Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modna beatkaa

MOJE KOLEZNKI NIE UMIĄ SIĘ UBRAĆ

Polecane posty

Gość modna beatkaa

JA JESTEM W ZAWODÓWCE, A MOJE KOLEŻANKI CHODZA DO LO, ALE ŻALL MI ICH, BO NIBY MĄDRZEJSZE TO ZERO GUSTU;/ MAMY RAZEM WF BO NASZA SZKOŁA ZAWIERA SZKOŁY ZAWODÓWKĘ , TEHNIKUM ORAZ LICEŁUM . a MOJE KOLEZANKI TAK WIEŚNIACKO SIE UBIERAJĄ NA WF ICH STROJ TO JAKIEŚ LUZNE KOSZULKI, JAKIES ADIDASY ;// BRR I JAKIES ZA DUŻE DRESY, A NIEKTÓRE TAKIE DWIE ..TO NOSZĄ PIŁKARSKIE KOSZULKI ŻALLL TE Z NASISKAMI PIŁKARZÓW NIE ? NO ;/ MOSZMAR JA JESTEM Z ZAWOWÓDKI I UMIE SIĘ UBRAĆ, BO NA WF TO NOSZĘ JAKĄS KOSZULKĘ NA RAMIĄCZKACH TAKĄ JAK NA PLAZE, JAKIEŚ SZORTY FAJNE , TAKIE O ZOBACZCIE http://img.szafa.pl/uploads/clothes/c0/d3/d122/3271002/1282989083.jpg a i taką bluzke na ramiaczkach wiecie zeby nie bylo duzo materiału, bo po to sie ma piersi zeby pokazywac;p heh a co do butów to zawsze nosze jakieś ladne, a te jakies trampki jakies adidasy..fujjmoje buty to takie zazwyaczaj na wf biore: http://www.andypola.es/graficos/img_articulos/AM263PICADOROSA.gif ______- to jest wf z chłopakami mamy ..i chyba warto sie ubrac jak człowiek. a nie jak te debilli z koszulami piłkarzów siatkoarzów czy adidasa;/zal

Gość gogjorgerg
Przecież od dawna wiadomo, że do liceum idzie się po to by się dowartościować. Tam w większości to osoby tępe co nawet nie potrafią liczyć lub się wysłowić, a ty tu piszesz o ubiorze, to dla nich za trudne.

Gość jajjakjaaja.
bo może one umieją?

Gość mocno nieudane prowo
gimgówniarza:o🖐️))

Gość gość
Ty na wf zakładasz jeansowe spodenki i baletki? xd ja chodzę do 5kl. ale i tak widzę że coś tu niegra a twoje koleżanki się spoko ubierają, bo na wuef się luźne dresy ubiera, a nie rurki i baletki! Zresztą co ci szkodzi ich ubiór, zastanów się nad swoim xddddddd