Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krysienka7777

parę złotych na jedzenie

Polecane posty

Gość krysienka7777

Od kilku dni nic nie jadłam. Proszę o pomoc finansową żeby chociaż parę dni jakoś przeżyć.

Gość wujeksraka
opisz swoja sytuacje dlaczego nie masz kasy na jedzenie nawet

Gość w tym kraju
nic dziwnego ze ludzie głodują

Gość krysienka7777
z internetu korzystam dzięki info terminalom ustawionym przy urzędzie miasta. Mieszkam z rodzicami, ojciec przepija co się da, a matka ma bardzo niską emeryturę. Już mi nawet nie chodzi o mnie, ale nie mogę patrzeć jak moja mama głoduje. Jestem bezsilna. Czasem coś mi się uda zarobić, czasem nie. Dzis jest tak że wspólnie z mamą uzbieraliśmy 2zł na pół chleba. nie chce o tym pisac, lzy m i sie cisna do oczu

Gość skąd jesteś ? ? ? ?
autorko ?

Gość krysienka7777
z KAtowic

hej nie mozecie sie zglosic po zadna pomoc ? w karzdym miescie wydaja darmowy chleb i zupe dla ubogih a jesli ktos jest hetny pomuc to gdzie ma przeslac pieniadze masz konto w banku ?

Gość krysienka7777
czasem korzystamy z takiej pomocy. ale nie zawsze wystarcza dla wszystkich. tak mam konto bankowe

Gość krysienka7777
troje, nie mam dzieci.

Gość krysienka7777
Dziękuję , ale chyba nie powinnam podawać adresu na forum. Mogłabym go podac na email.

Gość fanciszkaaa12
Perla_Glasgow podaj adres wyśle ci słownik

Gość krysienka7777
krystyna777_77@o2.pl

Gość fanciszkaaa12
klawiaturę ! tak sobie to tłumacz osioł jesteś i tyle!

Gość fanciszkaaa12
krysienka7777 tylko się nie zdziw jak ci babę pośle :D

Gość krysienka7777
Muszę już iść. Zmarzłam bardzo. Dzięki za pomoc.

Gość fanciszkaaa12
hehehe Oj Perla_Glasgow co ma klawiatura do tego by pisać poprawnie. Matka pewnie jest z ciebie dumna :D takich byków to nawet ona nie wali :D

Gość xxxxxxxxxxxxxxx
Franciszka dlaczego jesteś taka tępa :O ? Nie przyszło Ci do głowy, że za granicą nie ma klawiatur specjalnie dla Polaków, z polskimi literami :O ? Tobie zamiast słownika ]przydałyby sie lekcje logicznego myślenia [czesc\

Gość fanciszkaaa1212
Pisałam jako fanciszkaaa12 ale ktoś ukradł mi nicka,domyślam się kto. Ty xxxxxxxxxxxxxxx sama jesteś tępa,skoro nie zauważyłaś że Perla_Glasgow wali byki jak mało kto! Też piszę z zagranicy ale jakoś potrafię pisać bez rażących byków Zobacz jakie popełniła Perla_Glasgow i czy nie jest możliwe aby napisała te wyrazy poprawnie? Czekam na przeprosiny :)

Gość kasianulkaaaaa
Ja też chciałabym Ci jakoś pomóc. Napisałem do Ciebie na emaila.

Gość krysienka7777
Dziękuje Perle za pomoc. Nie spodziewałam się, że ktokolwiek zareaguje na moj apel. A jednak.

Gość krysienka7777
Do Kasi: Żadnego maila niestety nie otrzymałam.

Gość 432432432
idz do caritasu, dadzą ci paczkę z pomocy PAES, najlepiej spytaj w swojej parafii

co do paczki to się zgodzą, na pewno dostaniecie paczkę żywnościową. u mnie na wsi z pomocy unijnych jest pomoc dla najuboższych, tylko jak ja widzę moich sąsiadów, którzy mają full kasy jak co miesiąc przywożą cały bagażnik jedzenia to mnie szlak trafia! ostatnio dowiedziałam się od sąsiadki, która żyje tylko z renty 600 złotych miesięcznie, ze dawali 3 litry mleka i kto poszedł po mleko? nie ona bo jej nikt nie powiedział, tylko ludzie którzy mają po 2-3 krowy i ci którym pieniędzy nie brakuje. tak samo było jak mąkę czy cukier dawali, też poszli ci co dobrze zarabiają. taka to pomoc w naszym kraju, więc Tobie na pewno taka paczka się należy i to bez zaświadczeń, u nas tylko dowód osobisty trzeba pokazać z tego co sąsiadka mówiła. nie wiem, nigdy nei byłam i mam nadzieję że takiej pomocy nie będę potrzebowała, ale nie moge przeboleć tego że ludzie którzy maja pieniądze "zabierają" jedzenie tym którzy naprawdę tego potrzebują!

Gość krysienka7777
Nikt nam nie chce pomóc bo ojciec ma 3000zł emerytury z czego 1200 pobiera mu komornik. Reszte przepija, czynsz zaplaci to wszystko. A potem wola do nas po jedzenie.

"Nie przyszło Ci do głowy, że za granicą nie ma klawiatur specjalnie dla Polaków, z polskimi literami ?" Do napisania np. zrobilabym zamiast zrobila bym nie jest potrzebna klawiatura z polskimi znakami. 😴