Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marian mucha

nie zasługuje na moją dziewczynę

Polecane posty

Gość marian mucha

Ona jest ładna, słodka, seksowna, ma figure i cycki i ogólnie wszystko co powinna mieć, mówi kilkoma językami, skończyła szkołę za granicą, jest inteligentna i obyta, ah i oh, miła serdeczna, a ja zostałem wywalony z technikum, liceum zrobiłem zaocznie, mam 24 lata nadal mieszkam z rodzicami, pracy jako takiej nie mam,boje się że mnie zostawi :( kręci sie obok niej taki jeden blond angel, co inteligencika zgrywa chociaż dobrze wie że jesteśmy razem. Wszyscy się tym blond angel zachwycają nawet moja matka :( Czy moja dziewczyna mnie zostawi dla niego?

Gość musisz uwierzyć
w miłość i tyle

Gość jestem załamana!
mój chłopak pracuje na siłowni, powiedział że jak chce go w pracy odwiedzić to musze najpierw zadzwonić, on na pewno mnie zdradza z jakąś lafiryndą bogatą co nie ma nic w domu do roboty a ja się zakochałam

Gość fghfuggf
jesli cie kocha to nie....sama bylam kiedys z chlopakiem,zakochana w nim mimo ze siedzial w jednej klasie,nie byl wysoki i uroda wogole nie grzeszyl...mialam adoratorow ale w dupie ich mialam,bo kochalam mojego.A bylam ladna dziewyna,tak o mnie mowiono.Dzis jest on moim mezem.

Gość jestem załamana!
inteligentni ludzie kochając używają mózgu, ona dobrze wie że jak się jej noga podwinie to ucieknie od Ciebie. Też bym wolała inteligentnego blondyna, niż nieroba. Znajdź sobie prace i wyprowadź się od mamusi

Gość marian mucha
no to masz szczęście. Ja się boję oświadczyć a o ślubie nawet nie myślę. Ona wie czego chce, znamy się tyle lat, ona się zmienia a ja stoje w miejscu, dzisiaj to odkryłem, bo cos mi nie pasowało ps - łatwo powiedzieć znajdź prace i wyprowadź się, po liceum to gorzej jak po zawodówce

Gość fghfuggf
nie kazdy ma taka mozliwosc niestety.Wyglad to nie wszystko,liczy sie co masz w srodku.A do rzeczy materialnych nie dochodzi sie od razu.

Gość marian mucha
no ale tego blond angel pedala to mam ochote zabic, mam rowniez ochote zmienić coś w szoim życiu na lepsze ale nie wiem jak zacząć

Gość prędzej czy później
zostawi Cie, a Ty co zamierzasz w jej mieszkaniu mieszkac czy jak?