Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maravliha

nie uważacie,że podpaski always straciły na jakości?

Polecane posty

Gość Maravliha

jakie podpaski kupować teraz?

Gość ccccccg456t
nigdy ich nie uzywalam bo dla mnie byl dziadostwem

Gość rozreklamowane były i tyle
nigdy nie były dobre, drogie i jakieś niemiłe w użytkowaniu. Ja używam belli cienkie i jestem zadowolona.

ja byłam wierna marce, pierwsze podpaski always dostałam w podstawówce, to był pamiętny rok 2001, WTC itp :) dostałam od firmy always jak każda dziewczynka kilka podpasek (w ciemnozielonym opakowaniu teraz już takich nie robią ;( 😭) różowe pudeleczko w motyle i książeczke o dojrzewaniu :) od tamtej pory używałam ciemnozielonych i zielonych always ;) potem pojawiły się różowe i ciemnoniebieskie na noc. a teraz tylko różowe i pomarańczowe i są beznadziejne :( 11 lat używalam ich ;(

Gość iovcnrjkbv hjkrb vjk cbjdc dm
zauważcie,że teraz wszystko traci na jakości i towary już nie sa takie dobre jak na początku jak wchodziły na rynek/do produkcji.

Nie rozumiem czemu sie tak dzieje? Przestanę je kupować, oni tracą klientów i dlatego tak się reklamują, te paskudne reklamy i przyśpiewki always twój dzień uuuu z taką aktoreczką z tancerzy która reklamuje podpaski oklaski i lidla też w kazdej reklamie chyba ona jest a kiedys always nie mialo reklam a było świetne aż miło było założyć taką podpaskę a teraz lęk,czy nie przecieknie, a no i klej! klej którego używają to chyba butapren, ostatnio podpaska od majtek nie chciała mi się odkelić ;(

Gość angelika...
te pierwsze podpaski alweys były najlepsze. niestety to co teraz robią to badziewie. Od jakiegoś czasu używam podpasek z biedronki femina night. jestem bardzo z nich zadowolona.

Gość angelika...
No właśnie i jeszcze te reklamy alweysów. Jak je widzę to od razu mnie krew zalewa. i kto wymyśla te piosenki??? tragedia

chyba w STONCE jeżeli już..

wszędzie spada sprzedaż i producenci oszczędzają na jakości--dlatego towary/produkty tracą na jakości a klient? I tak kupić musi.

Myślicie,że w Pingo Doce beda te same podpaski? U mnie nie ma biedronki ;( jestem w Portugalii i place 4,30euro za paczkę alwaysów :(

Gość dck
always (he he) ZAWSZE miało reklamy (te z niebieską wodą i nieprzeciekaniem). do tego bardzo sprytnie wchodzą do szkół, gdzie są dojrzewające dziewczynki i rozdają pakieciki, a później taka idiotka przez kilkanaście lat używa tylko ich, bo są najlepsze i koniec (co prawda nie próbowała innych, ale w końcu pani w szkole jej dała pakiecik). zupełnie inną kwestią jest - jak można używać podpasek? przecież to obrzydliwe! od drugiego okresu w życiu używam tylko i wyłącznie tamponów.

ja używam tamponów też, ale bolą mnie jajniki i podbrzusze :( poza tym tambony niektóre przeciekają ;( a inne puchną we mnie. Idiotka? no kiedys próbowałam belli czy naturelli to miała taki straszny zapach, wydawało mi się,że każdy może wyczuć że mam okres! a bella mi sie rozpadła po kilku godzinach użytkowania...teraz to samo dzieje sie z always;(

lęk,czy nie przecieknie, a no i klej! klej którego używają to chyba butapren, ostatnio podpaska od majtek nie chciała mi się odkelić ; o o z tego wlasnie powodu tak sie wkuurwilam pewnego dnia w kiblu ze przestalam ten badziew kupowac

Gość spoko loko
Zgadzam się, są beznadziejne. Uzywam teraz takich z rossmana - facelle czy coś i mnie odpowiadają.

Gość Mężczyzna w podpasce
a co myslicie o podpaskach dla mężczyzn?

Gość angelika...
Podpaski dla mężczyzn? chyba po to, żeby gębe im zatkać.

Gość marylinnnnnnnn
polecam tampony "safe" z biedronki! najlepsze są!