Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaPoRazTrzeci ;-)

Lipiec 2013

Polecane posty

przepraszam.. :( :( ale tak mnie to dogłębnie wzruszyło że do teraz łzy lecą i nie mogę się ogarnac ze soba.. :(

KMM ja Ci nie mam za złe. Wzruszyłam się.. Ja z tych, co szybko się wzruszają :)

Późno juz, byłam po kołyskę, wróciłam, jest w opłakanym stanie, brudna, zakurzona, jutro się biorę do roboty i reaktywacji kolyski, efekty wyslę :) Trzymcie kciuki, miłej nocy :)

Lou w takim razie trzymam kciuki i czekam na zdjęcie efektu końcowego:)

Hej Dziewczyny dopiero skończyłam Was nadrabiać ;) Moja córeczka waży już 1,73 kg :) Glukoza wyszła mi 143, więc trochę lepiej niż ostatnio gdy było 155. Teraz idę spać bo jestem zmęczona, a jutro wykłady :( Dobrej nocki Wam życzę :)

Ale wy spać ni możecie:-) ja o 23 to na drugi bok się przekręcałam . A dziś kolejny piękny dzień i od rana myśle czym tu się zająć Viola ta sukienka jest normalnie w moim stylu , świetna .

Dzięki za komplement dziewczyny:-) Ale miałam do kitu noc.... Usnęłam dopiero koło 4 nad ranem i już dawno się obudziłam:-( Zmęczona jestem jak cholera a nie mogę zasnąć... Jeszcze pogoda za oknem się psuje a zaplanowaliśmy grila na wieczór i pewnie znowu nie wyjdzie:-( Jak pech to pech.... Zapomniałam się wam wczoraj pochwalić:-) Kupiłam wanienkę ze stelażem, tą gąbke i jeszcze chyba tą podstawkę frotę dokupie bo była w tym sklepie tylko wydawała mi się trochę wąska, może w drugim sklepie będzie jakaś inna.

Co do nocy to moja raczej była udana, fakt że wstawałam 4 razy bo mała strasznie uciska mi pęcherz , ale mąż mówił, że tak chrapałam , że aż mnie ruszał żebym przestała a ja nic sam biedny się nie wyspał . Kurcze większośc z Was ma prawie już wszystko a ja tylko rzeczy do szpitala dla mnie dla małej muszę jeszcze kupic coś i wózek , oto moje zakupy całe . Myśle, że po 20-tym wezmę się za jaieś większe zakupy bo teraz mamy inne wydatki no i za tydzień komunia chrześnicy

Cześć! Dziś tylko wstępna częśc roboty bo mi papieru sciernego zabrakło ;/ Brzydka pogoda dziś u mnie a szkoda, bo zamierzałam z tym chałupnictwem przenieść się na działkę. Ale nic to. Najwyzej się ubiorę grubiej :D Faktycznie niewymiarowa jest, długośc 86 cm, szerokość 36 cm... moze kolega mi gabkę skmini to będzie jeszcze materacyk hendmejd :D Ale mi frajde dają takie czynności :D

No witam. U nas słoneczny poranek. od rana zamieszanie bo z M i znajomymi jedziemy nad jezioro. M mnie pospiesza a sam gdzieś polazł i weź tu z mężczyzną do ładu dojdz;D Za oknem rozgrywa się jeszcze turniej Coca-Cola Cup 2013 i aż huczy całe osiedle. No i w końcu 17 otwierają nam centrum niedaleko mnie będę miała blisko Jysk i Textil market Rossman;) Pierwszy w lbn w końcu nie będę wędrować do Świdnika. Viola bardzo ładna ta kiecka i świetnie do Ciebie pasuje;) Dobra lecę nad to jezioro choć pewnie zanim dojedziemy to ruski rok minie... Miłego dnia dziewczyny;)

Witam, witam... U mnie srednio ze slonkiem.. Probuje sie przebic ale kiepsko mu to wychodzi.. Co do spania to ja zasnelam chyba koli 2. Kiepska noc bo mialam jakies koszmary i obudzilam sie o 9 cala zaryczana i przerazona:-( nienawidze tego.. Teraz bedzie tak przez tydzien pewnie i minie.. Standardowo jak nie mam pawla obok.. :-( a teraz jeszcze wyjechal na 2-3 tygodnie gdzies dalej i odpada skype wiec kontakt silnie ograniczony:-( Lou_ pochwal sie pozniej ta kolyska:-) jestem potwornie ciekawa co z niej wyjdzie..:-) tez lubie takie zajecia;-)

ale upał u mnie już stopnie i pewnie jeszcze podskoczy. Anetach 18- gdzie otwierają ten Jysk w Lublinie to może kiedyś męża bym wyciągnęła. Ja kosiłam dziś trawę oczywiście pod nadzorem męża gdzie mi wolno kosić a gdzie nie bo on dokończy więc trochę łaciato wyszło :-) A teraz chyba zjem pomidorków ze śmietaną i szczypiorkiem, pyszności.

