Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotka.Psotka

Jak zrozumiec faceta- wdowca???

Polecane posty

Gość Kotka.Psotka

Witam, jestem z cudownym facetem. Oboje jestesmy po przejsciach..on wdowiec ja rozwodka. Duzo rozmawiamy, otwieramy sie , lubimy spedzac ze soba czas. Ja zaczynam juz dorastac do powaznego zwiazku z Nim...ale boje sie, ze On nie jest gotowy a moze po prostu nie chce. Od smierci jego zony minelo juz ponad 4 lata, a ja jestem swieza rozwodka. Z jednej strony widze, ze bardzo mu zalezy, ze chce, stara sie i dba o mnie. Ale przychodza chwile...ze mowi, ze juz nie umie sie smiac, ze nic go nie cieszy. Kurcze to przykre...bo myslalam, ze to ja jestem dla Niego szczesciem i promyczkiem. To boli a zarazem czuje, ze mnie oddala i zamykam sie. Czasem czuje sie jak na karuzeli...pare dni jest super a pozniej wali sie wszystko. A moze ja za duzo wymagam i biore wszystko doslownie?

Gość tez Kotka
zostawic i poszukac normalnego

Gość wszyscy jesteśmy z małp21
A ta znów pisze pamiętniki......

Piszesz że taki cudowny-a za chwilę że nie cudowny... To w końcu zastanów się jaki jest. Facet prawdopodobnie nie otrząsnął sie do końca po smierci swojej żony, i najprawdopodobniej nie otrząśnie sie tak do końca jeszcze baardzo długo.

Gość do malpy21
nie wypowiadaj sie jak nie masz nic do powiedzenia

no właśnie miałam do powiedzenia , i to napisałam.