Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6697981

Sterylizacja kotki

Polecane posty

Gość 6697981

Powiedzcie mi proszę, ile realnie może kosztować sterylizacja kotki? U najbliższego weta powiedziano mi 210 zł ... Zadzwoniłam więc do innego - mam do niego około 15 km dalej - i tam cena 130 zł. Zastanawia mnie ta rozbieżność - czy ten pierwszy ceni się ponad miarę, czy ten drugi to jakiś rzeźnik i lepiej go omijać z daleka ... ?

Gość 98765vbnm
ceny są różne, jak miałam sterylizować moją kocicę to mi mówili że ponad 300 zł a potem jak już ją wysterylizowałam poźniej to zapłaciłam 230 i to za zabieg który potrafi kosztować i 600 w moim mieście (sterylka aborcyjna)

Gość ja placilam 150
zatem ten sie ceni ponad miare,a najlepiej wybadaj ludzi jaka maja opinie

najlepiej jest poszukac opinii o weterynarzach w swoim miescie i przejsc sie do takiego, ktory ma najwecej pozytywnych, porozmawiac i sprobowac ocenic. Takie chybil trafil nie jest zbyt rozsadne. Ale brawo za madra decyzje odnosnie sterylizacji :)

niekoniecznie - wystarczy ,ze konkurencja jest i już ceny spadają. Ale - dopytaj czy cena obejmuje wszystko - ubranko, leki , ściąganie szwów .. bo może ise okazać , ze ten tańszy później każe sobie płacić za wszystko i jeszcze drożej wyjdzie plus forsa na dojazdy .

Gość u mnie w miescie
160 zl

Gość 98765vbnm
drożej na pewno nie wyjdzie, bo antybiotyk pewnie ze 25 zł maks a się go 2 razy podaje, ubranko jeszcze nigdy nie słysząłam żeby dawali w ramach zabiegu i zdjęcie szwów u mnie 15 zł

najlepiej jest poszukac opinii o weterynarzach w swoim miescie i przejsc sie do takiego, ktory ma najwecej pozytywnych, porozmawiac i sprobowac ocenic. Takie chybil trafil nie jest zbyt rozsadne. Ale brawo za madra decyzje odnosnie sterylizacji :)

Gość 98765vbnm
mycha nie musisz sie powtarzac

Gość 6697981
Szukałam już opinii w necie, ale znalazłam znalazłam tylko jedną. Może jest tutaj ktoś z okolic Rabki kto ma doświadczenia w tym temacie? Tańszy wet powiedział mi że 130 zł jest już z antybiotykiem i wyjęciem szwów , tylko o ubranko nie zapytałam. Może i prawda z tą konkurencją, bo w tamtych rejonach jest ich chyba ze trzech , a u mnie tylko jeden. Mimo wszystko bardziej zależy mi na zdrowiu zwierzaków, niż na pieniądzach, ale po co przepłacać.

Gość mycha madralska
czy ty musisz sie tak wymadrzac!?Mycha mowi "brawo za madra decyzje odnosnie sterylizacji"...kotki!

nie wyslalam celowo dwa razy przeciez :o i gdzie ja sie niby wymadrzam? eeehhh dorosnijscie w koncu...

Gość dfdffgfgfg
przeciez to OKALECZANIE