Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonyyyy

dziewczyny wyjasnijcie mi

Polecane posty

Gość wkurzonyyyy

Niech mi ktos wyjasni dlaczego kobiety maja dzis tak wygorowane wymagania w stosunku do facetow? Kiedys jakos nie bylo z tym problemow i kazdy przecietny facet znajdywal sobie jakas kobiete. Dzis trzeba byc nie wiedomo kim i nie wiadomo ile zarabiac zeby w ogole myslec o jakiejkolwiek lasce.

Gość tommeczek
bo kobiety to materialistki

Gość wkurzonyyyy
Co ma kryzys z tym wspolnego?

A Ty dlaczego nie zwiążesz się z pierwszym lepszym pasztetem, który rozpaczliwie szuka faceta? Odp.: Bo szukasz atrakcyjnej, mądrej, miłej.. Już minęły czasy, że panna w wieku lat 20 musiała złapać sobie męża. Teraz kobiety też zarabiają i nie muszą oglądać się na faceta. Chyba logiczne, że będą szukać w swoim mniemaniu najlepszego.

Gość wkurzonyyyy
polly84 bez przesady nie mam jakichs wielkich wymagan, nie szukam modelki. Natomiast w druga strone to dziala tak, ze te wymagania sa czesto niemozliwe do spelnienia. Rozumiem, ze wybiera sie najlepszego, ale bez przesady.

Gość lelum pollelum
troche desperatek jeszcze zostalo:)

Gość w dzisiejszych czasach.....
uwazam, ze polly ma racje bierz paszteta

A czy to takie dziwne, że kobieta szuka faceta, który będzie oparciem, którego nie będzie musiała utrzymywać i niańczyć?

Gość pluto20
bo sa pojebane? olej kobiety , wtedy to sie zmieni . Ja tak zrobilem i mi tylko na plus wyszlo. Zajmij sie soba.

Gość pluto20
stary nie masz wazniejszych problemow niz dupy?

Gość wkurzonyyyy
Chce miec kobiete jak wiekszosc facetow, to chyba normalne. Nie pisalem, ze chce zeby mnie kobieta utrzymywala, tylko ze to one wymagaja nie wiadomo jakich zarobkow

Gość wkurzonyyyy
Przyklady na co? Laski, ktore sa wolne i w miare sensowne maja wymagania z kosmosu. Wiele razy zostalem skreslony chocby z powodow finansowych. Nie bede podawal konkretnych kwot, ale kazdy wie o co chodzi.

Gość pluto20
bo jestes glupi , na chuj ci dupy .Pamietaj ze to dupy maja za toba biegac nie ty za nimi , nie graj z nimi w zadne gierki itp.

Ok, czyli ja nie jestem sensowna, bo mój facet nie był na etacie, był na stażu za grosze i dokładałam do naszego wspólnego mieszkania. Dobrze wiedzieć.

Gość pluto20
Nosz kurwa , laskom sie nie mowi prawdy.. powiedz ze jestes modelem i pracujesz jako aktor one i tak uwierza -.- kobiety same nie wiedza czego chca i tak pozstanie na wieki wiekow amen. Nie spotkalem nigdy w zyciu zaradnej kobiety ktora bylaby zdecydowana , poprostu nie ma takich.

Gość wkurzonyyyy
szarakah sa tez takie kobiety jak ty oczywiscie, ale nie jest to wiekszosc. Uogolnilem na poczatku. A zeby laski za toba biegaly to musisz miec kase, czyli wracamy do punktu wyjscia.

Nie biegałabym za facetem, choćby srał złotem. To on ma się starać, a nie odwrotnie.

Gość jesteś bezdennie głupi
masz pretensje że laski nie lecą na życiowych przegrańców takich jak ty ?

Gość wkurzonyyyy
lucy nie mowie, ze wszystkie, ale znaczna wiekszosc, pisze o wlasnych doswiadczeniach.

Gość wkurzonyyyy
Nie jestem zyciowym przegrancem, tylko normalnym facetem.

autorze, nie dość że kobieta ma sprzątać, prać, rodzić dzieci to jeszcze oczekujesz że ma Cię utrzymywać ? kobiety dzielą się na te które szukają zaradnego faceta i te które są zaradne i nie potrzebują balastu w postaci faceta jaki pożytek jest z faceta który nawet nei zarobi na rodzinę ? nie pierze, nie sprząta, nie gotuje, nie pomaga przy dzieciach...i nawet nie ma kasy na chleb ?

gdybyś chociaż w seksie był dobry to którąś byś przy sobie zatrzymał

Gość wkurzonyyyy
Wlasnie samo zdobycie to nie jest wielki problem, najgorzej jest z zatrzymaniem

Gość wkurzonyyyy
Wyraznie napisalem, ze nie licze na to, zeby mnie kobieta utrzymywala tylko pisalem o wymaganiach z kosmosu, ktore malo kto jest w stanie spelnic

piszesz bzdury jakie niby miały wymagania te kobiety, które spotkałeś i które nie chciały kontynuować znajomości ? jesli zachowywałeś sie jak niewychowany gbur lub skończony centuś to nie dziw się że wiały gdzi epieprz rośnie nikt nie lubi być z kimś kto nie ma ogłady towarzyskiej lub jest zwyczajnie chytry raz tylko byłam na randce z kolesiem który uparł się by płacić za pizzę na pół i jeszcze wybrał jedyną z menu jakiej nie lubię była to jedna i jedyna randka z tym panem, może to byłeś ty ?