Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khekhekhe

Internetowe stwierdzanie ciąży z trajektorii spadających liści

Polecane posty

Gość khekhekhe
Bardzo przepraszam, gosciu z dmuchawa zaklocil trajektorie! Fusy mowia ze jestes! I kurzowy klaczek za biurkiem uformowal sie w ksztalt smoczka! Gratuluje!

Gość też odkryłam amerykę
grejfrutowa.pl "Witajcie, od tygodnia boli, a raczej ciągnie mnie podbrzusze. Jem, jem i po zjedzeniu jest mi nie dobrze. Chce mi się gazowanego baaardzo Mam uczucie senności. Najlepsze jest to, że po zbadaniu swojej macicy palpacyjnie wyczuwam, że jest ona spulchniona, tak samo jak i część zewnętrzna(srom). @ miałam 27 września, a następna powinna być za 6 dni Miałyście takie objawy na początku ciąży?" Kolejna Pani zakładająca durny topik potrzebuje waszej pomocy :D działajcie!!!!!

Gość khekhekhe
To do kreatywnej bylo, znaczy

Gość khekhekhe
Ouuuu szit! Normalnie gimnastyczka jakas! Bardzom ciekawa jak sobie ta macice palpacyjnie zbadala XD

Gość khekhekhe
Aaa, kreatywna! Wez ten wozek w biale esy floresy, mlecznych pawikow twego niuniusia nie bedzie widac tak bardzo!

Gość też odkryłam amerykę
Nie wiem czy było, ale macie nową klientkę :D bkou Mój mężczyzna był we mnie przez chwile , nie doszło do wytrysku po około tygodniu dostałam okres .. Czy jest możliwość że jestem w ciąży ?

Gość hejhflskfjgf
też się nad tym zastanawiałam. Kiedyś był temat o spermie na ręczniku ojca, kojarzycie? I laska pisała, że nie wie kto jest ojcem dziecka. Albo ocieranie przez majtki. Świetne są te tematy:D

Gość hhhhhhhhhhbbbbbbbbbb
bawilam sie ostatnio w sloneczko. w domu wsadzilam w pipke odkurzacz pioracy i sie wypłukalam. Boje sie czy to wystarczy? czy moze jestem w ciazy????? heeelp

Droga : bkou!!! Jezeli mamusi pozwoli to mozesz byc w ciązy ale tylko do 23,00. POtem musisz isc spac. Bedąc w ciązy trzeba duuuuzo odpoczywac. Na noc przekaz ciąze mamusi zeby do rana sie nią zajęła a rano znowu jest twoja. Nie wiem jak w szkole ale chyba mozna byc w ciązy na przerwie!!! W kazdym razie spokojnie mozesz oddychac - choc w szczególnych przypadkach jest to niezalecane w ciązy!!!! Pozdrawiam!!! wrózka kawiarka!!!

Gość khekhekhe
Moja faworytka ostatnich dni podejrzewala ciaze z powodu MUSNIECIA penisem :D

Gość eweliiiiiiiiina
hhhhhhbbbbbbb gratuluję! Będziesz miała mały odkurzacz :P

Gość hejhflskfjgf
a muśniecie było o czoło??:D

Gość khekhekhe
hhhhbbbb - w odkurzaczu rozwija sie ciaza pozamaciczna. Czym predzej udaj sie wraz z nim do lekarza!

Smiejecie sie z tych wszystkich glupicch watkow kiedy dziewczyny pytaja czy moga byc w ciazy, ale patrzac na to powaznie to to jest przerazajace. brak podstawowych informacji o wspolzyciu, antykoncepcji i brak wsparcia w szkole, rodzinie. to jest tak na praqde zalamujace. Wiekszosci tych biednych dziewczyn nie stac na antykoncepcje albo jak juz stac i sa swiadome czego chca to pojaia sie taka pani doktork ktora nie przepisze tabletek bo to niezgodne zz ej sumieniem. a jak juzdojdzie do czegos to nie maja z kim porozmawiac bo rodzice wyzuca z domu, wydziedzicza albo wysla do zakonu. ppo test o apteki tez nie pojda bo we wsi jest tylko jedna apteka a farmaceutka mieszka 2 domy dalej i na pewno powie rodzicom. problemem nie sa te wszystkie glupie watki ttylko powody skad one sie biora.

Gość khekhekhe
Hehhfskjl - a juz nie pamietam gdzie sie muskala, ale bardzo mi sie spodobalo :D W czolo raczej czyms twardszym...

Gość aaaaaaaaaaab
little.d- jak zwykle najmądrzejsza, wie wszystko najlepiej!

Little - bez przesady. W 4 klasie szkoły podstawowej jest już dokładnie wytłumaczone na czym polega zapłodnienie. Nie wierzę, że ginekolodzy nie zapisują tabletek, prezerwatywy kupisz w każdym kiosku, sklepie spożywczym, na stacji benzynowej. Nasze społeczeństwo po prostu jest coraz bardziej ogłupiałe, panienki chyba poza dyskotekami nie mają innego życia, nie wiem sama skąd to się bierze

Gość khekhekhe
Little - w dobie internetu pod kazda strzechą pytanie 'czy moge być w ciazy, bo chlopak mi się spuścił na noge' jest przerazajace. Ze mna tez nikt o pszczolkach i kwiatkach nie rozmawial, wiedzy nabylam z ksiazek, bo nauczono mnie czytac ze zrozumieniem. No, ale w tych zamierzchlych czasach, kiedy nie bylo gimnazjow, a dinozaury biegaly po ulicach i wyeracaly smietniki, mtv mieli tylko niektorzy a reszta miala na tylku czerwony napis, ojca pasem wytluczony: "seks nie jest dla gowniarzy".

Gość khekhekhe
Hohoho! Niedlugo bedziemy mogly zalozyc partie! :D

Gość aaaaaaaaaaab
ja też sie podpisuję