Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoczekoladaaa

chce sie nauczyć brać penisa do gardła..

Polecane posty

Gość czekoczekoladaaa

jak wyżej... nie wiem jak wogole do tego podejsc... nie umiem wsadzic członka głebiej.. jakies porady proszę :)

Gość czekoczekoladaaa
witaj w klubie.. powiem ci , ze probowałam juz wieeeeele razy i nic :( moze znajdzie sie jakass bądz jakiś który powie co jak robic:D

Gość czekoczekoladaaa
dzisiaj to czytalam ze w takiej pozycjii latwiej:D i tak czytałam dalej i pisalo ze jak chce go wlozyc glebiej to musi byc odruch jak do ziewania.... w week musze pocwiczyc... pisali zeby cwiczyc z poczatku po 10 min xd zastanawiam sie czy mezczyzna by tyle czekal i patrzyl jak sei dlawimy xd

Gość Muszę się wypowiedzieć
Służę radą :) ;) Tak jak niebiesko zielona powiedziała- na początek najlepsze są pozycje, gdzie głowa zwisa w dół. Może być to łóżko kiedy mężczyzna klęczy, ale też inne sprzęty typu blat, stół- kiedy stoi. Chociaż to tylko dla bardzo wysokich Panów :) Ja z moim właśnie na stole ćwiczyłam.. Z tym ziewaniem- też mają rację, ja też coś takiego robię w taki sposób oddycham podobnie jak przy ziewaniu. Chociaż nigdy nie nazywałam tego ziewaniem :) Spróbujcie ;) A takie ćwiczeni tego może być bardzo kręcące ;) Dla partnera również.

wpiszcie w szukajkę na erotcafe this question:"Jak zrobić perfekcyjnie facetowi loda". Wyskoczy topik sprzed kilku lat prawdziwy elaborat w tym temacie:),

Gość asdasdasdasd
A może członki, na których ćwiczycie są za miękkie. Jak mi dobrze stwardnieje, to pakuję żonce do samych jaj, aż widać ja jej szyi jak jej penetruję przełyk. Oboje tak lubimy ...