Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khekhekhe

Internetowe stwierdzanie ciąży z trajektorii spadających liści

Polecane posty

Gość khekhekhe
Ale, co to za jakas spoleczna akcja zbierania podpisow sie zrobila?! Stwierdzanie ciazy mialo byc! Tylko czekajcie, kawy sobie zrobie

Jak zbierzemy 100 tys to ustawę jakąś przepchniemy. A już tu widzę paru osobom pomogłyście:D A pewnie codziennie dojda nowe

Gość khekhekhe
Kurr... Tylko rozpuszczalna zostala... :(

Gość khekhekhe
Ha! Zaczelo padac! Z zaciekow na oknach bede wam wrozyc! =]

Na rozpuszczalnej ( puszczalskiej) tez mozna pociągnac. U mnie dramat - mam tylko herbate. A z herbaty nie umiem wrózyc!! A swoja droga czy mozna zajsc w ciąze od niefusiastej herbaty??? bo boję sie ją wypic!! I co z moja mocą teraz bedzie???? jak ja bede wrózyc????

Gość też odkryłam amerykę
A myślicie, ze na wodzie z sokiem też by wyszło?:> Na dnie zostaja różne tam takie no wzorki jakby.... widze okrągły- to na bank ciąża! Bo okrągły to przecież brzuch :D

kochanieńka ty sie trzymaj od wody z sokiem z daleka!!!! mówie ci to Ja!! doswiadczona wrózbitka!!!. Podobno sok pomaranczowy ( ten jest najgorszy) zle wpływa na libido!!! moja prababka tak mówiła - sama słyszałam! No chyba ze chodzi o sok jabłkowy! Ten to co innego ale to po 22 ci napisze bo wiesz teraz to pełno dzieci na forum. A jak zostaje zaciek na szklance z soku to bedzie chłopczyk???? hahahahaha

Gość khekhekhe
Jesli myjesz szklanki ekologicznym plynem do naczyn, to dziewczynka. Mhm.

Gość też odkryłam amerykę
a sok malinowy????

Gość khekhekhe
Oooo, malinowy sok dziala bardzo dobrze na przeziebienie, ale bardzo zle na prorocze wizje. Lepiej syropu na kaszel sie napij, tylko duuuzo!

Uuuuuu ten to dopiero ma jazde!!!! Jak swierzy i naturalny to trzeba uwazac na te pestki z malin ( no wiesz na jakie) podobno strasznie wchodzą w d..... miedzy zeby!!! No i mozna dostac od niego przedowulacyjnego rozpulchnienia macicy !!! tak tak i nie ma sie co smiac!! Nie jedna na tym forum juz miała powazne klopoty od niego!!!

Gość ja mam taki sposób
Jak partner wychodząc przed spuści sie na brzuch i sperma popłynie tworząc podłuzny obraz-chłopiec. Jak sperma zostanie w pępku w ksztalcie koła to dziewczynka.

Gość khekhekhe
A, Cafelatte - jesli twoj maz myje rece po wyjsciu z toalety, spokojnie mozesz uzywac tych samych szklanek co on i nie zajdziesz w ciaze.

Gość ja mam taki sposób
Albo jak facet da rade analnie mnie zaspokoić to bedzie dziewczynka a jak boli to chlopiec-cześciej boili przeciez chłopców wsadzanie w odbyt!!

Gość ja mam taki sposób
Albo jak kobieta ma dlugie włosy lonowe to dziewczynk, jak krótkie to chlopiec. A jak facet jej obetnie to dziecko sie urodzi bez genitaliow.

Gość khekhekhe
Ja mam taki - ale jak ktos juz jest w ciazy i ma brzuch wypukly oraz pepek na wierzchu, to co?

khekhekhe - to mnie uspokoiłas. No bo wiesz róznie to moze byc a nóż widelec zajde i co????? Jestescie super dziewczyny. Przynajmniej mam super wesołe popołudnie.

Gość mi za to wywróżyła
Ze jak seks będzie na trawie to diewczynka a jak w pociągu to cłopiec. A jak po wszystim monż mnie wychłosta kuta skiem po twarzy to moje dziecko będzie miało mocne ruchy w macicy. O aalbo jak zjem 3 parówki na śniadanie z sosem czosnkowym pomieszanym ze spermą to napewno w ciągu 3 pełni ksiezyca zajde w ciąże.

Gość khekhekhe
Eeeee, oszustka jakas. Przecirz wiadomo, ze parowki lepsze sa z keczupem.

Gość mi za to wywróżyła
?No własnie a mi kazała jeść z czosnkowym dziwnie nieee????

pewnie chciała cię naciągnąć na kolejne wizyty, eh niektóre wróżbitki to oszustki, nie te co tu na kafe:) Tu widać, że z serca to robicie bo nie za pieniądze:)

Gość dkkkkkkkkkkkkk
Właśnie niektóre wróżbitki oszukują! mnie powiedziałą że jak codziennie rano będę jadła kozi ser to moja cipka bedzie miala lepszy zapach i plemnik szybciej odnajdzie komórke jajową.

Gość khekhekhe
No pewnie, ze dziwne. Czosnek jest znany z antykoncepcyjnego dzialania. Ja to jak sie czosnku najem, to staremu od razu opada. A moze on wampirus jakis? O.o Zmien czosnek na musztarde, a moja topola mowi, ze do mikolaja zajdziesz.

Gość khekhekhe
Dkkkk - dobry trop, ale też niefachowo. Ten ser trzeba WCIERAC!

Gość dkkkkkkkkkkkkk
moja brzoza mówi żże możliwe tez to jest....a uważam że lepiej wsłuchiwac sie w brzoze bo jest biała jak plemniki.

A dziwisz sie ze mu opada!!!??? kazdemu na taki aromat by opadł!! I w ten sposób mamy najlepszy srodek antykoncepcyjny 21 wieku. A do tego leczy przeziębienie i nie szkodzi wątrobie!!!EUREKA!!!

Gość khekhekhe
dobre efekty daje rowniez nacieranie sokiem z mirabelek, tylko koniecznie swiezym, wiec przepadlo, bo juz po sezonie.

Gość khekhekhe
Cafe - no i na wampiry tez dziala!

Gość khekhekhe
No dobra, drogie panie, chwilowo zamykam moj kram z czarami, gdyz musze sie udac po fusiasta kawe i kurze wnetrznosci. Ale jakby ktos byl w potrzebie, to prosze piszcie, wieczorem wam z nich powroze.

Gość khekhekhe
Zreszta wrozka Caffelatte tez wam udzieli wyczerpujacych odpowiedzi, jestem tego pewna.