Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfghjnm

ostatnio na ero potworzyło się sporo par

Polecane posty

Groszek😘:) chyba cie nie kojarze:) EX:D Nie obrzucaj mnie podłościami 😭 Ja tylko potrzebuje kogoś na noc aby pozbyc sie złych emocji ;)

Gość Colombo...
między wódkę a zakąskę? zwracam 🖐️

Ciekawa jestem Andro, jak wygląda ta Twoja pewność siebie kiedy stoisz naprzeciw pięknej kobiety, która bezwstydnie patrzy Ci w oczy:)

ja do Cię z sercem na dłoni, z piersią lewą na wierzchu, z torbą krówek...w kinie Cię za rękę trzymać chciałam.Nawet ten Zmierzch jakoś bym przeżyła..a Ty mi takie rogi?Zobaczysz,będzie lało i ktoś znowu dachu nie zamknie.Pamiętaj wtedy ,że to Twoja wina😭:classic_cool:

przestancie!!:D bo zaczynam czuć sie osaczona:O:P I tak zawsze bedzie nam bardziej zależeć na osobach, którze nas nie chcą niż na tych którzy za nami ganiaja, dziewne:O;)

Dark, jestem tak zajebisty, że onieśmielam wszystkie kobiety. Nawet ta pyskata Foxy ma miękkie nogi i sobie nie radzi :-)

Gość do wrony
'I tak zawsze bedzie nam bardziej zależeć na osobach, którze nas nie chcą niż na tych którzy za nami ganiaja, dziewne ' dobrze napisałaś

jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego:classic_cool: wron...nie śmiałam marzyć o Twej delikatnej dłoni na mym udzie..cholera,co tu tak gorąco?:D

Jasne Andro, ale załóżmy hipotetycznie, że stajesz przed piękną kobietą i nie masz pewności, że jej się podobasz, mimo to patrzysz jej śmiało w oczy i nie odwracasz wzroku?

Dark, tego się nie da przewidzieć. Jest parę kobiet na kafe, które mogłyby spowodować u mnie coś w rodzaju niepewności. Ale nie mam pojęcia jak byłoby na żywo.