Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaDG

do męczyzn, ojców dzieci...

Polecane posty

Gość onaaDG

Czy to możliwe, że partner przestał mieć ochotę na sex przez ciąże?? (Jest szczęśliwy ze względu na dziecko, nie wiem czy to możliwe ale chyba bardziej cieszy się niż ja;)) Dotychczas kochaliśmy się 3-4razy w tyg od kiedy zaszłam w ciąże to jest raz w tyg. Nie rozumie co się dzieje:/ a co najdziwniejsze szybko mięknie mu penis a na sam koniec wali sobie nade mną konia jakby miał problem z dojściem... Zawsze podkreślał, że zadowalam go w sexie w 100% no więc nie rozumię... Pomóżcie Panowie...

Gość konewka ewka
moj robil tak samo jak bylam w ciazy, trwalo to jakies 2 lata ,nic sie nie zmienilo nawet jak urodzilam ,staralam sie ,zabiegalam o niego itd. w koncu mialam dosc i olalam go ,w koncu mozna zyc bez seksu ,powiedzialam ze do dupy mozna sobie zawsze kogos znalezc... O dziwo jak go olalam to on mial checi na seks , ale teraz to ja mam gdzies ,nie wierze w jego checi ,

Gość onaaDG
ale jak to tlumaczyl??

Gość onaaDG
to jest straszne co napisalas...czy w ich glowach cos sie przestawia??

Gość konewka ewka
a tym sie tlumaczyl ze po prostu nie ma checi i tyle, cholera go wie moze mial kogos... Jak bylam w ciazy z pierwszym dzieckiem to kochalismy sie jak wariaci i mowie wam boli jak cholera jak maz tak potraktuje olewajaca, jak zmusilam raz na miesiac to odwalil panszczyzne , a teraz to mu nie wierze ,stara sie ale ...