Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyliza

czarne niki przyznawac sie, ktora

Polecane posty

Gość antyliza

pali papierosy??

Gość hndsjdsjdffd
ja mam czarny i nie palę co ma do tego czarny czy czerwony?

Gość hndsjdsjdffd
no to ja palę głupa czasami

no tak Amanda155 najpierw papieroski sie popala a potem choruje maleństwo????? Jak smiesz pisac ze martwisz sie o zdrowie swoje albo swojego malucha co to niby miał miec juz tysiąc chorób , skoro popalasz papierochy!!!!

paliłam kiedyś , potem rzuciłam w ciąży, nie paliłam przez 5 lat , podaczas drugiej ciąży wcale , jak synek miał 3 latka zaczęłam znowu popalać i po roku znowu rzuciłam w ciąży :) i już 2,5 roku nie palę i nie mam zamiaru

Gość do caffelatte
a ja znam pary,ktore nie pala,nie pija a i tak nie moga miec dzieci-to po pierwsze. A takze znam rodzicow-w domu rzekome zdrowe jedzenie to podstawa(parowki dziecku do rak nie dadza)Cud miod i orzeszki a dzieciaki non stop chore.

nie palę już pół roku,rzuciłam z dnia na dzień i dobrze mi z tym:D paliłam tylko na szczęście 5 lat..chcę zdrowo żyć,wiecie taka moda:D mój mężu niestety pali jak smok(tylko na balkonie,w domu jest zakaz):P

Gość zycie jest fajne bez zakazow
paliłam, palę i nie mam zamiaru żyć jak zakonnica dlatego, że mam dziecko

A o do tego mają dzieci? Ja nie dlatego nie palę :/. Jakoś mnie nigdy nie ciągneło do fajek. Szkoda na nie kasy, wolę co innego kupić za to. I szkoda zdrowia.

Gość do Kamilka21
no szkoda, żeby Tobie nie było szkoda kasy jak ty napieprzyłaś już tyle dzieci w tak młodym wieku, ciekawie do ilu dojdziesz jak będziesz przekwitała,, drużyna piłkarska ci grozi, 18 lat i pierwsze dziecko, w tym wieku to sie uczy a nie pieprzy. Mnie stać na dziecko i na papierosy, nie muszę oszczędzać

no proszę, nagle się okazuje, że pół świata zakonnic mamy...;) w sensie - jak nie pali to już życie zakonne prowadzi hehe cuchnie pa...tologią:)

Gość jhebvc
Ło matko tyle bachorstwa w tym wieku.

nie palę. Sknera jestem.Nigdy nie paliłam nałogowo. Sprawdzałam jak smakują w liceum i na tym się skończyło. Mąż pali, ale nie wolno mu w pomieszczeniach mieszkalnych ;P no i w samochodzie Zostaje strych, korytarz albo piwnica, ewentualnie ogródek :D

A co zazdroscicie jej??? niech sobie kobitka ma ile chce , jej sprawa!!!! Jak ją stac to moze miec i 10!!!!!! Jednych stac a nie mogą , innych nie stac a mają , jeszcze inni nie chca !!!! Kazdy ma wybór i wolną wolę. Jezeli kto ma jedno to nie upowaznia go do tego zeby tych co mają więcej zaraz obrażac. Dzieciaki jej podrosną i beda z mamuśka na imprezy chodziły bo mamuska bedzie jeszcze młoda i jurna. !!!!! Pozdrawiam. :)

Gość lakokdkd
a czego mamy zazdrościć, to że rodzi dzieci jak królica, przecież to najprostsze jak tylko może być, to nawet byle przygłup potrafi, umieć sie zabezpieczać i nie wpaść to jest dopiero sztuka

Ja popalalam przez prawie 2 lat, towarzysko, mietowe slimy, w pracy. Skonczylam w kwietniu, bo juz mnie wpienialy smierdzace ciuchy i rece.. No i glowa bolala.w ciazy jesm od sierpnia.

przed ciążą paliłam 2,5 roku i to ostro. Zaszłam w ciąże to rzuciłam. Rok po porodzie na wakacjach zaczełam popalać, od tego czasu popalałam w czasie wakacji, w okresie od lutego do czerwca 2012 popalałam regularnie w weekendy od 9-17 co dwa tygodnie:-P teraz jestem w ciąży więc z wiadomych względów nie pale i nie planuje znowu palić.

nie palę i nigdy nie paliłam, no moze jak miałam naście lat to wypaliłam 1 papierosa, ale nie smakowało jak czekolada, wiec nałóg rzuciłam

Gość taka sobie jedna mama
No i dobrze, że młodo urodziła! Przynajmniej dzieci mają młodą matkę! A nie starego wypłocha po 30 który na siłe wciska dziecku obwisłe i obleśne starcze cyce!

taka sobie jedna mama - ile masz lat, ze myślisz że mając 30 jest się staruchą z biustem do pępka? 12? Ja miałam z 10 lat jak moja 34 letnia mama wydawała mi się stara:/ Ja nie paliłam nigdy, mąż też nigdy, ale jestem uzależniona od kawy i pepsi co też jest niezdrowe