Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monique321

Panowie. Ktora figure u kobiety preferujecie?

Polecane posty

Gość monique321

Te? http://www.webwombat.com.au/lifestyle/fashion_beauty/images/victoria-secret-models-2.jpg czy te? http://gfx.mmka.pl/newsph/424985/1152172.3.jpg Pytam powaznie. Niby mezczyzni wszedzie mowia, ze wola szczuple wysportowane kobietki ja pierwsza pani, ale weszlam na strone internetowa gdzie byl wystep pani z drugiego linka i widzialam same pelne aprobaty komenatrze mezczyzn jaka to ona nie jest och, ach, cudowna. Dlatego pytam sie jak to z wami jest, czy warto cwiczyc, starac sie, zdrowo odzywiac. Czy jednak preferujecie panie przy kosci jak ta druga? :) Pozdrawiam

Gość taki jeden z kafee
pierwsza

przypominam bardziej nr2. a mój uwielbia patrzec jak chodzę nago albo leżę nago. jego poprzednie niektóre dziewczyny tez nr 1 wszystkie nie przypominały. zatem u mojego nr2

Gość milomijestemkarina
A ja z kolei to potrafie raz miec figure jak pani nr 2 a raz jak pani nr 1. Wtedy jesli wygladam jak pani 2 to moj facet mi troche dogryza na temat "boczkow" i "tluszczyku", natomista wtedy kiedy wygladam jak pani nr1 slysze od niego same komplementy, takze z tego wynika, ze jest fanem raczej szczuplych kobietek :)

Gość nastepna poprawiająca sobie
humor:D przypominam bardziej nr2. a mój uwielbia patrzec jak chodzę nago albo leżę nago. jego poprzednie niektóre dziewczyny tez nr 1 wszystkie nie przypominały. wiesz czemu nie przypominały? bo rzadko kiedy są kobiety o takim ciele jak na foto nr 1;) więc faceci muszą się zadowolić takimi z nr 2 i jeszcze wciskają kity, że takie właśnie coś ich kręci;)

Gość vycchycc
Bzdura kazdy lubi co innego,ja np nie.cierpie napakowanych facetow,wole maly slodki brzuszek niz kaloryfer,wiec sa i faceci ktorzy lubia okragle panie

wiesz czemu nie przypominały? bo rzadko kiedy są kobiety o takim ciele jak na foto nr 1 więc faceci muszą się zadowolić takimi z nr 2 i jeszcze wciskają kity, że takie właśnie coś ich kręci kurka, tylko, że mojego faceta nie znasz, nie widzisz tego blysku w oku i zachwytu. ja mu sie naprawdę podobam w 100% choc widze, ze taka longoriareklamujaca bielizne zawsze chwyici jego oko:) a nie przypominały w tym sensie, że pani z fotki nr1 wyglada mi na jakies minimum 175. i co z tego, że jedna jego eks miaął wlasnie takie cialo, tyle, ze cycki wieksze jak sama miala 168. no to juz nie przypomina az tak:) kumasz te roznice?

pierwsza ładnie wygląda tylko na zdjęciu, ale na żywo sprawiałaby wrażenie wychudzonej. Druga to prawdziwa kobieta, chociaż na pewno dla młodych chłopców będzie ona za gruba

Gość milomijestemkarina
Takie kobiety przy kosci jeszcze rozumiem, ale nie potrafie zrozumiec mezczyzn, ktorzy ida za reke z kobietami w rozmiarze naprawde XXXL. Dlaczego? Zastanawiam sie wtedy jak wyglada ich zycie seksualne, jak sie kochaja. Przeciez tym facetom jest ciezko tam... "wejsc"

ufff... na szczęście nie jestem otłuszczoną świnką, która musi sobie wmawiać, że "facet nie pies, na kości nie leci", zapominając jakoś o tym, że na tłuszcz też nie bardzo. zadbać o siebie, dieta, ćwiczenia, a nie wciskajcie kitów - przede wszystkim same sobie. figura jak na zdjęciu nr 2 = otyłość za pięć lat. widać po tej osobie, że prowadzi bardzo niezdrowy tryb życia.

