
ktos15: ja tez sie chyba z toba zgadzam

Gość wkurzonyyyy
nikola: nie, chcialbym, zeby kobieta byla ze mna dlatego, ze mnie kocha, tylko zastanawiam sie, czy kobieta dokonujac wyboru partnera kieruja sie kasa, uczuciami, czy jednym i drugim. Czy samo uczucie bez wielkiej kasy wystarczy. W moim przypadku okazuje sie, ze nie. Choc moze masz racje piszac, ze mnie nie kochala.

Gość wkurzonyyyy
jestem jestem, tylko robie 99 rzeczy na raz i nie moge pisac na biezaco, ale odpisuje:)

Gość wkurzonyyyy
ktos15: zeby imponowac glupiej dziewczynie to trzeba miec pieniadze, samym intelektem ciezko jest zaimponowac glupiej osobie, glupie dziewczyny zwracaja uwage zazwyczaj na zasoby materialne, w skrajnych hardkorowych przypadkach na model auta czy telefonu

Gość julka19x
same uczucie nigdy nie wystarczy, do tego trzeba dodac odrobinę kasy i ciutkę wyglądu. Skoro z wyglądem u ciebie kiepsko to nie dziw sie ze trzeba kasą nadrobić.

Gość wkurzonyyyy
No wlasnie napisalem wyzej, ze z wygladem u mnie wlasnie nie jest kiepsko i nie mam problemu z poderwaniem dziewczyny tylko z zatrzymaniem jej przy sobie. Wyglad jest ok. Problem lezy albo w kasie, albo w jakichs cechach osobowosci.

Gość wkurzonyyyy
Ale napisalas wazna dla mnie rzecz, czyli ze samo uczucie nie wystarczy.

Gość porannarosaaa
tak czytam cię autorze i czytam i przypomianją mi się ludzie których znam i którzy mają podobny problem... Nie wiem ile masz lat ale tamci byli w różnych kategriach wiekowych i też ciągle nazekali ze kobiety to teraz takie wymagania mają którym normalny (w ich mniemaniu) facet nie umi sprostać. Oczywiście każdy z nich był sam lub przerabiali bardzo krótkie związki (w śród tych szczęśliwców był także mój ex :/) I mając okazje poznać każdego dość dobrze powiem szczerze ze wcale się nie dziwię że byli sami, i wszyscy wokół także ale nikt im tego wprost nie powiedział bo zwyczajnie nie chcieli robić im przykrości. Przykład? Kolega, lat 30, przeciętny, pracował, nie mieszkał z rodzicami, samodzielny, nie miał auta nie zarabiał kokosów lecz to nie było żadnym problemem dla nikogo, z charakteru w porządku, miał jakieś zainteresowania, gotował. Wiec dlaczego był sam? ...HIGIENA.... Nikt mu tego nigdy w prost nie powiedział ale od niego ciągle czuć było okropnie potem, a do tego zapach z jego ust poprostu zwalał z nóg. Przyczyna błacha jadnakżde podejżewam, że żadna kobieta nie przełamałaby się by go pocałować. I widać że on nie widział w tym problemu... może sam tego nie czuł? Ale to kobiety oczywiście były jakieś dziwne i miały wymagania z kosmosu... drugi przykład, mój ex: Czysty, zaradny, pracowity, uczciwy, kokosów także nie zarabiał ale to nic... tu przeważył intelekt. Gość oprócz tego, że żył nic innego do świata nie wnosił. Na odchodne mi sie pożalił, że wsystkie od niego odchodzą a on nie wie dlaczego. Nie chciałam byc tak okrutna zeby mu powiedziec ze jest poprostu "mało inteligentny" ... Kolejny przykład. Chłopak, zajebisty, przystojny, naprawde w porzątku nie idzie sie do niczego przyczepic az do pierwszej randki... Na początku wszystko fajnie, az w pewnym momencie zaczął sie użalaż ze go nikt nie chce, ze go laski chyba nienawidzą ze to ze tamto i nie szło mu przegadac ze przeciez jest super (sama byłam nim zainteresowana) i ze gada głupoty jakies. Po 2 godzinach pocieszania go miałam juz dośc, potem jeszcze na gg przez 3 dni pisał do mnie i wylewał gorzkie żale ze go nikt nie chce... W koncu tak mnie do siebie zraził ze też go olałam. Jemu jakas psychoterapeutka by sie przydała a nie dziewczyna... i tez jakoś nie umiał sobie uświadomić tego ze jest sam ponieważ za bardzo smuci i narzeka na kazdej randce jaki to on jest pokrzywdzony i nieszcześliwy. Kolejny przykład. Facet również spoko, wszystko fajnie ale miał dość dziwne poczucie humoru, które smieszyło chyba tylko jego. Czasami jak coś powiedział to nie wiadomo było czy sie smiac czy płakać. I nawet po drobnych sugestiach odnośnie takiego zachowania nie wiedział w sobie zadnego problemu... Także, może to jednak nie kobiety mają za duże wymagania, tylko niektórzy faceci nie spełniają nawet tych podstawowych, uważając sie jednocześnie za "zwykłego" i "przeciętnego" a na takie miano tez trzeba sobie zasłuzyc.

Gość porannarosaaa
aha i jeszcze odnośnie tego twojego "musi mi sie podobać fizycznie"... A czy przeciętna dziewczyna może byc atrakcyjna? Zawsze mozna ja troche odpicować ale podejżewam ze skoro przeciętna to taka raczej nie rzucająca sie w oczy więc bedac na jakiejś imprezie pewnie twoje oczy wędrują do kobiet juz klase wyżej a nie do przeciętnych, takich które przykuwają wzrok i podobają sie juz na pierwszy rzut oka.Wiec moze tu tkwi problem?

Gość wkurzonyyyy
porannarosa: dziekuje za wypowiedz, wezme ja sobie do serca:) Masz racje, musze pogadac z kims kto mi szczerze powie nawet jakby mialo to byc dla mnie bolesne. Mam 25 lat. Tak, przecietna dziewczyna moze byc atrakcyjna. Wyraznie napisalem, ze nie chodzi mi o super modelki. Z tym, ze ta przecietna to tak bardziej przecietna w gore, niz w dol.

Gość wkurzonyyyy
Nie jestem typem faceta, ktory zwraca uwage jedynie na kobiety przykuwajace wzrok. Wyglad jest wazny, ale to nie wszystko.

owszem jesteśmy materialistkami, bo tego wymaga od nas intuicja. Koleś który ma kase zapewni byt dziecku i ciężarnej kobiecie, a w razie "W" będzie z czego ściągać alimenty. Poza tym koleś który ma kase radzi sobie w życiu z wielu powodów- wiedza, spryt itp. I można wnioskować że dziecko to po nim odziedziczy. Nikt nie chce szargać swojej macicy i zdrowia dla jakiegoś upośledzonego gnoma. Samice robią tak od zawsze i wszędzie. W naturze samice też kopulują z tymi najtwardszymi i najlepszymi samcami, którzy mają co zaoferować, bo wnioskują że dziecko będzie zdrowe, silne etc. Nierozumiem waszego oburzenia. nie oglądaliście nigdy Disc. Channel?:D