Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kawaler_wieczny

NIE ŻENIĘ SIĘ, BO...

Polecane posty

Gość ccccccg456t
gutekszoł powinienes sie leczyc bo widze ze zycie cie bardzo sponiewieralo, niesprostales wymaganiom kobiet i ci sie we lbie powalilo. W swiecie role sa podzielone, to facet ma wszystko zapewnic co materialne a kobieta zajmuje sie rodzina..taki jest podzial rol a teraz to kobiety przejmuja wszytsko, zajmuja sie rodzina i dodatkowo na nią pracuja bo niedorajdy zyciowe jakimi sa męzczyzni nadaja sie tylko do zaplodnienia

Gość dfdffdfgfggh
ja nie widzę nic zlego w mieszkaniu z rodzicami i zgadzam sie z autorem w 100%, jaki sens wynajmowac i komus placic prawie cala pensje i ktos ma sie na tobie dorabiac? jak sie ma swoje wlasny pokoj i duze mieszkanie to niech mieszka z rodzicami. poszukaj takiej co nie cche dzieci i ktorej nie bedzie przeszkadzac twoja sytuacja materialna

Gość Kawaler_wieczny
No i właśnie, cała prawda wychodzi. I Gutekszoł trafił w sedno. Napisałem, że nie żenię się bo...itp. itd, nagle większość tępych białogłów zaczyna mnie obrażać, i wogóle. Ja nikogo nie obraziłem. Czyżbym trafił w sedno, że 90% niewiast na tym forum to właśnie takie tępe osobniki, które od mężczyzny wymagają a same potrafią tylko dupą pomachać? No cóż...

Gość ccccccg456t
ja tez nie mam nic rpzeciwko mieszkaniu z rodzicami, po co komus przeplacac za mieszkanie jesli mozna spokojnie meiszkac u rodzicow. pod warunkiem ejdnak ze sam o siebie zadba, sam upierze, ugotuje...bo takiego pasozyta bym nie zniosla

biedny chlopina owszem bedzie dla tej jedynej , ktora sie byla uprzejmą zgodzić mu dawać tyrał. bogaty facet nie będzie sie z jedną wiązal by życie sobie zmarnowac gdy wokół tyle coraz młodszych i ładniejszych chodzi. stać go. może zapewnić to i owo nie jednej niewieście

Gość gutekszoł to znany
wszem i wobec MATACZ vel karoolek, który jest mitomanem i nałogowo szuka seksu na kafe :D matacz ma starą żonę, od 10 lat kochankę 20 lat młodszą i bardzo tanią meblościankę w domu. od lat snuje fantazje na forach Kafeterii, polecam poszukać jego postów. Można się uśmiać nielicho :D stary capie, zwal sobie konia, bo zaczynasz przynudzać.

Gość dfdffdfgfggh
ale w swiecie zwierząt przyglupie to nikt nie każe kupowac meiszkania za 200 tysięcy :O zwierzę sobie wykopie norke, poszuka samicy i splodzi dzieci, nie musi placic kupe kasy za nore, wiec to co innego.

i tak faceci są w sytuacji lepszej gdy mają kasę to poruchają stają się wtedy :przystojni: więc de facto być nie muszą. a Niewiasrty muszą być ładne bo nawet te niezbyt ładne a bizmes łumen nie przyciągają do siebie facetów bo penis nie kłamie

fajnie jest w niedziele rano bedac w pracy na dyzurze wkurwiac biedote na kafe. dzieki ze ta kafeteria istnieje. no i biedota rzecz jasna.

Gość gutekszoł to znany
matacz, stary pierdzielu, jak tam żonka, dymana przez przyjaciela rodziny? :D

Gość Kawaler_wieczny
Gutekszoł i paru innych na tym forum - należy wam się piwo! Wracając do wątku, to chciałbym zauważyć że świat trochę poszedł do przodu. Jest równouprawnienie! Ale głupie baby na tym forum dalej będą mnie obrażać i "jeździć" po mnie a prawda jest taka że po nich samych świat wiele się nie spodziewa. A ja nie oczekuję zbyt wiele. Kobieta w dzisiejszym świecie w którym rządzi równouprawnienie powinna zarobić chociaż na swoje zachcianki....

W kwestii porównania żony do prostytutki - zanieś tego newsa mamie. A ktoś ci każe się żenić? Mało tego, ja jestem za tym byś się nie żenił :)

Gość dupa z niego i tyle
nie ma czego roztrząsać.

Gość Kawaler_wieczny
Zamiast mnie obrażać, weź jedna z drugą spożytkuj niedzielę z rodziną, mężem. Ja jestem kawaler, więc mam czas, a ty jedna z drugą skoro jesteś taka zaradna i wogóle, masz super niezależnego faceta, to DLACZEGO NIE SPĘDZASZ Z NIM NIEDZIELNEGO PORANKA, tylko wdajesz się w jakieś dyskusje. Prawda może być tylko jedna. Bo to wszystkie (większość) "panny" na forum to zakompleksione, nieurodziwe szare myszki, na które żaden fajny facet nie zwróciłby uwagi. Leczycie swoje kompleksy zbierając się w kupie na forum i dorabiając sobie ideologię o mężczyznach samodzielnych, etc. Naszpikowane macie te puste pacyny światem reklam i Beverly Hills. Kończę ten wątek, bo idę zrobić coś pożytecznego. Projekt czeka do skończenia na jutro do pracy. Takie tematy tylko utwierdzają mnie w przekonaniu że dla większości kobiet amibcje są jeszcze w epoce średnioweicza (wyjść za mąż, urodzić dziecko i znaleźć woła roboczego - najwyższe dobro i honor dla głupiej cipy).

