Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten tam

stopy

Polecane posty

Dziewczyny: czy lubicie, jak facet całuje Wam stopy? Niekoniecznie w kontekście seksualnym, tylko tak po prostu... jak w dłoń...

Widzisz chlopcze, problem z tobą jest taki, że poruszasz tematy ddotyczace wielu facetów-fetyszystow ale zarazeem jesteś tak nudny i małobłyskotliwy, że psujesz im markę. Ci, co kojarzą twój nick wiedza, ze najlepiej to cię ignorować, ale nowi, którzy po raz kolejny natykaja się na twój temat mogą przez przypadek pomyśleć, ze reprezentujesz jakoś tam punkt widzenia i styl fetyszystow szerzej i dojdą do przekonania, ze fetyszysta = nudziarz pieprzacy tylko banalnie o stopach. Nie ma w twoich postach żadnej pikanterii, żadnego wyrafinowania nie wspominając o odddrobinie byskotliwości. Flaki z olejem ciągle. To zniechęca do odpowiadaniia na jakiekolwiek twoje pytania.

jak byś ze mną popisała, to byś zobaczyła. W kwestii stóp jesteś na tak, czy na nie?

Ta jasne, ktoś, kto publicznie nie potrafi zagaic ciekawej rozmowy nagle stałby się mistrzem konwersacji? :O Nie odpowiem na twoje pytanie ponieważ nie zależy mi na tym żebyś znał odpowiedź

Gość bylem pewny
ze go zjedziecie:-D nei nikt rozsadny nie ocenia grupy na podstawie jednostki

byłem pewny: właśnie, dzięki. Bo już czułem się przedstawicielem jakiejś grupy społecznej: fetyszystów. Komedia. Fetyszystą stóp może być robotnik, kierowca ciężarówki, dyrektor czy prezes wielkiego koncernu. Każdy. Co to za grupa społeczna?