Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

pytanie do atrakcyjnych ludzi

Polecane posty

Gość ja zdesperowana też
ale oczywiscie widze nalot pasztetow pt "atrakcyjna to musi byc glupia"

Gość PaulinaMak
no widzisz, ale ja w mojej wypowiedzi podkreśliłam jednak znaczenie wyglądu. suma sumarum.

Gość PaulinaMak
ale to chyba zalezy o co ci w zyciu idzie. jesli o wplyw na innych ludzi i lekka manipulacje, wyglad ma ogromne znaczenie w kulturze obrazkowej, jesli nie, to wyglad moze nawet przeszkadzac - patrz przypadek Muchy.

Gość hehe dziewczyno
to jest polska, jak jesteś ładną kobietą to wszystkie pasztety wokół Cb nawet nie rozmawiając z Tobą powiedzą żeś głupia i podstarzali grubi faceci na których atrakcyjne już nie spojrzą zrobią tak samo, ja uważam się za przystojnego ponieważ mam powodzenie u dziewczyn i mówię z doświadczenia ze pasztety potrafia też być głupie i leniwe, częściej niż te atrakcyjne

Gość ja zdesperowana też
ja wiem że taki temat na kafe nie przejdzie bo zaraz się znajdzie milion paszczurów opowiadających że najbardziej atrakcyjne jest wnętrze serca a praktycznie nikt nie odpowie na pytanie zawarte w temacie

Gość PaulinaMak
Nikt nie mwóił inaczej. Też popieram wygląd, ale czasem, czasem może sie to zmienic w obsesję i absolutną wewnętrzną próżnię, czemu sprzyja konsumpcjonizm. To jest takie choroblwe dążenie do perfekcji, i może stać się lekko psychopatyczne.

to jest polska - miejsce gdzie ludzie oceniają cię przez pryzmat stereotypu. chodzi mi właśnie o wpływ na ludzi i ich decyzje. o wpływ wyglądu pisząc dokładniej.

Gość arania
no ale o co ci chodzi?