Irysek dziękuję w imieniu synusia :) Ja zalatana ale znalazłam chwilkę przy kawie bo zaraz ostro zaczynam się szykować na wesele na 16.00 :D Miałam dziś sen... oczywiście w moim śnie miałam mieć córkę a nie syna - tak się rozpychała w poprzek, że można było za rączkę i nóżkę złapać przez brzuch, tak świrowała, że mi wody odeszły i zaczęłam rodzić w 31 tc. Ale byłam przerażona. Oczywiście obudziłam się z kankanem na pęcherzu i ledwo doszłam do łazienki. U fryzjera tak mnie łobuz kopał, że musiałam mieć niezłą minę bo fryzjerka aż spytała czy nie ciągnie za mocno za włosy ha ha! Pewnie małemu też przeszkadzał ten zapach lakierów i innego świństwa - mi aż łzy leciały i dostałam straszny katar. Miłego weekendu dziewczyny :)

Coś mi się przycięło ale pewnie później mój post wskoczy. Nadrobiłam wreszcie pocztę - piękne brzuszki :) KMM no wreszcie troszkę rośniesz ;) Viola bardzo ładnie Ci w tej sukience - kolorek bardzo do Ciebie pasuje. A jakie ciuszki dla bobasów! aż zazdroszczę - szczególnie tych sukienek ;D

Viola a ile masz wzrostu i jaki jest rozmiar tej sukienki? Jest bardzo ładna i też się nad nią zastanawiam :)

atamta fajnie,że idziecie na wesele.. też bym gdzieś poszła sie pobawić, ale jak na złość nikt nie chce brać ślubu :) czy Wam też sie tak zacina kafe? porażka jakaś.. :/

Narobiłam sie straszliwie, ale Daniel wrócił i powiedział, ze lepiej zrobić to diaksem ;/ no wku**wiłam się niemiłosiernie, szczególnie że oczywiscie "nie dzisiaj" bo dziś jest po pracy no i oczywiście jutro też nie, bo jutro ma jedyny wolny dzień. To ku**wa kiedy??? Nasłuchałam sie dziś jego jęków i stęków, popsuł mi humor i cała radochę no ;/ Będe musiała z robotą poczekac pewnie do środka tygodnia albo do przyszłej soboty / niedzieli ;/ Boże, jak on mnie potrafi zdemotywować.

Hejka:-) **** Viola ślicznie wyglądasz:-) Sukienka rzeczywiście super ale nie mam na szczęście takiej uroczystości, żebym musiała kupować elegancką sukienkę więc skusiłam się na te z Lidla:-) Jednak pojechałam zerknąć, bo cena 24,99zł mnie skusiła:-) I powiem Wam, ze jak dla mnie są super! Kupiłam tą wzorzystą w rozmiarze S !!!!! I się mieszczę:-D I tą czarną prostą w rozmiarze M. Te sukienki są o tyle fajne,ze po ciąży będą jak znalazł:-) **** KMMM no historia rzeczywiście wzruszająca, łezka się w oku zakręciła. Nie wyobrażam sobie porzucić swojego dziecka! No ale nie nam oceniać takie sytuacje.... **** Eliska cieszę się,że wyniki lepsze:-) **** Aha, Viola ten leżaczek frotte jest moze i wąski ale naprawdę wystarczająco szeroki!!!!! hihihi **** Anetach zazdroszczę wypadu nad jeziorko! I w ogóle takich atrakcji jak się teraz u Ciebie dzieją... Wyszłabym na taką imprezkę na świeżym powietrzu póki jeszcze dam radę się poruszać, bo stopy to już czasami mam jak konewki:-( **** Atamta może to jakiś jednak sen proroczy????? No bo w sumie płeć to na porodówce się w 100% okaże:-D Miłej zabawy i tańców!!!! **** Lou nie przejmuj się, chłopy tak czasami mają, że potrafią radochę nam odebrać (chociaż mój ostatnio jak na Niego spojrzę to już pokornie robi co chcę:-D. Z kołyską zdążysz na pewno! Może pogoda będzie lepsza i wtedy na działeczce się przy okazji opalisz:-) *** A teraz zmykam prasować.... Boooosze kiedy się z tym uporam:-(