Gość Kawaler_wieczny
"gówno nas obchodzi i znów debilnie uogólniasz nie trzeba być panną by mieć czas na forume wystarczy mieć męża któremu nie trzeba usługiwać jak jego mamusia" Męża to byś chciała mieć, wtedy z nim spędzałabyś niedzielę, a nie na forum z innymi głupimi pipami. No ale cóż, taki poziom reprezentujesz skoro dyskutujesz na takim forum. To raczej nie dziwne że twój facet poszedł właśnie na piwo lub obracać sąsiadkę, jak cały czas przesiadujesz na głupim forum. Twoje myślenie jest identycznie, " po co mam usługiwać facetowi". Ch...j mnie obochodzi czy ty mu usługujesz czy też nie, ale to chyba on Tobie usługuje bo utrzymuje twoją leniową dupę, daje dach nad głową i słucha twojego codziennego ględzenia. Więc biedny chłop musi się jakoś rozluźnić, i poszedł pewnie na piwko albo obracać sąsiadkę bo nie może już Ciebie znieść...

Gość kolejnamamlataaaa
gadasz tak bo widocznie nigdy nie zakochałeś się z wzajemnością ale przyjdzie kryska na matyska :P

Gość ccccccg456t
poza tym co to za facet ktory soedzi na babskim forum, to zniewiesciale dziecko mamusi ktore nie potrafi byc mezczyznom i zapracowac na rodzine, to baba w jego domu musialab y byc facetem bo ta ciota nic nie potrafi zrobic

Gość ccccccg456t
Gutek szoł skoro siedzisz z ta biedota na cafe to sam musisz sie z nami identyfikowac biedny czlowieczku pod kazdym wzgledem, materialnie i psychicznie, fizyczne pewn ie neidobory ogromne tez sa i musisz sie na ludziach odgrywac za swe niepowodzenia zyciowe, zyciowy nieudaczniku:)

Gość dupa z niego i tyle
NIE ŻENISZ SIĘ BO JESTEŚ BEZNADZIEJNYM NUDNYM PIERDZIELEM ZALEŻNYM OD MAMUSI I ŻADNA KOBIETA CIĘ NIE CHCE.

Gość równo
Równouprawnienie Nadanie równego statusu prawnego jednostkom w ogóle lub w konkretnym zakresie, dotyczącym np. płci, wyznania czy narodowości; równouprawnieniu podlegają grupy i jednostki, które pozostawały nierównoprawnymi podmiotami społecznymi. Równouprawnienie jest nie tylko wyrównaniem statusu pewnych grup w stosunku do innych, ale stanowi również stan pośredni pomiędzy skrajnościami: dyskryminacją i uprzywilejowaniem, które tożsame są z brakiem sprawiedliwości. Liberałowie zwracają na to uwagę. Równouprawnienie znajduje swe uzasadnienie w liberalnej koncepcji człowieka: wolnego, posiadającego godność i rozum, a także w koncepcji praw człowieka. Równouprawnienie gwarantuje i potwierdza równość wolności oraz jednakowe prawo każdego obywatela do brania udziału w życiu społecznym i publicznym. Taka równość jest oczywiście fundamentem współczesnej demokracji. Różnice, które stanowią podstawę pluralizmu, nie muszą generować nierówności lub nierównoprawności przede wszystkim nie istnieją żadne przesłanki, aby tak właśnie było. Dyskryminacja polityczna, rasowa, seksualna, płci, lub na każdym innym polu jest niedopuszczalna

Gość Kawaler_wieczny
A mów sobie jedna z drugą co chcesz, pisz sobie co chesz, mam w d...e twoją opinię i Ciebie też!

Gość str str
nikt cie chłopie do niczego nie zmusza. Sama bym powiedziała,ze jestem twoim żeńskim odpowiednikiem w całkiem sensownym wieku. Jest mi ok. Faceta nie szukam. I nikt mnie za sposób życia nie atakuje. Ty natomiast zapragnąłeś z rana obrazić pół kafeterii i jesteś wielce zdziwiony,że po pysku dostałeś :) Bye

Gość do autora:
Jeszcze tu jesteś? A miałeś iść coś zrobić pożytecznego?!.....

Gość seqdedqa
rownoupawnienie to rownouprawnienie, wiec chlopy do roboty i zajmowac sie domem, gotowac obadki, rodzic dzieci, zajmowac sie nimi

jakoś aż takich zyciowych niepowodzen dzieki partii nie przezylam bym w traume popadl i sie tu odgrywal. lubie sobie pokpic z biedoty i durnoty, cieszac sie ze mam lepiej a przy okazji milo mi czas w pracy uplywa

Gość hahahahahhahahahahahha
I DLATEGO ZOSTANIESZ SAMOTNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość xcvbbgtv
zas nastroszony , niespelniony debilowaty ptasiek siedzi na babskim forum i sie porbuje dowartosciowac

Gość xcvbbgtv
on juz jest samotny i sfrustrowany, normalny prawdziwy facet nie szuka poklasku na babskim forum

poklasku ? tu? chyba Was pokrecilo. gdybym szukal tu poklasku to bym grzecznie tu pisal tak jak Wy tu sie wzajemnie swoimi gazami opierdzacie. i kazdy z kazdym sie zgadza . nie bardzo trybi w czym ale zgadza

Gość To zależy ...
Zgadzam się z tobą autorze w 100%. .................. w poście ... 09:39 Ładowanie czyjegoś portfela za wynajem, gdy ma się dom u rodziców, to głupota i naiwność. Warunek, aby nie być dla rodziców pasożytem - każdy odpowiada za swoje.