Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khekhekhe

Internetowe stwierdzanie ciąży z trajektorii spadających liści

Polecane posty

Gość khekhekhe

Mam za oknem topolę, która właśnie zrzuca liście. Zapraszam do zadawania pytań wszystkie osoby, które przez kafeterię chcą się dowiedzieć czy są w ciąży. Dla bardziej skomplikowanych przypadków dysponuję też czarnym kotem, szklaną kulą oraz herbatą z fusami. Całkiem za darmo! Żadnych testów! Bez wychodzenia z domu! I przede wszystkim BEZ KONIECZNOŚCI ZAKŁADANIA KRETYŃSKICH TEMATÓW NA KAFE!!!!

Gość też odkryłam amerykę
hahahahaha Jesteś niesamowita/ty :D Już Cię uwielbiam ;P

Gość eweliiiiiiiiina
a ja wam będę robić testy dodatkowe potwierdzające ze spadających liści dębu, który mam za oknem, układu trocin w klatce chomika oraz ze stokrotek (niczym kocha - nie kocha) :P

O kur..... ale sie usmiałam az sie popłakałam!!!!! hahahahahaha . No w koncu jakis interesujący temat. Gratuluje pomysłu!!!! Mnie tez dobijają tematy typu: czy jestem w ciązy bo mam czkawkę!!!!! nie no zarąbiste nie ma co!!!!! Mi nie musisz wrózyc ale innym to by sie przydało!!! Pozdrawiam

Gość khekhekhe
oooooo... to z trocinami dobrrrreee! działa?! Bo może uda mi się przywołać wizję w rozsypanym na podłodze w kiblu kocim żwirku!

Gość nie nioooooooo
to ja poprosze o interpretacje lisciowego testu:D plisss:D ostatni seks byl 12 pazdziernika,szelest spadajacych lisci przypominal wtedy symfonie beethovena...jak myslisz, jestem w ciazy czy nie? dodam ze bardzo che mi sie pierogow z serem, nigdy wczesniej nie mialam takich dziwnych zachcianek....

Gość o to ja bym chciala wiedziec!
ostatnio wspolzyłam w niedziele, mialam co prawda spodnie na sobie a muj chlopak nie wsadzil mi do srodka (no bo przeciez jak przez spodnie) noale wytrysnal mi na te spodnie, a one maja dziure na kolanie od poniedzialku rano bardzo chce mi sie siku caly czas i mi nie dobrze! Czy moge byc w ciarzy???????????

do : nie nioooooooo - i ty sie pytasz czy jestes w ciązy??? to chyba oczywista oczywistosc!!!!! ty sie raczej zapytaj czy to jedno czy kilka pociech!!! z ułozenia fusów w mojej poranno-popołudniowej kawie wychodzi ze conajmniej trojaczki i to dwóch chłopców i dwie dziewczynki!!!! Jak by ci jeszcze przyszła ochota na farbki wodne i filc to smiało mozesz jesc!! Osobiscie nie widze przeciwwskazań. Uwazaj na kobiety w okularach i czarno-białe koty. Mogą wrózyc zle!!! Moze byc????

Gość eweliiiiiiiiina
nie nooo to będą bliźnięta - chłopiec uzdolniony muzycznie i dziewczynka uzdolniona kulinarnie a ty masz ciąże pozamaciczną w kolanie

Gość dziwne to jakieś
a ja mialam sex wirtualny kilka dni temu a on wytrysnal az na ekram laptopa! na drugi dzien bolałą mnie głowa i mialam wzdety brzuch ,kłulu mnie tez w lewym boku a 2 dni pozniej nawet w prawym 2 razy i teraz sie pytam czy to objawy ciazy?bo wszystko mi smierdzi i nie wiem czy to ciaza vzy moze sasiadka spalila znow obiad? prosze o szybka odpowiedz

Gość nie nioooooooo
dzieki, to tak slitasnie, lece podzielic sie niusikiem z funfelka:D:D

Gość khekhekhe
nie nioooooo - jeśli Bethovena, to znaczy, że były wtedy idealne kosmiczne wibracje do zachodzenia! Gratuluję! Istnieją bardzo duże szanse, że jesteś w ciąży. Moja topola szepcze mi... czekaj... tak! 91%! Jeśli sprecyzujesz, czy pierogi z serem mają być na słodko, czy też na słono z cebulką i skwarkami, to spróbuję Ci przepowiedzieć płeć dziecka.

do ciebie kochana o nicku : o to ja bym chciala wiedziec! !!!!!. Zyjemy w 21 wieku i musisz w koncu zostac uswiadomiona - no bo jak nie na kafeterii to gdzie???? . Kochnieńka!! Spodnie to niestety nie najlepsze zabezpieczenie przed niechcianą ciązą!!! Mamusi nie uczyła ??? A jezeli miały jeszcze dziurke to juz katastrofa!!!Jak dla mnie musisz koniecznie zrobic SIKANEGO!!! W KONCU I TAK CIĄGLE SIKASZ TO CO CI SZKODZI!!!. Ja i moja [popołudniowo-wieczorna kawa jestesmy jednak pewne ze to juz conajmniej 12 tydzien. !!! Na przyszłosc - jak juz chcesz swawolic w spodniach to conajmniej w dresowych - są grubsze. No i bez dziurek oczywiscie!!!!!

