Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyliza

czarne niki przyznawac sie, ktora

Polecane posty

w szpitalu na sercowym wylądował nagle, to była kwestia godziny, był przewożony z jednego szpitala do drugiego na sygnałach. A mi nie w głowie było bieganie po sklepach i kupowanie laktatora, żeby odciągać mu mleko bo nawet go na ręce wziąć nie mogłam :( a nawet gdybym mogła to lekarz powiedział, że piersią też nie mogłabym go karmić bo to byłby zbyt duży dla niego wysiłek w tamtym czasie kiedy miał takie wysokie tętno. A pokarm i tak szlag trafił szybko po takich dawkach stresu... z karmieniem nie było łatwo, mały nie chciał ssać, wolał se komara ciąć z piersią w buzi zamiast jeść. Więc po 24 h na butelce i tak już by z piersi nie pojadł tym bardziej.

Kurde gratka powiem Ci, że Ci współczuję. Nie dość, ze nic nie jest tak jak chciałaś i planowałaś ( poród naturalny, karmienie) to maluch jeszcze choruje. Mam nadzieję, że się ułoży wszystko. Pozdrawiam

_gratka_ ja urodzilam wcześniaka w 32tc. Niunia miesiac była w szpitalu i początkowo sonda była karmiona i tylko ściąganie laktatorem bo piersi potem juz nie chciała i tak 7 mc sie pitole z tym laktatorem. Można jak sie chce... Ale rozumiem, że nie chciałaś

tez nie w głowie było mi szukanie laktatora jak mi dziecko w 32 tc sie urodziło bo łożysko mi sie odklieło i dostałam krwotoku ale znalazłam czas mimo tego, że dniami i nocami w szpitalu przy dziecku. Ponad miesiąc w szpitalu...

rzeczywistosć pogratulować chęci i cierpliwości:) Ja na szczęście miałam mleka pod dostatkiem ale pewnie też bym starała sie utrzymać laktację, w każdej aptece są laktatory te za 8 zł zwykłe.

taki za 10 zł z apteki to ja też mam, miałam już przed porodem z uwagi na to, że studiuję i musiałabym odciągać mu pokarm żeby wybrać się na zajęcia, ale z tego to mi więcej mleka dołem uciekało niż lądowało w butelce :/ Poza tym mały bardzo ulewał...zaczęli mu dawać NAN PRO AR. lekarz delikatnie zasugerował, żebym sobie odpuściła karmienie piersią.

Palę już dosyć długo z przerwą na ciążę i karmienie... Teraz znowu wróciłam:( Bezcenne zapalić papieroska po męczącym dniu. W sumie to palę wieczorem jak Młody śpi.