Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michasia :-)) :-)) :-))

Mamusie i przyszłe mamusie wypowiedźcie się i pomóżcie będę wam wdzięczna!:)

Polecane posty

Gość mamusia84
piszesz tylko dlatego bi ci sie glupio zrobilo. Gdyby cie dziewczyny nie zjechaly to na pewno bys juz tu nie zajrzala. Po co zakladac nowy topik jak sie ma juz jeden? Dziwnie to Michasiu wyglada i brak szacunku dla kolezanek, ktore jakby nie bylo pomogly ci i wspieraly.

Czy nie można pisać na kilku topikach??? na pewno bym tego nie zostawiła,bo super mi się z Wami rozmawia!!! strasznie mi pomogłyście i wspierałyście tak jak napisałaś i za to Wam bardzo dziękuje!!!! a tamten temat założyłam dlatego,bo chciałam również pogadać z kobietkami które są w tym samym tygodniu co ja.

Michasia :-)) :-)) :-)) ja nie jestem zla, sama pisze na kilku tpikoach :D u mnie wszystko wporzadku zaraz tez ide sobie zrobic drzemke :)

Gość porannarosaaa
Cześć dziewczynki. Niestety jeszcze nie widać płci :(:(:(:( kurde miałam nadzieje ze juz bedzie wiadomo. Następna wizyta dopiero 21 litopada :( Ale tak to wszystko w porzątku. Tylko Urosept mi kazał brać.

Gość porannarosaaa
nie jestesmy złe tylko nas nie zostawiaj ;p

mlodaaaa ja jak bylam przeziebiona,gdzie mialam kaszel,temp.,katar i gardlo bolalo to przyjechala tesciowa postawila banki,tesciu zrobil piwo na cieplo z sokiem i cukrem i po trzech dniach minelo wszystko.tak wiec trzymam kciuki za wasze zdrowie zycze powodzenia i czytam was z ciekawoscia

porannarosa...widze ze nie mozesz sie docekac zeby poznac ples dzidziusia,tez tak mialam,ale wszystko przed toba,cierpliwosci:)

Gość porannarosaaa
Iwonusia81 - w dzisiejszych czasach stawia sie jeszcze bańki? ;p Szczerze to zawsze sie zastanawiałam jak to pomaga. Wiem,że kiedyś było to popularne ale jak to działa?

Lekarzem nie jestem,ale mysle ze to sciaga jakos goraczke,rzadko sie zdarza,bo malo kto umie,no ale ja mam tesciowa ktora to potrafi wiec mowie,ulga po trzech dniach:)

Gość porannarosaaa
fajnie mieć kogoś takiego pod reką hehe. Ja się boję trochę, że mnie złapie jakieś choróbsko bo mój M to taki niezaradny jest i byśmy z głodu poumierali normalnie bo on nigdy zadnych zakupów nie robił, nigdy nie wie co potrzeba itp... :/ dlatego wolałabym uniknąć leżenia z gorączką. Coś sie niewyraznie ostatnio czułam to wapno piłam takie musujące i jakby przeszło. Mam nadzieje ze nie wróci.

hmmm...ja tez zawsze myslalam ze moj piekny jest nieporadny zyciowo,ale jak trzeba to stanal na wysokosci zadania juz niejeden raz,musisz w niego uwierzyc,bo co bedzie jak przyjdzie dzidzius?a to po mleko bedzie trzeba skoczyc czy po pieluchy...musi sie chlopak nauczyc zycia i to szybko,ja to mysle ze on jest po prostu wygodny ,ogolnie faceci sa wygodni bo to my z nich robimy sierotki.a tak naprawde swietnie sobie daja rade jak trzeba,...oczywiscie zycze zdrowka :)

Gość porannarosaaa
może masz rację, że jak trzeba to by sie zmobilizował, bo puki widzi ze ja cos zrobie to sie tym nie interesuje ;p W koncu nie jest też taki młody i głupi, bo jest pare lat starszy ode mnie ;p

Gość Mama2010,2011
Hej porannarosaaa szkoda, że jeszcze nie widać :( przynajmniej moglabys się osobowo do brzuszka zwracać :) no cóż jeszcze trochę musisz poczekać. Mnie zawsze najbardziej zastanawiało do kogo będzie podobne :) i mam totalne mixy!

Gość porannarosaaa
Kurde ale dzien paskudny jakis taki, śpiąca taka jestem i rozbita. Głowa mnie troche ćmi, nic mi sie nie chce. Za oknem taka szarówa... Jakaś depresja zimowa mnie łapie.

Kurcze Laski na nic siły nie mam:( znowu głowa mnie boli:( chyba umrę:( w brzuchu takie mam"żaby"że sama do siebie się śmieje:) chwilke brzuch mnie bolał jak na @ :( M śpi po pracy Kurcze muszę się zebrać i badania zacząć robić:( grupę krwi na tokso i całą resztę gdzie robiliście? Do dentysty muszę zadzwonić chodziłam jakieś dwa tyg temu co tydzień także tego się nie boję.

u mnie za oknem to tez nie ma reweacji ale paskutnie tez nie jest, ja sobie zasponsorowalam drzemeczke i wszystko jest lepiej :) co prawda dalej bym spala no ale pozniej w nocy to co ja bede robila :P:D

Michasia :-)) :-)) :-)) mi prawie wszystkie badania porobili w szpitalu jak bylam, dzieci czemu nie placilam, po za tym jak juz pisalam chodze do 2 lekarzay i skierowania dostaje na NFZ i robie tam gdzie maja labolatorium :)

nick.....................wiek............tydzien ciazy...............miejscowość MAMA2013LUTY........22....................25............................Rzeszów

Ja badania robilam u siebie na rejonie,wszyskie,lacznie z hiv i toxo,nie ylo problemu zadnego,jedynie co to trzeba sie naczekac bo zadna wielce chora cie nie przepusci :/ Ja juz po dwoch porodach wiec na tabele sie nie pisze,ale lubie sobie tu posiedziec i poczytac:)ale mam 31 l.i łódź :)

Gość porannarosaaa
nick.....................wiek............tydzien ciazy...............miejscowość MAMA2013LUTY........22....................25............. ...............Rzeszów porannarosaaa........23....................15.............Siemianowice Śląskie

iwonusia81 fajnie, zawsze mozna sie czegos dowiedziec od kobiety starszej ciaza, badz jak w Twoim przypadku juz mamusia 2 malych szkrabow :)

Gość porannarosaaa
a badania to mi zrobili z NFZ w laboratorium tuż obok przychodni mojej. Teraz też dostałam na badanie krwi i glukoza z kontrastem. Ktos moze wie co to?

wydaje mi sie ze to test na obciazenie glukoza - musisz bec naczczo i bedziesz pila taki bardzo slodki roztwor - ja to mialam w 16tc, choc robi sie to po 20tc, no chyba ze lekarz stwierdzi ze cos jest nie tak i zleci wczesniej :D ale nie jestem pewnoi czy to wlasnie to

Gość porannarosaaa
ide sie laski chyba połozyc bo strasznie mnie zamula. Do potem.