Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papilotka84

Jak ubrac?

Polecane posty

Gość papilotka84

Czeka mnie jutro wizyta u lekarza - dziecko ma skaze bialkowa, najpewniej. Do przychodni godzina drogi. Na podworku ma byc -5. Dziecko ma 2 miesiace. jak ubrac je w taka pogode?

Gość cooleeeee
boże Niko vel joanna,to znowu ty?????????????????? dziecko ma 2 miesiace a ty zadajesz pytania na poziomie debilnego odmozdzonego polglowka:O

Gość no a jak ubierasz codziennie
na spacer? ubierz tak samo..... jedyna sytuacja w której rozumiem to pytanie jest o wyjście z noworodkiem ze szpitala, pozostałe to nie wiem czy to matki piszą czy kto :O

wygląda na to, że nie wychodzi z nim codziennie skoro nie wie jak ma ubrać...to Ty musisz wiedzieć jaką ilość warstw potrzebuje Twoje dziecko, żeby nie zmarznąć. Ja mojego miesięczniaka dziś ubrałam ( 0 stopni) w bodziaki z długim rękawem rajstopki na to cieplejszy kaftanik, cieplejsze śpioszki i kombinezon. No i oczywiście czapkę. do tego ciepły kocyk i okrycie wózka. Nie zamarzł, ani nie zmarzł.

Zawsze mnie dziwiły takie pytania. Jak ubrac dziecko? Jak uważasz. Moja dzisiaj na spacerze miało body z krótkim, bluzkę z długim, rajtki, nie za gruby kombinezon (jesienny) i kocyk i też nie zmarzło. Jakbym ubrała tak jak gratka to by się zapociło, a nie twierdzę że ona dziecko przegrzała. Chodzi mi o to, że kazde dziecko lubi co innego. Moje tak jak i my nie lubi jak mu gorąco i tyle.

Arszenika ubrałam go tak też ze względu na to iż był po 3 dniach w zamkniętym pomieszczeniu. Po 3 dniach w ciągu, których pogoda zmieniła się z lekkiej jesieni w zimę... Żeby nie było nie trzymałam dziecka w domu przez 3 dni.