Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khekhekhe

Internetowe stwierdzanie ciąży z trajektorii spadających liści

Polecane posty

Gość khekhekhe
Oooo! To bedziesz tez miala spocone skarpetki do odprawiania urokow!

wszystkich zainteresownych zapraszam po 20,30. Kocham was dziewczyny i do usłyszenia!!! Niech żyją uswiadomieni!!!!!!!

Jestem kochane i juz wróże!!!!!! Z fusów z kawy , herbaty , z trocin i kociego zwirku oraz standardowo z magicznej kuli i układu kart tarota!!!!! Od koloru do wyboru!!! Wtajemniczonych zapraszam!!!

Gość względnie bezwzględna
To ja, to mi, mi też! Otóż miałam bliski kontakt z moim chłopakiem. On głaskał mnie siusiaczkiem po brzusiu i na dosłownie pięć sekund zjechał nim w okolice mojej pusi. Co prawda miałam okres i wsadzony tampon,ale on po chwili cały się zatrząsł i z jego ptaszka wypłynął taki biały płyn-wiesz może co to było? A potem ja poszłam się umyć,bo przecież ten płyn był obok mnie,ale on tylko się wytarł ręcznikiem. Potem ja się tym ręcznikiem wycierałam i moja mama też i teraz się boję,że obie jesteśmy z nim w ciąży. Pomocy!!!! ;) :p

Gość khekhekhe
A ja z miednica pelna swiezutkich kurczaczych podrobow juz przebieram nogami aby rozwiac watpliwosci jakiejs nieboraczki! Czekamy, drogie panie! Na ezo.tivi to kosztuje 4 zl +vat za minute, a tu za darmo!

Gość khekhekhe
Kurczak mowi mi z zaswiatow: twoja mama jest w ciazy i bedziesz miala braciszka, ktorego ojcem jest twoj chlopak! Od siebie dodam tylko, ze oddzielne reczniki sa bardziej higieniczne.

Droga - bezwzględna !!!! . rozumiem ze jestes zaniepokojona zaistniałą sytuacją!!Obawiam sie jednak ze twoje czarne mysli mają medyczne i zabobonne uzasadnienie!!! Prawdopodonie w chwili obecnej jestes w daleko zaawansowanej ciązy z własną matka , chłopakiem i Panem z lini produkcyjnej Szwalni reczników frotte. Niestety wpadłas po uszy albo po ..... 22,30 ( to zalezy kiedy była kapiel wieczorna). Stosunek nie ma jednak nic do rzeczy!!!!! od takich zabaw nie zachodzi sie w ciąze. Mamusi nie uczyła???? Pamiętaj na przyszłosc : Nie wolno wycierac sie ręcznikiem tatusia ani innego Wacusia!!! Nie wybrałas metody wrózenia dlatego posłuzyłam sie trocinami ( dają najlepszy efekt). Z ułozenia trocin po przejsciu czarnego kota wnioskuje ze to conajmniej 12 pojedynczej albo 6 podwójnej lub tez 2 potrójnej ciąży !! Pozdrawiam i uwazaj na plemnikonosne reczniki!!!!

Gość khekhekhe
Refleksja na marginesie: zycie jest pojebane jak 'Moda na sukces'

Zapraszamy kochanieńkie do nas!!!! u nas zawsze swieże porady i nowinki ze swiata ezoteryki i zabobonu!!!. u nas czarny kot prawde Ci powie. !!!! GRATIS !!!!

Ale ja się nie kąpię wieczorem-w zasadzie kąpię się tylko raz w tygodniu a tak to wieczorami siadam naga na trzepaku i się wietrzę. A ręcznika użyłam do wytarcia kupy z klozetu... dlaczego używanie jednego recznika jest niehigieniczne? u mnie w domu jest tylko ten jeden...

Gość khekhekhe
Hhhehehe, to moje powinno byc mieciutkie, w kwiatki i o zapachu truskawkowym :D No i koniecznie byc dwuwarstwowe!

Gość khekhekhe
Hmmm, moja jebnieta czarna kocica ma wyjatkowo duzo do powiedzenia :/ ruje chyba bedzie miala i geba jej sie nie zamyka :/

Gość hahahahahahahahahahahahah
kapitalne!!

oj droga Khekhekhe a kto by nie chciał takiego zycia!!! Usłanego różami , cudownie miękkiego , pachnącego szmalusiem i dodatkowo Podwójnego !!!

A czy moja babcia może być z nim w ciąży? bo ta kupa to była jej. ona czasem zapomina podnieść deskę i zamiast do to robi na klozet,a potem mówi że to kotek zrobił kupkę,tyle że to gowno dwa razy większe od biednego kota.

basiiuniia23 - kochana ty tego wózka nie sprzedawaj!!!! własnie miałam wizje i niestety pszyszłosc nie bedzie dla ciebie łaskawa!!!! Widze , widze że szykują sie w rodzinie blizniaki!!! Dwóch chłopców i jedna dziewczynka!!! To nie zarty!!! Fusy po mojej wieczorno-nocnej kawce ułozyły sie dla ciebie wyjątkowo korzystnie. Ja bym wózka nie sprzedawała!!!! Uwazaj na kobiete z broda!! - ona bedzie miał cos wspólnego z tymi blizniakami!!!! Pozdrawiam

Gość khekhekhe
Ale nie szmalusiu tylko truskawek! Ostatnio w dronce nabylam, zeby staremu ladnie pachnialo w gabinecie =D Droga Wzglednie - uzywanie jednego recznika do wycierania klozetu i twarzy jest bardzo niehigieniczne, a w dodatku krepujace, bo to jakos tak dziwnie powiedziec 'mamo masz na czole troche mojej kupy'

A co powiecie o moim kocie? Co go babcia pomawia o robienie kupy.

Gość khekhekhe
Ja ze swej strony doradze papier toaletowy truskawkowy z dronki do takich celow

Gość khekhekhe
Jesli sypia z toba w lozku, mozesz byc z nim w ciazy, a w dodatku miec.... TOKSOPLAZMOZEEEE!!!

Ale mój kot nie lubi truskawek,więc nie zje tego papieru,jest może w innych smakach?

Ale czy to możliwe? Ciąża? Przecież on jest samiczką...

Gość khekhekhe
Lawendowy jeszcze jest, ale nie jestem pewna, jak kot sie do niego ustosunkuje.

Gość khekhekhe
Aaaa, no to mow od razu ze to kot-dziewczyna! Kurze podroby mi marnujesz na wrozenie przy blednych danych wyjsciowych!

Gość khekhekhe
Kurczak mowi mi z zaswiatow....

Gość kurkanagrilu
Ale wózek basiuni jest z serii magic! bierzcie dziewczyny! przyda się do wróżenia;)