Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama trojaczkow 28

Szczepienia

Polecane posty

Gość zaszczepili mnie
i jakoś przezyłam. niepotrzebna panika.

Gość okropnie szczera
No mnie tez szczepili,a dzis jestem przewlekle chora.Oczywiscie nikt tego ze szczepieniami nie wiaze,ale teraz wiem,ze one na 100% mialy na to wplyw.Zastanowcie sie kiedy wzrosla liczba chorych na raka? jak myslicie dlaczego? Bo organizmy ludzkie sa tak oslabione i zatrute,ze ta choroba z latwoscia nas atakuje,a to wszystko dzeki tym wspanialym szczepionkom.Mam znajomego lekarza jest on doktorem po studiach medycznych,lecz zajmuje sie medycyna naturalna,on mi powiedzial,ze dzieci rodza sie zdrowe(pomijajac oczywiscie wszystkie wady genetyczne) To przez szczepienia zapadaja na powazne choroby,zastanowcie sie dlaczego tyle dzieci umiera na sepse? A czym jest sepsa jest to zatrucie organizmu,czym taki maluch moze miec az tak zatruty organizm by zapasc na ta straszna chorobe? Mowie Wam zanim zaszczepicie swoje dzieci zastanowcie sie milion razy czy rzeczywiscie warto je narazac.

Gość nie szczepimy zakonczylismy
przed mmr.cale szczescie w pore!

Gość Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja nie szczepiłam MMR,autorko podjełas dobra decyzje

Gość njkhkjhk
jak nie szczepic aby nie bylo problemów??

Gość olalalalalalaalalalal
a ja jestem plg pracuje w przychodni i szczepie , i powiem wam tyle , ostatnimy czasy ludzie ktorzy nie chca szczepic swoich dzieci nie ponosili zadnych konsekwencji, teraz atomiast sanepid bedzie wystawial odrazu grzywny nawet do 10tys, ponad to żlobki ie beda takich przedszkola nie bedą takich dzieci przyjmowac bo sa zagrozeniem , a pomyslakyscie jak wam sie dziecko zadapie i zarazi tężcem , poogldajcie filmy jak wyglada ta choroba

Gość Matacz,.,.,.,,.,...
fakt jest taki , ze im starsze społeczenstwo , te nieszczpione , nie taką iloscia jak pozniej , tym zdrowsze ! ja mam 48 lat i nie jednaego młodego w kondycji jak i zdrowiu przeskakuję , mam 33 lata pracy na zwolnieniu lekarskim jestem tylko wtedy kiedy trzasnie mnie w kozonkach (okolice ledzwiowe kregosłupa) a tak to zero chorób. ale mnie nie szczpiono tak szaloną iloscią szczpionek , mój dziadek zył 92 lata , a babcia ma 104 lata i zyje

żył bo jadl zupe z pokrzyw i suchy chleb w obozie a nie takie przetworzone zarcie ktore jest teraz :)

olalalalalalaalalalal przestan pisac brednie,sanepid może nałozyc kare ale maksymalna to 1500 zł wiec nie pieprz. jest łatwy sposób na to zeby sanepid sie odczepił, wystarczy odroczenie od lekarza i jest spokój

tak to zobaczysz jakie kary na ciebie nałoża od 2012 roku sie zmienilo , na kontoroli sanepid kazal nam wszystkie dzieci powiadomic jak rodzic sie nie zglosi oni sprawe kiedują do sądu i orazu sa grzywny , nie wierzysz to sie przekonasz :)

Gość Matacz,.,.,.,,.,...
szczepic , a szczepic to kolosalna roznica ! i tutaj trzeba rozumu i rozwagi ! a to ze sanepid moze mandaty nakładać swiadczy tylko o tym , ze jest spisek ! bo jak moze istniec firma farmaceutyczna ktora dostaje kare w wysokosci 3 miliardów dolarów !!! wiecei co to za kwota ???? skoro firme Glaxo stac na zapłacenie za przekupstwo lekarzy by ci pzrepisywali jej produkty w tym szczpionki , to ile taka firma zarabia ????? krocie , a skoro tak , to zawsze kupi jak nie tak to inaczej sobie klientów . czyli głupich was !!

