4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Kobiety to kurwy bo lecą na wygląd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehe Napisano Październik 30, 2012 A faceci to chujki, bo lecą na dziurki :P i na wygląd też... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bfdskjbsk Napisano Październik 30, 2012 masz rację autorze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Oczywiście że mam :D To was nie usprawiedliwia tępe cipy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bfdskjbsk Napisano Październik 30, 2012 prawda je boli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Wkońcu nie wytrzymają i otworzą swoje obłudne mordy :D Bije od nich obłudą z daleka :D Cały czas piszą i podkreślają że wygląd ine ma dla nich znaczenia że liczy się charakter, a to gowno prawda :D Jebane hipokrytki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bfdskjbsk Napisano Październik 30, 2012 dokładnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhfkhgf Napisano Październik 30, 2012 Oczywiście, że zwracam uwagę na wygląd. :o Przecież nie będę się umawiać z facetem, który swoim wyglądem budzi we mnie odrazę. Co nie znaczy, że mam jakieś chore wyobrażenia :P Ciekawe który z facetów umówiłby się z byle jakim pasztetem ze względu na charakter :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nknoooo Napisano Październik 30, 2012 nie gadam z kurwiarzami co nie mają szacunku do kobiet,podyskutuj sobie o tym z psem jak go masz bo normalna dziewczyna tu nic nie napisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikołajewicz Napisano Październik 30, 2012 chyba nikt nie chce być z kimś kto się mu nie podoba,więc o co chodzi???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Hahaha to wy jesteście kurwami a nie ja :D I nie jesteście żadnymi kobietami,dziewczynami tylko KURWAMI zapamietajcie to :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naasssa Napisano Październik 30, 2012 Ach... Pokolenie gejów. Mało w głowie, jeszcze mniej w majtkach, to musi wracać do ludzi na swoim poziomie'=. 4ever alone but in temporality i bfdskjbsk - jesteście już razem? Bo reprezentujecie ten sam poziom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhfkhgf Napisano Październik 30, 2012 Oj ludzie co się przejmujecie? :D Albo prowo albo jakiś zdesperowany prawik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lookrecja 0 Napisano Październik 30, 2012 pewnie jesteś szpetny jak noc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikołajewicz Napisano Październik 30, 2012 na razie Ty umilkłeś,odpowiedz na argument??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 To się nie śmiejcie ze mnie że nie mam nikogo kurwy jedne jebane Najlepiej by było byście znikły dziwki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Tak jestem i nie masz prawa mnie poniżać z tego powodu kurwo jedna!! Macie sie ze mnie nie śmiać, zrozumiano??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 A ja się nikomu nie podobam i jak odpowiesz na mój argument??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikołajewicz Napisano Październik 30, 2012 a tak,że chociażby już na starcie sprawiasz odrażające wrażenie swoją wulgarnością więc jak możesz sie komuś podobać?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lookrecja 0 Napisano Październik 30, 2012 :( może czas zmienić imidż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naasssa Napisano Październik 30, 2012 No bo Ty nie poniżasz w ogóle (k**wo, j**ebany hipokryto, tępy ch**jku, no i znowu K**wo). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naasssa Napisano Październik 30, 2012 A tak na marginesie, to jesteś podjaranym, porzuconym przez dziewczynę 14-latkiem, czy masz 45 lat i przechodzisz kryzys wieku średniego i żona Cię zdradza, bo nie potrafisz jej dogodzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikołajewicz Napisano Październik 30, 2012 i,i,i jeszcze jak już Ci tak prawdę w oczy walimy to jesteś za prosty aby zrozumieć,że nie tylko wyglad sie liczy:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Październik 30, 2012 to przypadek co się dla kogo liczy. nie da się powiedzieć że u każdego tylko wygląd albo charakter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Nie pomógł i nie pomoże żaden imidż i żadna kultura osobista!!! Jestem brzydki i samotny i koniec!!! Wszystko przez was głupie cipy!!! I nie mam ani 14 ani 45!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naasssa Napisano Październik 30, 2012 Uuuu... nie odpowiada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikołajewicz Napisano Październik 30, 2012 potrzebujesz porady nie potępienia ale źle o nią zabiegasz:P:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4ever alone but in temporality 0 Napisano Październik 30, 2012 Przestań kłamać że nie tylko wygląd się liczy bo się liczy!!! I tylko on !!! Bo w dupie macie charakter głupe cipska!!! Bo kiedyś byłem miły i co to dało?? Gówno Bo jestem brzydki a wy takich nie lubcie i przestańcie kłamać glupie zakłamane pipska!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julcia2904 0 Napisano Październik 30, 2012 to prawda. liczy się wygląd. nie tylko dla facetów ale dla kobiet również. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Październik 30, 2012 może nie jesteś ciekawym człowiekiem albo chamstwo jakie tu prezentujesz przenosisz do reala albo jesteś chory psychicznie, jak ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach