Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khekhekhe

Internetowe stwierdzanie ciąży z trajektorii spadających liści

Polecane posty

Gość względnie bezwzględna
Kot się stosunkuje dwa razy w tygodniu z persem pani halinki z warzywniaka i w co drugi weekend z pudlem wujka Mietka,ale pudel jest ślepy i to przez pomyłkę.

Droga -- bezwzględna-- wyslij kota do diabła. Nie bedzie ci juz sprawa kota du.....y zawracała!!! Zaczniesz zycie od nowa. Ułozysz sobie - nie martw sie - ból po rozstaniu bedzie duzy ale w koncu docenisz sama siebie i zobaczysz jak jestes silną i BEZWZGLEDNĄ kobietą. A sprawe kota zamknij na zawsze. Nalezy ci sie lepsze zycie niz z obsr......m kotem!!!!. Pozdrawiam

Gość khekhekhe
Zaraz.. Czy nie wycieralas kota waszym wspolnym recznikiem? Kurczak twierdzi, ze kot tez jest w ciazy, a ojcem jest twoj chlopak!

Ale to nie kot sra tylko babcia i na kota zrzuca. A czy babci można się pozbyć? Tak na ten przykład spuścić w kiblu?Albo przynajmniej w wychodku na jakiś czas zamknąć?

Ja pier...... ale zagmatwana historia!!!Czyli tak: mama , córka i kot są w ciązy z renikiem pana Józka ze szwalni za rogiem????? NIezły bajzel!!!! Jak nic historia nadaje sie do Rozmów w TŁOku!!!!!

Ja kota nie wycierałam,ale on sam często korzysta z łazienki-sika do umywalki i czasem zapomni korek podnieść,a potem mój tato myśli że znowu z kranu piwo leciało... w sumie mój chłopak ma takie kocie oczy,że kto to wie co go z kotem łączy,do mnie też mówił kotku i mruczał mi do ucha,czy on mnie aby nie zdradza?

Gość khekhekhe
No mi sie od razu z 'modą na sukces' skojarzyło...

Niestety ZDRADA to juz nie nasza działka!!! My tylko wrózymy kto i w jakich okolicznosciach dopuscił sie czynu ciązowego!!! o ile sam nie pamięta.

Gość khekhekhe
Kurczak mowi: twoj chlopak to rozpasaniec i ladaco! Zaplodnil twoja matke, babcie i kota, a potem podstepem rozlal sperme nad ustepem! Podly jest, rzuc go!

Gość khekhekhe
Kurczak mowi do mnie: wpadniesz pod autobus mzk, a potem w nieco spocone ramiona kierowcy! Zwierzecy jego magnetyzm tak cie zafascynuje, ze na koniec wpadniesz z nim. I to dwa razy. W efekcie urodzisz siedemnascioro dzieci i dostaniesz medal od prezydenta

Zapraszamy do nas!!!! kochane kobitki. My prawde wam powiemy!! czy jestes w ciązy?? , kiedy zaszłas ??? o której godzinie i jaka była wtedy pogoda!!! Czy to bedzie chłopiec czy dziewczynka??? wszystko wiemy , wszystkich rozumiemy i akceptujemy . !!! Wrózymy z kurczaków , podrobów , liści , pierza , trocin i standardowo z magicznej kuli i za pomocą czarnego kota!!!! Zapraszamy!!! Kulturalnie i z zachowaniem pełnej dyskrecji uswiadomimy Ciebie i twoją rodzinke. :)

Gość khekhekhe
Zapomnialas o żwirku i trocinach...

Gość khekhekhe
Oooo, dzis na spacerze bylam w aptece. Kupilam duuuuuuuuzo syropu na kaszel i moc jest ze mna caly czas!

Gość khekhekhe
Aaa - zanim wyszlam okazalo, ze ktorys kot nie trafil do kuwety i na podlodze w kiblu powstal zaciek w ksztalcie butelki syropu, wiec polecam ta metode przepowiadania przyszlosci

Gość khekhekhe
A jeszcze jedno baj-de-łej: zauwazylas, ze dzis nie bylo zadnych podejrzewajacych? A wieczorem juz wogole =D

No własnie zauwazyła!!!!!! i co stracimy robote????? albo poszły na inne forum!!!! Czyzby okres lęgowy sie skonczył?????

Gość khekhekhe
Czyzbysmy staly w obliczu koniecznosci przebranzowiena???

Z jednej strony kohana Khekhekhe powinnismy byc dumne ze na forum pod naszym czujnym okiem brakuje tak deb....ch pytań ale jakos mi żal - dobrze sie bawiłam. Trzeba miec nadzieje ze nie zasilimy grona bezrobotnych i mimo wszystko znajdzie sie ktos z odwiecznym zapytaniem: Jak myslicie - jestem w ciązy??? Nadzieja umiera ostatnia droga załozycielko topiku!!! Niech moc bedzie z tobą i twoim kotem!

Gość khekhekhe
Kurna, przez pare godzin zycia wreszcie mialam MISJE i.. juz? :(Qq

Khekhekhe - jakas nawiedzona chce nas wygrysć z roboty!!!! poczytaj troche. Zwija nam naiwne klientki z pod nosa!!!!!! Masakra!!!! Trzeba ratowac naszą reputacje!!

Gość a czy płec?
tez odgadujecie przy okazji :D bo mi brzuch ciaży :P

Gość khekhekhe
Rrrany, ludzie lykaja jak gęś kluski O.o Jakby o piny do kont zakaska, to tez by podawały?

Gość khekhekhe
Ooo, jak bardzo ciazy ci ta ciaza to bedzie dziewcze jak ta lala! Zaopatrz sie zawczasu w okulary z filtrem na kolor różowy!