Gość Matacz,.,.,.,,.,...
jest racja wiele sie w kwesti mozliwosci sanepidu zminiło , to fakt

nie trzeba szczzepic skojarzonymi czyli z firmy np GSK , sanepidowskie maja z innych firm polskich miedzy innymi , jeslit o komu przeszkadza

Gość njkhkjhk
jakie podjac kroki aby nie szczepic dziecka wcale???

Gość Matacz,.,.,.,,.,...
kazda szczepionka zawiera szkodliwe adjuwanty , jak nie zwiazki rteci to zwiazki aluminium , oba to straszny syf dla organizmu , jeden organizm sobie z tym poradzi zalezy od ilosci , inny nie , stad mamy to ze jednym zaszkodziła szczpionka , innemu nie !

hmm musi miec stwierdzone jakis konkretne przeciwwskazanie , ale na litosc boską naparwdr nie chcesz szczepic dziecka chociazby od zoltaczki ktora mozn sie zarazic nawet u dentysty ??? myslisz ze zaszczepienie wyrzadzi wieksze krzywdy niz sama chorba typu wirusowe zapalenie watroby typu b ?

znalezc lekarza który ci daodroczenie

Gość Matacz,.,.,.,,.,...
szczepic trzeba m, tylko trzeba wiedziec na co , a na co sobie ospuscic , wiedza ---- wiedza i jeszcze raz wiedza , polecam list Majewskiej

kochana pielegniaro skoro twoje szczepionki sa takie extra to jakim zagrozeniem sa nieszczepieni?przeczysz sama swoim ideom.pozatym tezcem b cizeko sie zarazic.a przedszkola musza przyjac dziecko KAZDE,bo jak nie to mozna sprawe zalozyc.przepisy mowia jasno,ze nie mozna NIKOGO dyskwalifikowac! od kar sanepidow ludzie sie odwołuja i i w wiekszosci sanepid nakazem sadu zwraca im kase.wiec nie wprowadzaj tu ludzi w błąd.pozatym zdrowie mojego dziecko jest wazniejsza niz kazda kasa tego chorego systemu!

z tym ze dla sanepidu te odroczenie musi miec udokumentowane faktyczną choroba , zaburzeniem , itp , bo my to wozimy dla nich z rocznym sprawozdaniem

Gość Matacz,.,.,.,,.,...
wiele informacji ktore posiadacie to bełkot celem wystraszenia was , a to skutkuje ze sie ludzie szczpią

Gość Matacz,.,.,.,,.,...
ludzie musza chorowac niestety taka jest polityka rządów

bo szczepionki nie chrobia w 100%b , ludzie nie choruja bo sa szczepienia!!!!!!!! kilka osob nieszczepionych w danej populacjoi to ryzyko epidemi poczytaj troche koboieto faktow a nie zachowujesz sie jak swiadek jechowy , wybierajac głupie fragmenty z waszych pisemek

no i znowu olalalalalalaalalalal piszesz bzdury,ja dostarczyłam odroczenie w którym nie było żadnej konkretnej choroby wymienionej, było ogólnie napisane ze stan zdrowia dziecka nie pozwala na zaszczepienie i tyle i mam z nimi spokój od 4 lat

Gość Matacz,.,.,.,,.,...
wpiszcie sobie na youtube szczpienie zobaczycie ile tego wyjdzie , nawet jezeli połowa ahhhh!!!!! 70% to bełkot , to pozostałe 30% jest zatrwazajace

juz sie ruchy antyszczepionkowe skompromitowaly przedstawiajac fałszywe badania , odnosnie MMRu pan doktor juz nie ma prawa wyk zawodu , oby wiecej takich zalosnych sytuacji nie bylo ....

to ty powtarzasz slogany i hasła firm farmaceutycznych pisanych na zamowienie.ty nie masz zadnej wiedzy,a raczej pieprzysz i powtarzasz to co wszyscy.z takimi nie dyskutuje.nie masz nic do powiedzenia madrego