Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derleyy

Ubieracie sie nie patrząc na ludzi?

Polecane posty

Gość derleyy

ubieracie sie tak jak wam sie podoba, nie zwracając na opinie ludzi na ulicy np. glany (w zależności jaki kto styl preferuje ;)) coś nietypowego w wygladzie, i jak reagujecie na krzywe spojrzenia?

Gość mam 45l. i nosze
dziecinne ubrania typu koszulki z tweetym, smerfami, myszką miki, simpsonami

Gość dcfvgbhnjklkjhgtrftyuiol
noszę glany, jedyną osobą, której opinia mnie obchodzi jestem ja sama. reszta może się krzywo patrzeć, co najwyżej mnie rozśmieszą.

Gość ubieram sie....
nie patrzac na ludzi...nawet nie spogladam ;-)

Gość inzynier serwisowy//zablok
Tak ubieram się na brązowo. I ludzie czasem się dziwnie patrzą. Szczególnie w zimie jak popylam sobie w brązowej marynarce. Albo na studiach się dziwiły kobity bo chodziłem w adidasach przy - 20 * No kurwa jak idę z budynku do budynku czy z budynku do auta to nie chce mi się zakładać glanów czy coś. No i ogólnie nigdzie nie mogę kupić ciuchów w moim stylu. Więc pozostaje allegro a rozmiary różne i różnie to leży.

Gość sdfdegdg
ubieram sie jak mi sie podoba!!!! kupilam sobie nawet sniegowce, wygaldaja jakbym miała o 3 rozmiary za duze buty ale co z tego grunt z enie rpzemakaja i sa cieplutkie

O właśnie przez całą średnią nosiłem w zimie oryginalną zdziełaną w zsrr czapeczkę uszatkę z emblematem cccp.

Gość derleyy
gdy ja zakładałam glany w zime to sie nie którzy dziwnie patrzyli i w ogóle jeden do drugiego szeptał sobie 'metal idzie'' :D albo inne komentarze na mój wyglad jakieś śmiechy :p ale ja mieszkam na zadupiu to może dlatego.

Wtedy ludzie się dziwnie patrzyli a dziś co 2 gi w uszatce popierdala

Nosze i glany i wysokie kozaki z klamrami. Przywykłam, że ludzie się dziwnie na mnie patrzą, bo idę w płaszczu do kostek, czy w kiecce do ziemi, albo dlatego że mam skórzane spodnie czy gorset. Nie rusza mnie to jakoś przesadnie. Ta krytyka mojego ubioru sprawiła, że stałam się pewną siebie osoba i nauczyłam się lać ciepłym moczem na zdanie innych ludzi.

Jak szedłem z znajomą to ludzie wchodzili w znaki od tego czasu już nigdy ze mną nie przeszła choćby 500m :(

Najlepiej jest ubierać się według własnego gustu. moda tak szybko się zmienia, że nie ma co oglądać się na to co ludzie powiedzą i czy im się podoba. Poza tym jak ktoś ma własny gust to wygląda ciekawie i zwraca na siebie uwagę :) http://www.arena.pl/

Gość derleyy
ja mam zdanie że ludzi powinno chooy obchodzić kto jak wyglada :o każdy powinien nosić nawet deske klozetową na głowie jakby miał ochoty, czy świat nie byłby lepszy i bardziej kolorowy?

Pewnie, że by był. A co myślicie o tzw. dress code? Czy uważacie, że w pracy szef ma prawo wymagać od nas konkretnego wyglądu?