Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Nie podoba mi się współczesny świat. Chciałbym żyć w starożytnej Grecji

Polecane posty

Gość mentaI cut
zatłukliby cię w jakiejś kampanii

Gość **@**
Czasy w których przyszło nam żyć. Tralalala

Gość i intensywnie
nie wiem,czy nie byłoby lepiej w świecie okrutniejszym,ale rządzącym się jakimiś regułami gry,czy też w obecnym cyrku za darmo,mi b wystarczył pózny PRL

Gość i intensywnie
śmierć nawet okrutna,to jest sytuacja jasna,ona coś rozstrzyga,a jak będzie wyglądać życie większości współczesnych ludzi,będą to takie duże dzieci,nie wiedzące co z sobą zrobić,i wyżywające się na innych,że nie są piękni i bogaci oraz rozchwytywane

To wlasnie jest najgorsze... w telewizji pokazują co? Fałszywy idealny swiat :O piękni, zawsze mlodzi, bogaci, ich najwieksze zmartwienia to brak zasięgu w komorce i sraczka po imprezie. Ten jebany konsumpcyjny styl zycia :/

Gość Anonim6285
zdaje sie ze musimy rozpoczac prace nad wehikułem czasu

Gość i intensywnie
Jeżeli byłbym marynarzem zarabiającym kilka tysięcy dolarów miesięcznie,to wystarczyłby mi pózny PRL.

"Ten j**any konsumpcyjny styl zycia :/" ­ Jak cię na gówno stać to nic dziwnego, że narzekasz. Inaczej byś gadał będąc na ich miejscu.

Gość i intensywnie
to nie jest zdrowa sytuacja,w której ludzie będą żyć,obiektywnie rzecz biorąc,coraz dłużej,wygodniej i lepiej,coraz mniej wiedząc,to nie są złe czasy,ale jakieś dziwne,rozlazłe

Gość i intensywnie
przeciętnego człowieka stać obecnie na konsumpcję,o jakiej 20 lat temu,ludzie mogli pomarzyć,to nie chodzi o jakieś towary w sklepach,kasą się wszystkiego nie załatwi,to chodzi o przekonanie,że każdy jest podobno jest tak samo piękny,mądry,pracowity,lubiany i rozchwytywany,a jak nie będzie taki,to się obrazi

Gość i intensywnie
dlaczego tutejsze prawiczkowe zjeby,debatują nad swoją przystojnością i przebojowością,gdyby chodziło o kasę to dawno na kurwy by poszli

Gość Nocny_Spektator
Też chciałbym żyć w Rzymie albo w tej twojej ,,Hiszpanii'', ale to dlatego, że jestem wysokim nieprawiczkiem. LOL