Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Betku

ostateczne starcie z kilogramami - ZACZYNAMY :)

Polecane posty

patrycja19810907 no to pięknie :) gratuluję, a z tym chromem to różnie bywa bo na jednych działa aby nie jeść innych wręcz pobudza do jedzenia :)

czesc laski.siemię kupuje niemieolne. paczuszka 200g kosztuje 1,60zł otreby pszenne tez są tanie, bo ok 2zł. i nie dajcie sie przekonac ze te wszystkie tabletki na zaparcia cos dają, bo przerobiłam to wszystko. swego czasu bardzo duzo czytałam o dietach, suplementach itd.byłam nawet u dietetyczki, znajomej, niedawno skończyła studia i doswiadczenia za duzego nie ma, ale sama schudła 20kg przez dwa lata.moze ktos tu powie, ze to nie jest super wynik, ale odchudzała sie z głową.ona on paru lat w ogole juz nie przytyła.opowaidała mi o błonniku. trzeba szukac prauduktó, które mają najwiecej blonnika.błonnik tak działą ze wymiata smieci z naszego organizmu,poza tym obniża poziom cholesterolu, hamuje uczucie głodu !!! , oczyszcza układ pokarmowy z toksyn.codziennie dosypujcie do jogurtu otreby pszenne najzwyklejsze (bo sa takie z owocami, ale one mająbardzo duzo kalorii i cukru) i siemię lninae, do tego mozna wrzucic jakies owoce.zobaczycie ze regularnie stosowane da efekty i sie wszystko unormuje!

dzień dobry ! weranika28k szczerze mam nadzieję, że otręby pomogą bo, "to" mój największy problem! :( mimo, że mało jem, mam ciągle twardy, wystający brzuch, mogę tydzień tego nie robić :( okropnie się czuję

Hej,hej. Ja jeszcze w krytycznym momencie polecam kawe z mlekiem na pusty żołądek-na mnie działa wymiatająco:) Narazie się trzymam-to trzeci dzień,przypuszczam, że troche choroba mi w tym pomaga:) bo generalnie jestem niezłym łakomczuszkiem:) Mogę powiedzieć,że nie mam juz takiego napietego brzuszka odkąd zaczęłam przygodę z otrębami:)

Betka, znowu piszesz to, co ja chce :P albo co juzpisalam. Mam ten sam problem. W pracy wlasnie zjadlam activie naturalna z otrebami pszennymi, troche platkow gorskich owsianych, rodzynek i siemie lniane wlasnie :)

Ja tez ciagle pije ziolowe, ale teraz kupilam sobie w piramidkach w Biedronce- byla odbra,a teraz ma dodatki i fuuuj

Ja tez ciagle pije ziolowe, ale teraz kupilam sobie w piramidkach w Biedronce- byla odbra,a teraz ma dodatki i fuuuj

witajcie dziewczyny :) no już po śniadanku , dziś rano o 7 zjadłam tylko kromkę chleba z masełkiem :) i muszę się nauczyć pić wody hahah bo tylko kawa mi smakuje oczywiście bez cukru a wypijam z 10 na dobę:)a kupiłam wczoraj ten serek wiejski light, dobry ale dziś musze coś do niego dodać, np jabłka

ja kiedys duzo jadłam activi ale poza dobrym smakiem nie pomagała mi na moje zaparcia.wydałam tylko sporo kasy na to.teraz kupuje jogurty naturalne i serki wiejskie light.a do serków uwielbiam zielonego ogorka albo papryke. uwielbiam! pycha i zdrowe. papryka ma duzo wit. C.

widzę że nie jestem sama z "tym" problemem... nie działa kiszona kapusta, śliwki nic a nic... a to wszystko przez moją głupotę!!!! spróbuję jogurty i otręby może podziała.

swego czasu używałam tabletek XLS madical z lutreminą i są naprawdę skuteczne , ale i drogie, bierze się po tabsy po posiłku i w tydzień schudłam nawet 4 kg , ale nie stać mnie było żeby je non stop kupować bo op kosztuje 80zł za 20 tabsów to ja brałam po 3 po posiłku to miałam kurację na 5 dni hah ale po tym chodziłam pięknie do kibelka !! żadnych zaparć !! tłuszcz jest wydalany właśnie z kupką :) kogo stać to polecam !!

heloo.kawa plus jogurt z otrebami, sieminiem lanianym i jablkiem za mną.lece do pracy. nie mam pomysłu na obiad.wczorajsze risooto z dynia przepychota!co tam u Was?

