Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alpuhara

A kiedy Cie już posmakuje....

Polecane posty

Gość duch cafe
ostatni raz odbyłem stosunek seksualny w 1979 roku:classic_cool:

Głupie kurrwy to co najwyżej twoja matka, twoja babka i wszystkie osobniki w twoim niewartym splunięcia rodzie, które są szumnie nazywane kobietami, debilu. :)

vera nie mam ochoty dociekać co siedzi w twoim mózgu :) zwyczajnie w euforii nawet taki pasztet nie jest w stanie zepsuć mi słodkawego posmaku radosci ;) Po co jestes na erotycznym? robisz sobie palcówki pod zdjecia onanistów?:P

vera gdzieżbym śmiala...nie jestem wobec siebie az tak podła...nie mam koszmarnej facjaty i setki kompleksów ;) nei_nei...czytasz z moich mysli?? czy udajesz żeś tak ineligentna?:D

Właśnie widać. Prawda w oczy kole? :D 🖐️ Jak już będziesz na poziomie intelektualnym moim lub nei, to pozwolimy ci zabrać głos. A póki co wyjdź na zewnątrz. To bardzo nieładnie puszczać tak śmierdzące bąki w towarzystwie.

vera wiesz co mozesz?:D cmoknac mnie w poślad :D choc mysle ze to za delikatna czesc ciala na taki pysk :classic_cool:

Dobrze, ale najpierw nazbieraj trochę mchu i dokładnie zetrzyj z niego kał. Taka duża, a porządnie się wytrzeć nie potrafi. Nie wstyd ci? Czy może bierzesz przykład ze swojej zaraczonej matki, która leży obsrana w agonii? Niech kurrwa zdycha w męczarniach. :classic_cool:

Gość lulll
dopóki nie dostanę Alzheimera

Robię screena, to się nie dzieje naprawdę. :classic_cool: Jesteście cudowni, nawet jeśli to taka gierka dla tłuszczy, to i tak prezentuje się wspaniale. 😘

Gość a maamaamąma
wera ale ty głupia jesteś to aż szkoda czytać. pewnie tak samo brzydka:)

Gość a maamaamąma
wera ale ty głupia jesteś to aż szkoda czytać. pewnie tak samo brzydka:)

Gość hehe mnie tez sie podoba
:) jechać z nia!!! dawać z dzifka! nie się idzie poplakac do kata! a, nie przepraszam ona nie placze w kacie bo sie nie mieści w taki ten tradycyjny prosty dla grubej trzeba rozwarty:D:D:D

Gość hehe mnie tez sie podoba
ej gruba co dzis jadlas na sniadanie? dwie krowy? i deserek? watrobka, sorry watroba cielaka?

Gość vera wreszcie sie przyznala
i wielka jak brzoza-monstrum

Jeżeli myślisz, że mnie urazisz, mongoloidzie, to się mylisz. Płaczę wyłącznie z ważnych powodów lub ze wzruszenia. A na forum ani jedno, ani drugie nie zdarzyło mi się od bardzo dawna. A teraz przepraszam - idę zjeść przystawkę - udziec słonia i dzięsieć kilo ziemniaków. :D

Gość vera wreszcie sie przyznala
vera nakarmic ciebie to prawdziwy wyczyn🖐️ i ile to pieniedzy potrzeba:( dlatego wilekoludzie nikt cie nie chce:(faceci sie boja takich "kruszyn" ze jak sie wkurzysz i jebniesz ta łapą to mozesz zabic;(

To wszystko prawda. Jak mi brakuje na jedzenie, to wychodzę pod osłoną nocy i poluję na kuny, koty, psy i jeże, które potem ze smakiem wcinam na śniadanie. Bo pamiętać należy, że śniadanie to najważniejszy posiłek dnia. :classic_cool:

Gość vera nie rob z siebie blazna
to twoj nowy mechanizm obronny?

Gość vera nie rob z siebie blazna
i moje psa nie zjesz😴zapomnij😴