buhahahah padłam i macham nogami :D wchodze w to o ile rozkładasz tarota albo dasz radę powróżyć hmm co tam z liści! z kasztanków i żołędzi?! :D

Fajny temat:) Co do sexu w spodniach to radziłaby ze skóry bo może przed ciążą nie uchronią ale podobno chronią przed hiv:D

Ja też chcę!!!!! Mi też przepowiedz!!!! :D Wczoraj przytulałam się z moim m. Co prawda doszedł we mnie, ale nie zrobiłam świecy ;( bo usnęłam ;( Boje się, ze jak ja usnęłam to i plemniki usnęły ;( A kto wie? Może i moje jajco? ;( Ale... od samego rana mam straszne mdłości i czuję jakby ruchy dziecka... Brzuch mi urósł o 20cm, często biegam do toalety...A! i mam taką brązową linię na brzuchu... Możliwa ciąża? Aha! I jaka płeć? Wg mnie wyglądam ładnie i brzuszek taki okrągły... mam zachcianki na śledzia w bitej śmietanie i z rodzynami :D

Droga : też odkryłam amerykę !!! : Nie wiem jak moje kolezanki po fachu ( wrózki od liści i kuwety ) ale dla mnie to sama sobie jestes winna . Ciązy nie widze no bo niby jak miałas zajsc skoro usnęłas!!!! Pamiętaj : szybkie numerki gwarantują ze bedziesz miała jeszcze dosc siły PO zeby zrobic swiece. Zdecydowanie odradzam szaleństwa po 22 - plemniki tez musza sie wyspac!!! Niestety kochanieńka!! w tym miesiącu Maluszka nie bedzie!!! Przesrałas A raczej przespałas sprawe. A ochota na sledzie i bitą smietanę to niestety najzwyklejszy , najszybszy sposób na kaca!!!!!! i nie mydlij nam tu oczu!!!! A co do lini na brzuchu to jak juz wspominałam - za cisne majtki!!Pozdrawiam i spróbuj znowu!!

Gość khekhekhe
tez odkrylam - moja topola oraz bulgoty w kaloryferze stwierdzaja ponad wszelką wątpliwość, ze w ciazy nie jesteś. Przykro mi. Okrągły brzuszek, mdłości i ruchy dziecka to nic innego jak efekty nieświeżych śledzi. Na dzis polecam Carbo medicinalis i sprobuj ponownie w nastepnym cyklu.

caffelatte :( i moje nadzieje poszły w pizzz....u Swoją drogą lepszej analizy to sam profesor ginekologii mógłby pozazdrościć :D Najbardziej spodobały mi się te za ciasne majty :D hahahahahhaha nie pamiętam kiedy tak się uśmiałam :D

a ja mysle ze chyba jestem bo po sexie chociaz on wyjal przed czasem jak mnie zapewnial zauwazylam,ze on mial jednak wczorajsze gacie amoze nawet przedwczorajsze !i mogly "plemniczki"zostac np od wczoraj?i jak one jednak zyly to moglam zajsc!potem jeszcze mnie dotykal i nie wiem czy nawet rece umyl;(do tego bulgocze mi w brzuchu a w ustach mam taki smak jakbym żelazko lizała a i zjadlam jabłko chociaz nigdy wczesniej nie jadlam i co teraz?

Gość khekhekhe
Dziwne to jakies - w ciazy nie jesteś, ale bedziesz miala małe laptopiatko! Gratuluje! Zalecam zawarcie stosownej umowy handlowej z saturnem czy innym media marktem i dbanie o relacje z przyszlym tatusiem. Zyla zlota!

Kreatywna nimfomanka ja tam z liści nie wróżę, ale mam wielką wiedzę z zakresu ginekologii... ostatnio odkryłam, ze wiem na bank więcej niż wszyscy specjaliści w Polsce razem wzięci... wg mnie na bank jesteś w ciąży! Na tych majtkach mogły być jakieś plemniki!!! I wcale nie musiały być martwe tylko ZAHIBERNOWANE! W kontakcie z Twoim śluzem ożyły na nowo i sru prosto do jajca pofrunęły! O!

Gość khekhekhe
Kreatywna nimfomanko - w twoim przypadku topola również twierdzi że nie jesteś w ciazy. Do czyszczenia zelazka uzywaj srodkow czyszczacych do tego przeznaczonych, a nie jezyka! Zelazo mozna suplementowac tez na inne sposoby.

no to dzięki! jade po wózek!!!tylko jaki kolor mam wybrac?doradzxie?czerwony w gwiazdki czy moze ten zielonu w kóleczka???aha i poradzxie jeszcze Hania czy Mania?bo sama nie wiem już a jak chłopiec to co radzicie?Pawełek będzie ladnie ?czy wybrac cos bardziej cool ?moze Brajan?albo Dźon tez jest ok

Gość khekhekhe
Alan! Nie mylic z analem!