Witam, ja dzisiaj mam szalony dzień - cały czas coś załatwiam, teraz mam chwilę spokoju w pracy to mogę napisać mój dzisiejszy jadłospis: śniadanie: -60g razowe chlebka ze słonecznikiem +masło, sałata, serek topiony, teraz zjadłam: -30g kaszy jęczmiennej na rosołku + 250g warzyw na patelnię na dziś mam jeszcze: jogurt nat. 125 g 1,5% tł + 30g musli/otrębów kisiel z jabłuszkiem :) to by było na tyle też muszę się przekonać do picia wody Jak sobie radzicie?

hej, hej:) ja wciągnęłam rano otręby z bananem,teraz gotuję chudziutki barszcz ukraiński,w miedzy czasie parę kaw i herbat bez cukru oczywiście... właśnie tak sie dziś zastanawiałam,jak to jest,bo wszyscy mówią że w pierwszych dniach diety szybko się chudnie bo leci woda...a co w przypadku gdy ja pije prawie 3l dziennie?? No to przecież się nie odwadniam żeby na wadze było mniej...hm... ja też sie nie mogę przyzwyczaić do wody...ale piję dużo herbat,a jak czasami mnie najdzie na coś słodkiego do kupiłam zamrożone truskawki i czasami sobie wrzucam do herbaty tak 2-3 od razu mi przechodzi ochota na słodycze:))

pielęgniareczka widzę, że trzymasz się diety - jak Ty malutko zjadłaś :) a, jak reszta?

Dzień dobry! :) dziewczyny, gdzie WY JESTEŚCIE? mam nadzieję, że nawet jak raz Wam nie poszło, to się odezwiecie, bo chyba bardziej chodzi o wspieranie się z trudnych momentach diety. ParanojaOO? patrycja19810907? kiwi1988ldz? weranika28k? joanna0709? kijaneczka5677? Magdalenka50? zostałam tylko z pielegniareczka, czekamy na Was! :)

witam,witam. No faktycznie coś cicho się zrobiło:/ a my się nie poddajemy:) za 3 dni ważenie :D jestem ciekawa,ale już czuję ciut luźniejsze spodnie w pasie:) dzisiaj mam dużo biegania po miescie, a i w pracy do 20 siedze więc mam nadzieję że jakoś ten dzień minie,muszę tylko coś mądrego zabrać ze sobą do pracy,pewnie zrobie sobie dzień jogurtowy...

pielęgniareczka - dobrze że jesteś :) mazowieckie :) ja dzisiaj na śniadanie -chlebek razowy z serkiem i warzywami II śniadanie: -wafle ryżowe z dzemem i owocami obiad: -35g makaronu, pieczarki, 3 łyżki sosu pieczarkowego, szklanka warzyw kolacja: jogurt naturalny z płatkami/otrębami

hejka laseczki jak wy się dobrze trzymacie !! :) pozazdrościć :) ja mało jem , ale znowu nie odmówiłam sobie kolacji i zrobiłam { bo mnie dzieciaki namówiły } pierogi z kapustą i pieczarkami i wsunęłam smażone na maśle 3 sztuki :( ale nie poddaję się a za was trzymam kciuki że szybciutko waga wam zleci :)

no właśnie potrzebuję rady... dziś zjadłam tylko owsiankę na śniadanie,do 20 planuję jabłko, 2 jogurty i kawa z mlekiem,.. o 20 ide do koleżanki na winko (wytrawne kupiłam) :) i zastanawiam sie co mogę kupić na przekaskę do winka żeby nie zgrzeszyć za bardzo?