Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Betku

ostateczne starcie z kilogramami - ZACZYNAMY :)

Polecane posty

U mnie z wc super. Odkąd rano jem jogurty naturalne z otrebami i siemieńiem lnianym rewelacja!polecam. Do łazienki ścigać dwa razy dziennie.

Mówisz Werka? Bo ja jestem zdolna zaraz wyskoczyc do sklepu. Mecze sie jak cholera. Mam bóle brzucha, czuje sie taka pełna i ociężała :(

u mnie otreby z rana tez super się sprawdzają..od wczoraj to jest moje ulubione śniadanko:) będe tylko urozmaicać różnymi owocami żeby mi się szybko nie znudziło. Jest 18,narazie oprócz otrębów i omleta-nic, a jedzenie białka na noc jest oki? np,ser biały? czy bardziej jakaś sałatka?

Pielegniareczka, mysle, ze bialy ser jak najbardziej jest ok, ale bez chleba, moze biały ser zagryzac salatka, pomidorem, rzodkiw, ogorek, papryka- co lubisz. Ale chleb sobie podaruj. Werka, siemie wrzucasz takie, jakie kupisz czy mielisz ? a moze kupujesz mielone ?:P

Dołączę też do tego forum:)Jestem wraz z Paranoją na MZ:)Ale muszę zaostrzyć dietę..bo po moich przygodach widocznie organizm nie reaguje tak jak kiedyś... Życzę wytrwałości:)

podsumowanie mojego dnia: bułka z serkiem jabłko żurek + jajko herbata, kawa +słodzik cukierek ice + 30min rowerek stacjonarny + ćwiczenia z hantlami :) nie jest źle, mogłoby być lepiej ;)

Betku spoko jadłospis:)Stosowałyście kiedyś głodówkę?Paranoja wszędzie razem no to normalna paranoja hehe fajnie fajnie hihi:D:D

Betka, przecież Ty nic nie zjadłaś!!! ja przy Tobie się obżeram. 1. Bułka razowa z miodem i twarogiem 2. 2 jajka na twardo, liście sałaty i papryka kolorowa 3. Reszta papryki na przekąske i sałata 4. Zapiekanka z szynki i pora, jajko tam bylo i ser zółty :/ przegryzłam małą bułeczką razową 5. Papryka zolta i czerowna- po pół z serkiem moim ulubionym. Wszystkie porcje małe, nie jestem przejedzona ani głodna. POza tym 4 szklanki wody, herbata zielona x2, jakies owocowe i Inka. Kręciłam hulahopem i za chwile wskocze na stepper, chociaz na 20 min.

Magda przestań, bo Paranoja popadnie z zupełną paranoje przez te Twoją PARANOJE hehehehehhe:D:D:D pisaj co jadłaś :P

hehe..właśnie ogladałam Tv,pewnie powstanie nowa diet STUDENTA Z WROCŁAWIA schudl 8kg w 3 tyg,i jeszcze jak ekonomicznie-za 31 zł:D:D:D I jeszcze na domiar tego Pani Prof. dodała komentarz że gdyby dorzucił ciut miesa to byłaby to zbilansowana dieta :D

Zjadłam dziś indyka i niedźwiedzia i jajecznice yyy co tam jeszcze było jogurcik:)Nie no dużo zjadłam około 1500kcal-1700 kcal wiec fiu fiu

Pielegniareczka tez to widzialam hehehehe i te talarki ziemniaczane mmm :P Wyskoczylam do sklepu zamiast na stepper. Kupilam kapuste pekinska i makrele, cos musze pomyslec nad jedzeniem jutro do pracy, rano nie bedzie czasu. Aaaaa i mam siemie lniane:P

Gość po co Wy się odchudzacie
Z czego Ty się autorko odchudzasz masz BMI 21.9 (175cm, 67kg) czyli nie masz nadwagi Mniejsze ode mnie ja ważę 58 kg przy wzroście 161 cm i mam BMI 22.3 a za grubą się wcale nie uważam :) pozdrawiam

Paranoja00 i Ty też z czego się odchudzasz masz BMI 22.8 Nie rozumiem Was dziewczyny :) Nie dajcie sobie wmówić, że jesteście brzydkie

Wchodząc tu myślałam, że odchudzające się dziewczyny mają BMI minimum 24

Ja mam 161 cm wzrostu, 58 kg = BMI 22.3 Mam ładny, dość spory biust i ładną okrągłą pupę I do głowy by mi nie przyszło się odchudzać A tu widzę dziewczyny z mniejszym BMI się odchudzają

Po co wy sie odchudzacie - masz z jednej strony racje, ja wszystkie zasady zdrowego zywienia znam, wiem, co to BMI. Jednak nie czuje sie w swojej skorze dobrze. Mże to i [rawda. ze dalam sobie cos wmowic, ale to bylo dawno i nie zareagowalam odpowiednio ;)

pielęgniareczka masz BMI 22.1 więc idealne ;) naprawdę, nie za gruba, nie za chuda Widzę, że wiele dziewczyn dało się wpędzić w kompleksy Widzę, że dążysz do niedowagi prawie do BMI 18.9 (60 kg) Naprawdę to pięknie nie wygląda

wiem, napisałam prawie niedowaga prawie, czyli chudniesz np przypadkiem 2 kilo i już masz niedowagę BMI 18.3 czyli prawie niedowaga