ja czegoś nie rozumiem..może wy mi wyjaśnicie.. bo już naprawde pogubilam sie.. ale dla mnie jak sie ktos na cos umawia to powinien dotrzymac slowa, albo chociaz poinformowac o zmianie decyzji czy planow.. napisała do mnie ostatnio dziewczyna(jest w liceum teraz) czy bym jej pomogła w matmie, bo ma mase jedynek i musi pozaliczac.. no to ok. umowilam sie z nia na srode ze zadzwoni i powie dokladnie o ktorej przyjdzie( bo ja caly dzien mam do dyspozycji, bo siedze w domu i piore) aona nie dosc ze sie nie odezwala, nie przyszla to zaczela do mnie wydzwaniac kolo 20. ja juz nie pilnowalam telefonu bo to juz nie godzina na korepatycje.poza tym zmeczona bylam. i na drugi dzien wyjechala do mnie z pretensjami ze mialysmy sie umowic aja nie odbieram telefonu. no szlag mnie trafil.. to komu ma bardziej zalezec na tej matmie? mi czy jej? wyraznie napisalam jej zema przyjsc w srode po pozniej roznie bedzie z czasem.. jak ja nie rozumiem takich osób.. ja już pokonczylam wszystkie szkoły, nie mam zamiaru latac za nia i ja prosic zeby pouczyla sie. skoro wszystko inne jest wazniejsze. niech nie oczekuje ze na ostatnia chwile bede jej pomagala..

tesla wzrostu mam 160 cm a sukienka rozmiar xxl, mogła by byś ciut krótsza ale jak jest się takim króciakiem jak ja to z reguły trzeba wszystko skracać :-p KMM nie przejmuj się jakąś gówniarą tylko powiedz kiedy tobie pasuje a ona niech się dostosuje. A jak jej nie pasuje to niech sama się nauczy... Z małolatami trzeba krótko... Wiem bo mam siostrę 10 lat młodszą...

AMarzena27 na Czechowie. Ul koncertowa koło Lidla. Otwarcie 17 maja. Lou__ - spokojnie nie pali się;) Może warto poczekać na dużo lepszy efekt? Ale wiem że chciałaś już ja też tak mam;D Messi29 no nie zazdroszczę puchnięcia;( Ja tak miałam tak naprawdę dzień tak na poważnie a już wiem jak to smakuje;/ I nie chcę więcej;/ K_M_M no nie poważna ale co zrobisz? Jak się z nią spotkasz to jej powiedz w jakich godzinach ma dzwonić i tyle. Bo wątpię żeby do 20 była w szkole i nie mogła po lekcjach zadzwonić. Ja już po jeziorku woda chłodna ale mimo wszystko było warto pojechać;) Weszłam do głębokości aż za kolana;D Co za szał;D Ale nie chciałam się dalej moczyć infekcje i tak dalej. Poza tym siedziałam w cieniu na kocyku i walczyłam z KOMARAMI ! Całymi plagami komarów. Gdyby nie Brosa na komary to bym nawet do jeziora nie doszła tragicznie jest pod tym względem. A i dołączam kolejny 4 próg bólu : Nadepnięcie na sztywną szyszkę! Ale porównywalny z lego;D . a kafe też mi się tnie niemiłosiernie.

