Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onjuzmnieniekocha:(

on mnie nie kocha- chyba nigdy nie kochał

Polecane posty

Gość Kobiety sa jednak.....
Wszystkim, wszyscy miewamy takie problemy, chyba, że ktoś jest bezdusznym skubańcem i tylko wykorzystuje lub ma niesamowicie dużo szczęścia i pierwsza miłość jest tą ostatnią. Pozostałe 90% nieszczęśników musi się bujać z takimi problemami od czasu do czasu.

przepraszam, nie doczytalam wszystkich wpisow i zle zrozumialam

Gość next frajerka
też to mam haha tylko że dwa tygodnie dzień, noc, jak uciekałam spać do sibie do wracał po godzinie i budził nie było snu polubiłam go mocno gadał brednie o związkach i takie a ja mu że nie bo mnie to nie intersuje teraz os piatku mi milczy, przeprzaszam napisał mi dzis że go nie obchodzę i mam nie pisać kawał chuja reszta szmaty ja sobie kontakty pokasowałam to radzę wam a ai drinka na pocieszanko

:(

Gość i ja sie do was przypisuje
cisza od piątku...totalna zlewa..jestem jakas felerna chyba..

Jest tyle samotnych kobiet i mężczyzn, czy wy nie możecie się gdzieś wszyscy spotkać, połączyć w pary adekwatnie do charakteru i żyć długo i szczęśliwie?...

Gość lmx00
Pewnie wrocil do bylej autorko. Musial sobie wypelnic pustke miedzy tym jak z nia byl, i jak znow zaczal z nia byc. No... ewentualnie z inna moze zaczal.

a dlaczego mialby wrocic do bylej?

Gość lmx00
A bylas jego pierwsza?

no jasne ze nie, tak samo jak on nie byl moim pierwszym facetem, nie mamy po 10lat. to juz kazdym powodem rozstania musi byc powrot do bylej? nie bardzo to rozumiem.

Gość lmx00
Powrot do bylej. Zwiazek z inna, nowa. Tak czy siak, nie zobaczyl w Tobie materialu na swoja zyciowa partnerke. Jakis powod musial byc, ze ten zwiazek rozwalil sie. Mowiac krotko-nie bylo wam po drodze. A dlaczego, to Ty juz pewnie wiesz.

Gość lmx00
"łaczyła nas krotka znajomosc, taka luzna, bez zobowiazan. na poczatku wydawalo sie, ze on sie zaangazowal, pozniej ja tez coraz bardziej. co z tego, jednak mnie zostawil, woli byc sam." znajomosc byla krotka i bez zobowiazan. wiec chyba jednak wydawalo Ci sie, ze on sie zaangazowal, zwlaszcza, ze w koncu zostawil cie, bo ze woli byc sam. Moze troche zle sie zrozumieliscie. Albo on nie wiedzial (nie wie) czego chce.

no wiem, ze nie jest z inna. wiadomo, zawsze moze sobie kogos znalezc, nie jestesmy juz ze soba. powiedzial mi, ze nie chce miec dziewczyny poki co.

Gość lmx00
Skoro woli byc sam to nie chce byc z toba. A skoro nie chce byc z Toba, nie chce tez widac z Toba rozmawiac, skoro nie odbiera twoich tel. Musisz to zaakceptowac, prawda ?

no jasne, ze tak. zadzwonilam raz, nie odebral, nie bede go nagabywac, uszanuje jego decyzje. przykro mi jedynie, ze tak nagle sie zmienil, odsunal mnie od siebie. to mnie boli, bo czuje sie jak zabawka, ktora kiedys go tak bardzo cieszyla, a teraz poszła w kąt :(

Gość lmx00
Tak bywa czasem. Po ile lat macie?

on ma 24l ja 28l. nie wiem, czy to moliwe, ze nagle stalam mu sie obojeta, nie lubi mnie, czuje niechec? tak nagle..?:( nic nie zrobilam zlego...