czarna zła dziewczynka. a Ty skad mozesz to wiedzieć? rownie dobrze za pięc lat ta dziewczyna może wyglądac tak samo albo byc 10kg chudsza. wiec takie teorie sobie w dupe wsadz:O dziewczyna z 2 fotki wyglada bardzo fasjnie. a ze wiekszosc zjebanego swiata leci za utartym stereotypem, ze dziewczyna musi byc naciagnieta i bez grama tluszczu nudno by na swiecie bylo

Gość dizaster
Czarna...a jak zostanie przy tej figurze to co wymyslisz?biednas.

Gość meskim okiem
a ja zdecydowanie wolę panie typu nr 2.

Gość DAMIANOSso
Ja wolę nr 2 ,ale ta akurat ma ryj!

Gość dizaster
Goody...chlopiec z Twojej stopki ma uroczy usmiech:P

Gość DAMIANOSso
uwielbiam uda jak j.lopez i cycki też muszą być!

Gość no wlasnie ciekawe
jak faceci wchodza w takie tlusciutkie swinki, przeciez ta nawet jak rozszerzy nogi to tluszcz na jej udach nie pozwoli mu wejsc do konca, jezzuuu :(

Gość no wlasnie ciekawe
a Ty, kciukiem, to musisz byc kuleczka :) Jak niska dziewczyna taka lekko powyzej 150 to MUSI byc szczupla, inaczej wyglada zabawnie

z jakiej racji musi? jestem kuleczka, ale mi z tym dobrze. mój faceta lata za mna jak głupi, codziennie widze ten zachwyt i sam prosi, zebym wieczorem nie chodziła opatulona. czyli xle ze mną nie jest:P ale mam ten plus, ze uwielbiam chodzic w obcasach, zawsze mnie to wyciągnier.

większość moich znajomych facetów preferuje kobietki bardziej krągłe niż pani na 1 zdjęciu. Dlaczego? Nie wiem. Może dlatego, że większość szczupłych panien nie ma ani tyłka ani bioder ani biustu i naprawdę rzadkością jest szczuplutka kobieta z apetycznymi zaokrągleniami i dużym biustem (chyba że sztucznym). Te dwa zdjęcia też niekoniecznie oddają rzeczywistość - pani nr 1jest całkiem wygładzona w photoshopie i ma mocny push-up. Ja jestem gdzie pomiędzy jedną a drugą wersją i mój facet się zachwyca. Jedno jest pewne - najmniej wielbicieli mają szkielety promowane przez media.

Gość Facet_46
Nie lubię otyłych kobiet , ale bardzo szczupłych też nie. Moja żona ma 160,60, 75E i takie właśnie kobiety mi się podobają. Dopóki kobieta wygląda dobrze w spódniczce przed kolano to jest ok ;-)

Gość Facet_46
,,DAMIANOSso Ja wolę nr 2 ,ale ta akurat ma ryj!" Zgadzam się,że twarz ma też duże znaczenie i włosy. Ja preferuję długie włosy . Nigdy nie byłem z kobietą, która miała krótkie .

Gość Iwona juz 35
zawiecie to najpiekniejsza figura do stosunku , wchodzi gleboko a kobieta regulje odleglosc a takze grubosc polecam

Gość Case study
Mam typ 2 ale zrobię wszystko zęby wyglądać jak 1. Moje ciało jest brzydkie. Podoba mi się jak ktoś ma takie właśnie jędrne ciałko.

nr 2 to po prostu grubaska. ­ oczywiście, że faceci wolą nr 1, tylko może jeszcze z bardziej wciętą talią. ­ no ale mniej atrakcyjni faceci, którzy nie mają wyboru, wezmą nr 2 i będą się cieszyć.

w dodatku pytanie było do facetów, a piszą same grubiutkie i przekonują, że ich faceci wolą grubaski :D

Gość Case study
floodujes zTy u góry Nie same grubiutki udowadniają.Ja nie udowadniam ja walczę o piękne cialo. :P