Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nie mam szans u przystojngo szatyna

Polecane posty

Gość max227
Dlaczego tak uważasz?Napisz coś o sobie to znajdę jakąś radę :).

Gość max227
Nie,dlaczego,jak tak nie uważam.

o rany, Ike przyznaje się do jakiejś nieumiejętności, no i jednocześnie do wspólnoty w tej konkretnie nieumiejętności z innymi użytkownikami, tutaj mam na myśli siebie ;-)

Gość Architekt_80
There you are Lucy... I must say I missed our interesting conversations. What are you up to ?

That's what interesting cvonveseations seem to be for - so that one can miss them ;-) But you'll have to wait a little longer, Architect, I'm too tired, and can't help it. See you another time

sluchaj fiku miku dalem ci znak :D ze chcialbym takiego gluptasa :D mozesz do mnie napisac i jesli moge cie prosic o jakis kontakt do ciebie to byloby cudownie !!! ale zastrzegam sobie jesli sie nie odezwiesz to stracisz szanse na przystojnego szatyna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zrozumiano ?? na kolana klekac nie bede ani laski nie oczekuje

Gość IMT003137
Wreszcie ktoś wydupczy Fiku i skończy się jęczenie Miku Brunet, szatyn czy też rudy Wyrwie pannę z codziennej nudy. Skończy się spamowanie I zacznie się partnerów obcowanie.

Gość wiesz w co się pakujesz
młody konstruktorze?

Gość szatyn z pomorza
ja myślę ,że fiku nie jest ani arogancka ,ani zapatrzona w siebie .. zachowujesz się tak bo strasznie tęsknisz za bliskością w szerokim tego słowa znaczeniu ..jak tam w nowej pracy ?