Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michasia :-)) :-)) :-))

Mamusie i przyszłe mamusie wypowiedźcie się i pomóżcie będę wam wdzięczna!:)

Polecane posty

Gość Mama2010,2011
słuchaj ty wyżej! guzik ci do mnie i moich dzieci. Może ty się za robotę weź bo widocznie za dużo wolnego czasu i nudą w życiu wieje bo się do innych wieprzasz! nie podoba się to nie czytaj!

ej nie dajcie sie prowokowac, to wszystko pisze jedna i ta sama osoba tylko pod roznymi nickami, zalezy jej na klotni poprostu, OLAC TO!

Gość mamamaaaaaaa
mama 2013 ma racje nie przejmujcie sie dziewczyny poprostu komus sie nudzi ;]

Gość fiutariusz
Mama2010, 2011 ale mi ci zal, a najbardziej to twoich biednych dzieci. Kobieto kto sie twoimi dziecmi zajmuje, zebys tu tu mogla pisac te bzdury, pewnie mama albo teciowa. Co za glupie baby tu siedza. Pozniej sie dziwic, ze takie durne babiszony glosuja na Tuska i zyjemy w takim kraju. Ech, ale bieda tu wieje:( :( :(

Gość porannarosaaa
A tak w ogóle to ja dzisiaj rozpoczęłam dzień od pawia hehe Pierwszy raz mi się zdarzyło odkąd w ciązy jestem :P

Gość mamamaaaaaaa
to jak wieje tu bieda to po co wchodzisz tu czytasz i glupio komentujesz

faktycznie dlogo jej nie ma..,,, no ja kiedys tam raz mialam na NFZ na 9:30 i weszlam o....... 11:00!!!!!!! jednak prywatnie to prywatnie, tez oczywiscie zdazaja sie obsuwy ale nie az takie!! |chodze do 2 lekarzy do babeczki z NFZ nie musze tyle czekac, jak mam na 13:00 to wchodze nawet o 12:40, ogolnie do niej jakis mega kolejek nie ma, wiec to duzy + , bo nie musze marnowac czasu siedzac na "dupie" tak bezczynnie tyle czasu, no i wiadomo ze przed wizyta trzeba byc nieco wczesniaj, tak jak pisze ja maialam na 9:30 bylam tam o 9:00 a wyszlam o 11:15!!!!! SZOK!

Gość Mama2010,2011
słuchaj palancie. już pisałam guzik ci do mnie i moich dzieci. tak się składa, że zajmuje się moimi dziećmi sama bo wszyscy są na tyle młodzi, że pracują. a tobie żal dupe ściska bo może to tobą mamusia się wystarczająco nie zajmowała. no cóż są i tacy na świecie...

JEST!!!!!!JEST!!!!!!JEST!!!!JEST!!!!!!JEST!!!!!!JEST!!!!JEST!!!!!!JEST!!!!!!JEST!!!!JEST!!!!!!JEST!!!!!!JEST!!!!JEST!!!!!!JEST!!!!!!JEST!!!!JEST!!!!!!JEST!!!!!!JEST!!!!JEST!!!!!!JEST!!!!!!JEST!!!!JEST!!!!!!JEST!!!!!!JEST!!!!JEST!!!!!!JEST!!!!!!JEST!!!! :D:D:D

Gość fiutariusz
Matka2010, 2011 wlasnie widze jak sie tymi dziecmi zajmujesz siedzac tu caly czas i lizac dupy malolatom. Jak bym mial miec taka matke jak ty to chyba wolalbym sobie w leb strzelic. No ale jesli myslisz ze jestes dobra matka to pogratulowac. Pisz dalej te bzdury tutaj a dzieci niech same sie bawia, same sia nakarmia a najlepiej zeby jescze na twoja gruba dupe zarobily zebys mogla wpieprzac chopsy przed ekranem kompa. Zal cie kobieto:(

Gość Mama2010,2011
porannarosaaa widocznie musiałaś mocnym akcentem zakończyć pierwszy trymestr :) :) :)

Michasia :-)) :-)) :-)) no i widzisz!!! a tak sie denerwowalas!! wiedzialam ze to ciaza!! zapewne widzialas juz raczki i nozki :) kurcze ale fajnie!! zlecila Ci jakies badania?? na kiedy ma termin?? no mow tu predko! :)

Gość polla303
Witam i gratuluje:)

wiec kolejna wizyta za tydzien w piatek dobrze rozumiem?? no to dobrze ze Ci zalozyla karte bo chocby nawet zebys chciala dostac pieniadze to musisz miec pierwszy wpis wczesniej do 10tc :) kurcze fajnie!!

Gość mamamaaaaaaa
Gratuluje Michasiu ;)) WIdzisz a tak sie denerwowalas :))

Gość porannarosaaa
Mama2013Luty i Mama2010,2011 - najgorsze, że nie bardzo miałam czym wymiotować bo pusty żołądek miałam (dopiero zbierałam się po bułki do sklepu) i myślałam, że mi się jelita na lewo wywrócą... Trochę herbaty tylko zwróciłam :D MICHASIA - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10 tydzien, no to nam psikusa zrobiłać hehehe nikt nie miał racji z tymi twoimi tygodniami ;p Pewnie przez te twoje nieregularne cykle. Widzisz a tak sie zamartwialaś :D

a jak tam partner zareagowal?? no widzisz, tak sie stresowalas, dopiero byl poniedzialek i nie moglas sie doczekac a juz mamy srode i Ty szczesliwa po wizycie :) zobaczysz jak Ci szybko ten czas sleci, ja dopiero bylam w 6tc a tu juz jutro zaczynam 25tc! :)

Gość mamamaaaaaaa
Niech Maluszek rosnie zdrowo w twoim brzuszku :) Zycze ci wszystkiego dobrego przez te 9 miesiecy ;))

Gość Mama2010,2011
Michasiu gratuluje :) super! kolejny dzidziuś nam rośnie :) to w takim razie rośnijcie sobie zdrowo :) a ja ze swoimi na spacerze - sama frajda z podwójnym wózkiem ha ha