Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z charakterkiem

NIENAWIDZE SWOJEJ TESCIOWEJ!!!!

Polecane posty

Gość z charakterkiem

Przed sekundą dzwoniła do mojej córki[swojej wnuczki] a że ja odebrałam , to się zaczęła jazda po mnie jak po burej suce......

Gość z charakterkiem
niestety tak , ale już tak nie będzie, nawet na swieta do niej nie pojade , juz uprzedzilam o tym męża

Gość z charakterkiem
ona do mnie- ty tylko chcesz skłócić naszą rodzinę , a przeciez wszyscy jestesmy rodziną" a ja do niej "yyyyyy nie wiem jak sie zwracac , moze powiem "pani"[ 10 lat jestesm synową]

Nie, rozmawiaj z nią normalnie , jesli musisz . To obca osoba , ale matka Twojego męża , odrobinę szacunku możesz jej podarować :))) Jesli Cię dręczy , poprzestań na "dzień dobry" .

Gość z charakterkiem
ona nie moze mi wybaczyc , ze to wlasnie mnie poslubil jej syn [ ktorego zawsze traktowala z gory]np. wyprowadzil sie do mnie 0,5 km a ona do niego "co ty mi robisz", a najgorzej jak zaszlam w ciąże, nie pozwolila mu do mnie przychodzic , dlatego sie wyprowadzil oj duzo by opowiadac

Gość jkuiopp
synusia jej zabrałaś. no niestety, baba sie nie zmieni :/

Gość z charakterkiem
mojemu mezowi , wczesniej chlopakowi , wmawiala , ze nie zda matury jak sie bedzie ze mną spotykal, a jako jedyny z jej 3 dzieci zdal i to doskonale. teraz mi wmawiala , ze mi sie robic nie chce dlatego nie ide do roboty, to sie jej pytam czy zostanie mi z mlodszym dzieckiem z ktorym ciagle chodze na rozne zajęcia/rehabilitacje....na chwile zamilkla , ale potem dalej mi dowalala

Gość z charakterkiem
synusia jej zabrałaś. tak, ktorego zawsze miala gdzies, no chyba ze trzeba bylo tyrac w polu

Gość jkuiopp
ograniczaj z nią kotantky.. albo moze sie z nia zaprzyjazn :)

Gość z charakterkiem
nie da sie zaprzyjaznic. kiedy pomagalam w polu [wiem , wiem mozecie po mnie jezdzic bo w polu robilam i moj mąż tez] bylo ok , ale jak moj ówczesny malzonek stwierdzil , ze chce byc ze mną reszte zycia , to juz sie nie spodobalo. [tesc bardzo mnie lubi , nie ma do mnie zadnego ale]

Gość jkuiopp
olej tą babe i tyle.

Gość z charakterkiem
oleję , tylko co na to moj mąż ? teraz przyzna mi racje, ale bedzie mu jednak zal.... bo wedlug niego w rodzinie sila... ale do cholery nie w takiej w koncu tesciowa powinna zaakceptowac synową a nie odwrotnie[ slowa mojej tesciowej , bo sama byla ponizana przez swoją]

Gość z charakterkiem
w żopie to mam , chociaz boli , bo chcialam jednak by mnie polubila, chociaz tolerowala, ale juz nawet na to sily nie mam

Gość ty nie wiesz?
moja historia

Gość z charakterkiem
Tyle dobrego ,że z nią nie mieszkam .

Gość Iwona2525
Znam Twoj bol, choć jeszcze nie mam teściowej, ale od pieciu lat jestem z facetem i od kiedy prawie 2 lata temu sie przeprowadzil do mojego miasta ona nie może tego przezyc... Przeczytaj moj temat... Może ci ulży... Trzymaj sie

Gość papapnomillk
ona nie jest twoją najbliższą rodziną! Mąż nią jest. nie przejmuj się tą debilką i nie cackaj się z nią już

Gość c,,cckkfdf
moja tesciowa tez nie chciala z nami mieszkac ale jje nastepna synowa- zona brata meza jest super a ywoje dzieci ile maja lat ze ona uwaza ze nie chcesz pracowac?

Gość z charakterkiem
moje dzieci mają 9 i 5 lat , tylko ,że to młodsze ma pokrzywkę barwnikową , alalę sensoryczno-motoryczną,echolalię...... zapisalam mlodsze dziecko do swietlicy w szkole , ale mi sie nie nalezy bo nie pracuję.... moja tesciowa nie wie , ze skladalam papiery do roznych pracodawcow i ze pracuję dorywczo , wtedy kiedy mogę.

Gość z charakterkiem
alalię sensoryczno -motoryczną mialo byc [poza tym 5 dni w tygodniu po szkole musze go zawozic na "rehabilitacje"