Gość lmx00
Z tego, co piszesz tylko wydawalo Ci sie, ze on byl bardziej z czasem zaangazowany, natomiast moze Ty zaangazowalas sie faktycznie, co z kolei moze przerazilo jego i sie ulotnil. No ja nie wiem na jakiej znajomosci mu zalezlo. Moze na czyms bez zobowiazan, kolezanka z bonusem? cos na chwile? No trudno powiedziec. Jakie to ma znaczenie? Jak nie chce, to go nie zmusisz. Poza tym, wiesz... skoro on nie chce, to znaczy, ze ani ty dla niego jestes, ani on dla ciebie.

Gość lmx00
Poza tym co? Tak z dnia na dzien sluch po nim zaginal? czy odbyliscie jakas znaczaca rozmowe w wyniku ktorej on zabral nogi za pas?

napisalam, ze mi sie wydawalo, bo nie jestem w jego glowie, wiadomo, nei dam sobie reki uciac:) ale tak czułam... a wracajac do niego, tak, zaangazowalam sie bardziej, rzeczywiscie go to chyba "przerazilo", bo jak widzzisz, sam powiedzial, ze nie chce dziewczyny...wiec moze wolalby cos mniej zobowiazujacego...:( czyli sie wygłupiłam przed nim :( zakochana stara baba, ktorej on nie chce:(

" Poza tym co? Tak z dnia na dzien sluch po nim zaginal? czy odbyliscie jakas znaczaca rozmowe w wyniku ktorej on zabral nogi za pas?" nie, nie zaginął słuch:) to nie ten typ "kretyna" co znika z dnia na dzien jak kamfora:) odbylismy rozmowe, w ktorej on stwierdzil, ze nie chce miec dziewczyny... to wlasnie byla ta ostatnia rozmowa. ze nie chce byc ani ze mna, ani z inna, a wie, ze ja sie zaangazowalam mocno.

Gość lmx00
Facet jeszcze jest mlody. Chce sie pewnie wyszalec. Moze pomyslal, ze skoro dobiegasz 30tki bedziesz chciala zaraz dziecko, slub itd, co niekoniecznie pokrywa sie zjego planami zyciowymi. I moze uznal, ze to dobry moment na ewakuacje.

Gość lmx00
I co mu powiedzialas na tekst, ze nie chce miec dziewczyny? Rozumiem, ze laczyly was do tej rozmowy kolezenskie relacje bez fizycznosci czyt.seks?

Gość nott baaadd
dokladnie, poboli, poboli i przestanie ;) wiecznie bol nie trwa.. ale pozostana wspomnienia i reakcja na wspomnienia- czasem to zlosc, czasem tesknota.. najwazniejsze to nie zatracac sie w wspomnieniach a szukac dalej.. i dalej

no mogl tak pomyslec, choc ja z kolei jestem taka osoba, ze nie mam cisnienienia na slub czy dzieci. ale chociazby roznica wieku ma pewnie znaczenie. a Ty nie wierzysz w to, ze moze nie chciec miec dziewczyny czy byc w zwiazku? czy to jakas sciema.

Gość lmx00
Przeciez ja go nie znam, skad mam wiedziec ? Pewnie wkrotce sie dowiesz czy sciema, jak go zobaczysz z jakas panna. Moze faktycznie to zly czas u niego na zwiazki, a moze zly czas na zwiazek tylko z Toba.

"I co mu powiedzialas na tekst, ze nie chce miec dziewczyny? Rozumiem, ze laczyly was do tej rozmowy kolezenskie relacje bez fizycznosci czyt.seks?" no nic, rozpłakałam sie jak idiotka, no ale co mialam zrobic, cos tam powiedzialam, nie wiem juz co, ale zabronic mu nic nie moglam, nie zmusze go, by byl ze mna, skoro nie chce. nie, nasze spotykania, to byly i wyjscia na piwo, na imprezy i ze znajomymi, ale tez wspolnie spedzone wieczory, sex, fizycznosc. wiec tym bardziej juz nie wiem, co go tak nagle zniechecilo do mnie.