Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nejfkewnfewjffffff

facet odpisuje na moje smsy czasem dopiero na nastepny dzien wiec

Polecane posty

Gość nejfkewnfewjffffff

wczoraj tak zrobił ,a ja postanowiłam mu odpisać na jego smsa też dopiero dzisiaj .niech zobaczy jak to miło . powiem ,ze nie miałam czasu odpisać bo byłam u znajomych. Dobrze zrobiłam? Rozmowy z nim nie pomagaja wiec może olewanie takie same jak on mi serwuje zadziała . a jesli nie to już nie mam sposobu nie niego i to sie pewnie rozwali. postanowiłam ,ze bede troche sie od niego odsuwać ,a jesli on sie nie postara to najwyzej to sie rozwali. Ja nie bede sie starać kiedy moje starania sie koncza jego olewaniem. Co myslicie?

Gość kubelzwoda
Bardzo dobrze zrobilas!

Ja myślę że nic nie napisałaś. Nie piszesz dlaczego on odpisuje dopiero na drugi dzień. Może np pracuje i ma w pracy wyłączony telefon, lub po prostu nie ma głowy do smsowania. Olewa cię w jakiejkolwiek innej dziedzinie czy sprawa dotyczy tylko smsów? Bo jeśli pod innymi względami można na nim polegać, to nie warto się spinać o taki drobiazg. A jak masz do niego coś naprawdę ważnego - zadzwoń.

Gość nejfkewnfewjffffff
Luna- ale czy ja wiem czy to taki drobiazg? poprostu czuje się czasem olewana przez niego jak może odpisać do mnie wieczorem bo wiem ,ze jest w domu ,a nie napisze

Gość niestety ten nie-mój też
nie ma czasu na sms-y - a jeszcze niedawno wyglądało to inaczej. Trudno muszę się pogodzić z tym ze juz mu nie zależy. A Tobie życzę aby to był nic nie znaczący incydent

Gość no ja jestem podobny
Może przy żonie nie chce odpisywać na smsy do Ciebie? Nie wpadłaś na to złociutka?

Nie znam faceta więc nie wiem co nim kieruję, ale często zachowujęsiętak jak on. Nie specjalnie, po prostu czasem rzucęgdzieś telefon, albo go wyciszę, a że jestem zajęta albo jestem z kimśto o tym zapominam :P Ale wszyscy sięo to na mnie wkurwiają więc obiecuję poprawę:D