Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emilka025

do mam dzieci ze wzmozonym napieciem miesniowym pomocy !!!

Polecane posty

wydaje mi sie ,ze moje dziecko.ma wzmozone nap.miesniowe..czesto sie prezy ,czasem krzyzuje nogi i jest przy tym taki napiety ,sa to jednak stany przejaciowe ,xa kilka minut jest juz rozluzniony ..czy wasze dzieci sa stale napiete ,czy tak jak moj od czasu do czasu tzn kilkanascie razy dziennie po pare minut . pomozcie

Ile dziecko ma? Małe dzieci mają to do siebie że jest często "naprężone" ale z biegiem czasu powinno0 sie to normować. Jeśli się obawiasz to przy wizycie u pediatry opowiedz o tym i ona już najlepiej wyda diagnoze.

Gość to-i-ja
W tym wieku to jeszcze normalne, tak jak zaciśniete piąstki, odginanie się do tyłu czy lekkie preferencje którejś ze stron. Moja córka ma też 6 tygodni i z kazdym dniem jest coraz bardziej luzna. ;)

Gość rennniiaaaa
moja miala wzmozeone napiecie i chodzilysmy na erehabilitacje.

reniiaaa - czy Twoje dziecko bylo stale napiete ,czy byly to przejsciowe stany ?? no bo jak bylam u pediatry to maly nie byl napiety a w domu czesto jest...a nozki mial skrzyzowane caly czas czy czasem ??

Gość rennniiaaaa
moja miala caly czas napiecie. miala przykurcz szyjny

czyli miala przykurcz szyjny oraz wzmozone napiecie tak ?? i pediatra Cie do rehabilitantki skierowala ,bo zauwazyla to na wizycie ?? a Ty widzialas te napiete nogi caly czas ??

Gość rennniiaaaa
tak.Poszlam, na kontreol do pediatery. dala skieerowanie do poeradni erehabilitacyjnej. corka zostala zbadana i okzalo sie ze wymaga rehabilitacji. i chodzilam z corka na masaz i cwiczenia. i uydalo sie z corka jest wszys ok. ja opisuje swoj przypadek.

Gość erewrew
nie wiem czy przy takich ma lych dzieciach to mozna podawac, ale ja mam dziecko niepesłnoprawne, i tez miało wzmozone napięcie, zaczęłam podawac wit. b15, i zdziałała cuda, zupełnie inaczej juz się z nim chodzi na spacer

reniaaa a Ty zglaszalas cos pediatrze ,czy sama zaobserowala?? erewrew -co jest Twojemu dziecku ?? na co wplywa ta witamina??? polecila Ci pediatra ?? zapytam o to na wizycie

Gość rennniiaaaa
rodzina zauwazyla i lekarz tez.