Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie robcie tego błędu co ja

wczoraj weszłam na czat i zrobiłam błąd bo podałam numer jednemu kolesiowi

Polecane posty

bo pisał że jest taki nieszczęśliwy i samotny, chciałam być miła. a dzisiaj zasypuje mnie od rana smsami...

coś Ci się nie podoba to mu to napisz jak nie będzie reagował - oskarż o stalking

no wlasnie widzisz ale nie lubie traktowac ludzi w chamski sposob... bo jak by to wygladalo? najpierw podalam a potem sie rzucam ze pisze? moglam nie podawac, wiem... po prostu bardzo rzadko i pozno mu odpisuje, mam nadzieje, ze sie zniecheci. a napisalam, zeby wam napisac, chociaz pewnie wiecie, nigdy nie podawac tak swojego numeru. to bylo pochopne z mojej strony.

Gość ja podałam chyba ze 2-3 razy
ludziom w necie:D jak coś Ci się nie podoba to piszesz tej osobie "sory, ale nie mam ochoty utrzymywać kontaktu" , jak coś możesz zablokować numer albo ignorować, po jakimś czasie się znudzi (raz tak miałam, że mi spamował ktoś, ale dał se spokój) to tylko numer, nie adres

niedługo być może nawet się tego numeru będę mogła pozbyć :P nie byłam pijana, coś mi strzeliło do łba, taka się poczułam... no nie wiem, jak napisał że taki biedny i samotny, to tak pomyślałam, że może trzeba wesprzeć, kurde, siano mam w głowie :D