Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesia1920

W którym cyklu starań zaszłyście w ciążę?

Polecane posty

Gość gość
Zaszłam w drugim cyklu.Miałam 36 lat i to ostatni dzwonek był dla nas.I udało sie do starszych siostr dołaczył braciszek.

Gość gość finlandzka dziołcha
Udało sie dopiero w 19 cyklu starań. NA nic było mierzenie temp,macanie szyjki,bawienie się w wykresy,schizowanie do potęgi ętej itp. strzelaliśmy gole te 18 miesięcy na marne od 10 dc aż do owulacji,która na wykresie pojawiała się zawsze na dwa tyg przed @ ( a cykle mam regularne 27 dniowe). Ot,udało się dzień po miesiączce,6 dnia cyklu bo wtedy były tylko przytulanki i jaki z tego morał? Owulację mam bardzo szybką choć nic na nią nie wskazuje,co powinno wskazywać.Aha dodam,że nigdy od czasu rozpoczęcia starań nie kochaliśmy się przed 10 dc.

Gość gość
Nam udalo sie w pierwszym cyklu staran. Ginekolog na monitoringu twierdzil ze pecherzyk jest za maly i raczej owulacji nie bedzie. A tu niespodzianka okazalo sie ze byla i to podwojna. Aktualnie 7 miesiac ciazy blizniaczej dwujajowej.

Gość gość
Nam udalo sie w pierwszym cyklu staran. Ginekolog na monitoringu twierdzil ze pecherzyk jest za maly i raczej owulacji nie bedzie. A tu niespodzianka okazalo sie ze byla i to podwojna. Aktualnie 7 miesiac ciazy blizniaczej dwujajowej.

Gość gość
ja zaszłam w 3 cyklu. Wystarczyło ze brałam kwas foliowy i wyznaczałam sobie dni płodne Afrodytą na ślinę.

Gość gość
też kupiłam sobie ten tester i mam nadzieję że i u mnie się sprawdzi :) Bardzo chcemy zostać rodzicami.

Gość gość
Zaszlam w 22 cyklu starań. Bez żadnej stymulacji lekami. Naturalnie. Oczywiście kwas foliowy przez ten cały czas był przyjmowany.

Gość gość
Ja zaszlam w 8 cyklu. 4 cykle były stymulowanie clo ponirwaz miałam bardzo długie (i prawdopodobnie bezowulacyjbe cykle). Przeszłam też badania hsg które podobno ułatwia zajście w ciążę. Oczywiście brałam ja i mąż wiesiolka i różne inne witaminy

Gość gość
w pierwszym, a w zasadzie błąd w obliczeniach, teraz mam pięciolatkę:)

Gość Kwiatuszek319

Mam 32 lata i ani widu ani słychu żebym była w ciąży. Już 2 cykl bezowocny. Eh 😑 Smutno mi no ale cóż zrobić.