Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

Lepiej być ładno i chudo czy gróbo i brzydko?

Polecane posty

CHiejka. ZNowu naszedł mnie taki refleks, czy lepiej być ładno i chudo czy może tłustą maciuro i brzydko? Pytam bo ja jako ten ideał jedyny problem jaki miewam to kasiuta i ta chientka zdobycia fortuny mie pograrza. A grube jak to grube jedyny problem jaki majo to chiba tylko co by tu dziś zerzreć na obiad. Chciałabym mieć take bez troskie rzycie. Co wy o tym myślicie?

ostatnio miałam dwie nocki nie prze spane gdyrz obracałam się z boku na bok z tego powodu, że chce mnieć wiencej kasiuty a nie mogie. Tzn. mogie ale mam blokade.

I co mam mu powiedzic? panie nie mogie spać bo mam pusty portwel??

Gość kredka bambino
twoja stopka klamie

w tej nóżce co mam napisane, że bogate to dlatego, że ja se to przyciongam ze wrzech świata. JAk sobie powmawiam to bende bogata,.

mogie dać przykład: jeszcze miesionc temu zarabiałąm niecałe tysionc złotych (charówa cienżka że hoho) A tera za październiki dostane tysionc trzysta i co zatkało kakało?

zobaczcie czyrz nie posiadam reakcji? Taka gruba to z domu nie wychodzi w cale. No bo pierszy problem to jak ona pżejdzie przez dżwi, a drugi problem to jak ona zejdzie po shodach, a trzeci problem to po co ona ma gdzieś iść? NA pośmniewisko?

A ja tak, ładna, wysoka jak miss remizy, włochy jak ta lala, ale nie lambadziara. Dobro prace mam, ludzie mie szanójo. Niby wszystko okiej, ale tak nie jest. Prubuje sie na chapać pieniendzmi, chce je ciongnonć z każdego strómienia. A mój monrz mówi, ze jestem materialistko. ALe ja nie jestem bo ja go z biedy wyciongłam.

avee aszatan buuuu wrwrwrwrrwrwrrw nie na widze was za to pisownie!!! O głópotach to piszecie z idiotami.

a gdzie moja ulóbienica musztarda sarepska pseódonim rosyjska ze chrzanem?

Gość kboykalftek
Ostatnio pisałem, że byłem na weselu ale po północy zakończyło się awantura panna młoda została przylapana w aucie z bratem młodego Więc ciekawie było Była jedna ogolna wielka mlocka :) Wesele było ma wsi, nawet zabawnie było To było krótkie małżeństwo .

a jak Twoja dziewczyna się spisała? ODtrzymała Ci kroku tanecznego? ładna chociaż?

Gość kboykalftek
Haha to prawda Dziewczyna sliczna i mądra, jeszcze nigdy nie byłem na takim zwariowanym weselu,nawet cyganie byli

czyli mnie rzucasz? Ok, można się było tego spodziewać. zabrał jakąś lafirynde i po wszystkim. A ukohcała cię hcociaż?

Gość kobylak,
panowie się tłukli, panie schowały się pod stolami, butelki i przekąski fruwały... mama pani młodej biła się z matką mlodego

nie to nie może być prawda. Takie rzeczy tylko w filmach sajens fiksion.

Gość kobylak,
nie było czasu na amory, zbyt wartka akcja była

Gość kobylak,
Zadna zdrada, mam limo pod okiem jak ide ulicą ludzie schodzą mi z drogi podejrzanie wygladam

Gość CoJaPacze
cześć dżoana :D

cześć patszałko. zobacz jaki łajdak. Tak mnie kochał a tera ma inno i jeszcze mi o tym mówi

Gość kobylak,
ależ nie, to był przypadek, tylko broniłem się, bo by mnie zabili