Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Higieniczna Schiza

nie dopuszczam do spontanicznego seksu

Polecane posty

Gość Higieniczna Schiza

Seks oralny z zaskoczenia? To dla mnie nie do ogarnięcia. Przy penetracji w życiu nie pozwoliłabym, żeby mój facet zbliżył sie ustami (i nosem) poniżej mojego pępka ;-) Ja sama żeby zrobić mu ... (wiadomo co) pilnuję, żeby najpierw pogonil do łazienki. To czyni z naszego seksu dość przewidywalny schemat. Żle mi z tym ale mam jakieś schizy dotyczące higieny. Zapach, wydzieliny - chyba mam obsesję. Jest tu ktoś kto odczuwa podobnie? A może to normalne tylko w filmach nam wciskają kity, że lodziki, minetki i inne o każdej porze dnia i nocy w każdych warunkach?

Gość Też tak miałamm
;)

Gość Higieniczna Schiza
To pewnie jakaś fobia. Szkoda mi męża, bo jestem w tych kwestiach jak żandarm. Jedynie gdy jestem w stanie "lekkiego" upojenia zapominam o tym problemie. A skoro tak miałaś tzn., że się uporałaś z problemem?

Gość Higieniczna Schiza
jedynie mojemu byłemu byłam zdolna sprawić przyjemność w każdym higienicznym stanie

Gość żona oziębła jak cholera
Ja też tak mam bo zapach nieumytego wacka powoduje u mnie obrzydzenie do mojego partnera. Na początku mój partner nie za bardzo dbał o mycie fiutka przed sexem i ja ciągle miałam grzybicę. Po tym jak myje się przed każdym sexem nie mam tego problemu.

Gość higieniczna rozumiem cie
doskonale, nawet szybkie przemycie penisa woda jest to obowiazkowe a to dlatego ze zawze pozostana resztki moczu, pot, ktory po calym dniu nie pachnie za ciekawei z kobietami podobnie

niebieska nie rozumiem jak moze tobie i twojemu mezowi nie przeszkadzac ten specyficzny zapach moczu? chyba cos sciemniasz albo jestes sado maso

szef w mojej firmie to dopiero pedant, wiem co mówię ;)

na poczatku treningu higieny jak miał do mnie przyjść mój partner to zastawał mnie w wannie (odwalałam bajery ze śiweczkami itp ) i zapraszałam go do wanny. śmiać mi się chce jak sobie teraz to przypominam.

ssanie, lizanie, czystego penisa jest super, czystej tzipki tez a takiej spoconej, po calym dniu:( nie ciekawie

o szefie to podszyw....

To nie tak ;) Oczywiscie, ze wole kiedy obydwoje jestesmy umyci, ale nie mam na tym punkcie schizy. Jesli mam ochote na spontana to nie mysle o prycznicu tylko klekam na kolana i czynie swoja powinnosc ;) Jakbym za kazdym razem myslala o wzieciu prysznicu to byloby to poprostu nudne ;)

ojczym nauczył mnie perfekcjonizmu w każdym calu, nie rozstawał się z domestosem, wlewał mi go bez rozcieńczania :)

Jeju ale ten smród......odrzuca

Niebieska i tego się obawiam. Na razie nie narzeka, ale to na pewno nudne i przewidywalne. Jakimś rozwiązaniem pewnie jest zmiana partnera i pomoże do czasu aż kolejnego nie znudzę, ale na razie nie planujemy tego typu zmian ;-) Dlatego szukam rozwiązania lub usprawiedliwienia.

po całonocnej libacji to ja pierwsza mu siadam na twarzy by potem oczadziały nie miał szans dosiąść mnie :)

moj facet wie ze mam obsesje na tym punkcie i zwykle gdy przychodzi mu ochota na loda, po porstu idzie sam do lazienki go umyc. faceci nie czuje zapachu swojego penisa i pchaja kobieta takiego spoconego do buzi i dlatego wiele kobiet nie lubi robic loda