Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ojciec Adam

Mężczyzna nie powinien mieć córki

Polecane posty

Gość Ojciec Adam

bo z tego tylko same kłopoty.

Gość niemogę inaczej
Ale o co chodzi że nie stać cię na nowe buty i fryzurę ?

Gość trufy
zwlaszcza twojej matki ktora wydala na swiat takiego palanta jak ty pojebie

Gość Ojciec Adam
Mężczyzna powinien mieć syna/synów.

Gość ja lubię to1987
zrobić z dziury dziurę trzeba umieć racja

Gość Ojciec Adam
21:49 [zgłoś do usunięcia] Matacz,.,.,.,,., zaraz , a kto powinien miec w zwiazku z tym córki , we łbie ci sie popie**oliło ?" ­ Córki są dobre dla samotnych matek albo facetów - cip.

Gość Ojciec Adam
Prawdziwy mężczyzna powinien prosić niebiosa o syna, bo córka to same zmartwienia.

Gość Ojciec Adam
21:46 [zgłoś do usunięcia] niemogę inaczej Ale o co chodzi że nie stać cię na nowe buty i fryzurę ?" ­ To nie chodzi o pieniądze! Jeszcze jak by córa była mała to ok, ale później nie mógłbym znieść myśli, że kręcą się koło niej chłopcy. Chyba bym wszystkich powybijał.

Gość dsznfdsfds
czyli to zazdrość :)

Gość Ojciec Adam
Córki przysparzają ojcom wiele zmartwień, a np. jak synek zapozna jakąś dziewczynę, później drugą, trzecią i kolejne to ojciec może być z takiego dumny.

Ojciec Adam Ty to chyba w ogole nie powinienes miec dzieci,bez wzgledu na plec :P Co za bzdury wypisujesz w ogole.Mam nadzieje ze to tylko jakies chwilowe Twoje przemyslenia... Ale odrobinki racji musze Ci przyznac,ojcowie sa bardzo zazdrosni o swoje coreczki :P

Gość lulu to ja
ojciec, ty traktujesz swoją córkę jak kochankę czy żonę że nie dopuszczasz innych chłopów to się nadaje do leczenia, ale ciebie

Gość Ojciec Adam
Lodowata Lady - Moje przemyślenia, mam syna, obecnie żona jest w drugiej ciąży i nie wiemy co się urodzi. Ja wolę drugiego chłopca, bo z córkami to różnie bywa. Chciałbym żeby została feministką i odpychała chłopaków! Da się tak wychować dziecko?

Gość nie mająca pojęcia
Ojciec Adam- co zrobiłeś, to będzie...:D Przy okazji okaże się czy jesteś facetem, czy cipą...:D

Gość lulu to ja
tego sie chyba boi, że jest cipą, bo na wsi to musi być syn, ba jak baba, to i chłop-ojciec baba

Gość żaden z ciebie ojciec
a jedynie idiota z kompleksami gdybyś był normalny to byś wiedział ze dzieci rodzi się dla świata a nie dla siebie, więc czy córka czy syn jedna rybka myślisz że syn nie przysparza kłopotów ? jeśli "mundrość" odziedziczy po tobie to napłodzi dzieciorów a ty za niego będziesz płacił alimenty

Gość żaden z ciebie ojciec
to durnowate przekonanie że lepiej mieć syna niż córkę wzieło się stąd że "syn z brzuchem do domu nie wróci".....ale tak się składa że jak spłodzi jakiegoś bachora to będzie i tak musiał na jego utrzymanie łożyć drugi powód dla którego istniało takie przekonanie to to, że kiedyś by wydać pannę za mąż trzeba było uszykować dla niej spory posag teraz oczywiście to nie ma znaczenia bo dzieciaki robi się we dwoje i we dwoje trzeba ponosić konsekwencje wpadki

A tam, trzaskasz bzdurami jak potluczony. Mój mąz ma córcie i jest najleszym ojcem na swiecie, nigdy nie widzialam aby jakis facet takie super mial przyjacielskie realcje ze swoja corką jak on ma Sam mi powiedział, ze do syna nie bylby już taki kumpelski, ale córcia to zawsze jego diabelek i oczko w glowie

Gość córeczki to oczka w głowach
tatusiów ;)