Cześć dziewczynki:) Na reszcie udało mi się nadrobić zaległości, przez ostatnie dni jak mnie nie było na prawdę dużo się tych wpisów nazbierało. Na pewno nie zdołam się do wszystkiego odnieść ale chociaż skomentuję to co mi utkwiło. Anetach jeli chodyi o ten leacyek frotte do wanienki to ja go kupiam za 9,50 zł w Baby fant na Lotniczej. Jeśli chodzi o wagę naszych pociech to już niektóre z was mają na prawdę pokaźne maleństwa. Jestem bardzo ciekawa ile już waży moja malutka, we wtorek idę na USG to się okaże, no i od środy idę na zwolnienie. Nogi zaczynają mi puchnąć po całym dniu i jakoś ostatnio na prawdę kiepsko czuję się w pracy. Cały czas jakaś taka zmęczona i wogóle bez sił do robienia czegokolwiek... Wczoraj byłam na pierwszych zajęciach ze szkoły rodzenia i powiem wam, że jakoś tak się trochę przeraziłam. Na początku wszyscy się przedstawiali i mówili na jakim są etapie ciąży. Wychodzi na to, że ja z grupy jestem w najbardziej zaawansowanej a mój brzuszek wcale nie jest największy a wręcz przeciwnie zakwalifikowałabym go raczej to tych mniejszych:( Już sama nie wiem co o tym myśleć. Z jednej strony to się cieszę, że nie jestm aż taka wielka ale z drugiej strony zaczęłam się zastanawiać czy aby na pewno wszystko jest w porządku...Całe szczęście,że we wtorek mam wizytę. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Pozdrawiam was serdecznie i życzę miłego weekendu.

Nescafe03 - nie martw się ja też miałam takie mieszane uczucia. Ale na warsztaty z wiązania chust przyszłą dziewczyna z terminem za 2 tyg a miała brzuch bardzo niewielki;) Co do braku sił to też mam tak ostatnio ale nie wiem czy ty nie przez pogodę.

Chciałam Wam wrzucić fotke kołyski z przyszlifowaną górą dla porównania, ale nie mogę znaleźc kabla do telefonu. Poprasowałam za to rzeczy małej. Plecy az bolą ;/

Lou_ ja już ją widze:) będzie świetna :) a skarpetek nawet nie zauważyłam.. później doczytałam że gdzieś tam są:) a jeśli chodzi o tą małolate to już raz mi odstawila podobny numer. w styczniu przed koncem polrocza.. tez sie obudzila na sam koniec. i wtedy fakt przyszla na umowiona godzine, ale... okazało sie ze za 30 minut musi leciec do kosciola bo sie przygotowuje do bierzmowania (ok, jestem w stanie zrozumiec. zaproponowalam zeby przyszla po kosciele) wiecie co mi odpowiedziala?? ze juz jest umowiona z chlopakiem... no myslalam ze mnie trafi.. przyszla mi ewidentnie zawrocic tylek. bo przez pol godziny wielkie G da sie zrobic.. tym bardziej ze miala do nadrobienia trzy działy.. dlatego teraz (chciala przyjsc dzisiaj albo jutro) powiedzialam jej ze mam czas dopiero w poniedzialek po poludniu.. niech kombinuje.. jasie nie bede dostosowywac.. ostatnio sie naginalam bo bylo na ostatnia chwile kazalam jej przyjsc od rana.. teraz niech czeka i sie martwi czy zdazy..

Witam :):):). Atamta - mam nadzieję, że się dobrze bawisz :) KMM - nie przejmuj się tą dziewczyną, naprawdę nie warto. To jej powinno zależeć, a nie Tobie. Lou - na pewno efekt końcowy będzie super. To klasyczna kołyska, ponadczasowa taka. Fajna bardzo. Facetem się nie przejmuj, oni zawsze mają jakieś swoje coś.. Dzisiaj było strasznie duszno. cały dzień spędziłam w domu. Chyba z 3 h prasowałam ubranka małej, ciężko jest bo wszystko takie maluteńkie, dorosłe łatwiej uprasować. Moja pociecha wbija mi się w prawy bok i uciska mnie jak nie wiem.. Liczę, że zaraz sobie znajdzie inne miejsce :). Wczoraj w nocy nie spałam do 4.. Czas ten spędziłam w wc.. Nie mogłam się załatwić .. Koszmar. Mam nadzieję, że dziś szybciej usnę.. Dobranoc :)

Witajcie wieczorową porą, Ciężki dzień dzisiaj. Pokłóciłam się strasznie z M. Wszystkiego mi się odechciało. x Byłam dzisiaj na usg. Malutka waży ok. 1,5 kg. Na razie wygląda na to, że będzie ważyć poniżej 4kg. Dla mnie to niesamowite zaskoczenie, bo jej siostra ważyła na tym etapie ok. 2 kg. No i brzuch już mam b. duży. x Pati - też mam nadzieję, że dzisiaj sen przyjdzie szybciej. Mała jakaś taka spokojna więc może uda mi się normalnie zasnąć. Czego i Tobie życzę.